The crazies..!!!!!!!!

Καλημέρα σας πρωινά μου πλασματάκια!!!
Είμαι σχεδόν μία με δύο εβδομάδες πριν φτάσω τον στόχο που έβαλα τρεις μήνες πριν!!! και νιώθω τόσο κουρασμένη μα και τόσο ενθουσιασμένη ταυτόχρονα!!
Τελικά εμείς οι άνθρωποι... κρύβουμε τόση ενέργεια μέσα μας και τόση ικανότητα να την διοχετεύσουμε σε κάτι αποδοτικό που είναι σχεδόν τρομακτικό...!!!
Anyway, στο θέμα μας!
Θελω να σηκώσουν χέρι όσοι κάποια στιγμή στη ζωή τους βρέθηκαν να έχουν βασιστεί σε κάτι δεδομένο και με βάση αυτό δούλεψαν, και μετά το δεδομένο τους το άλλαξαν..!!
Το περίμενα..!!λίγο πολύ έχει συμβεί σε όλους..!!!
Από το εργατικό δημόσιο που σου ζητάει πέντε χαρτιά και θέλει τελικά έξι...μέχρι τον αναποφάσιστο φίλο που θέλει να βρεθείτε στις πέντε και τελικά πάει να ετοιμαστεί στις εφτά!!! καθημερινά απλά πραγματάκια..! που συμβαίνουν..!! Έχετε παρατηρήσει όμως ότι κάποιες φορές άλλα μας εξοργίζουν και άλλα δε πειράζουν καθόλου??? αυτό βέβαια είναι μέσα στο πρόγραμμα αφού για κάθε άνθρωπο με τον οποίο συναναστρεφόμαστε ισχύουν διαφορετικά κριτήρια με τα οποία θέλουμε να ζυγιάζουμε τα πράγματα..!! και μόλις είπα και τη μαγική λέξη...θέλουμε...!!
Γιατί καλή μου κυρία αν στη δουλειά ο εργοδότης σου δε σου συμπεριφέρεται καλά πάρε το ρίσκο και απαίτεισαι σεβασμό αλλιώς μη παραπονιέσαι...!!!
Ή εσύ που είσαι μαμά και κακόμαθες το παιδάκι σου άλλαξε συμπεριφορά!
και γενικότερα στη ζωή αν νιώσετε ότι δε σας αρέσει ο τρόπος που σας συμπεριφέρονται οι γύρω σας...σταματείστε να βασίζεστε στα δεδομένα που σας δίνουν αυτοί και φτιάξτε δικά σας δεδομένα...και αφήστε τη ζωή σας να εξελιχθεί γυρώ από 5 αρχές που εσείς βάλατε στον εαυτό σας! Γιατί και το να φταίνε μια ζωή οι άλλοι δε γίνεται...άλλωστε (άσχετα με το αν είναι σωστό ή λάθος) ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει και να αλλάξει γνώμη όποτε θέλει...και δυστυχώς ή ευτυχώς δε μπορεί να κατηγορείται γι αυτό..γιατί στο κάτω κάτω της γραφής είναι προσβλητικό και βαρετό να κατηγορείς κάποιον για αυτό που αποφάσισε να είναι ή να κάνει ή να πει...ο καθένας ας κάνει την αυτοκριτική του και αν είναι ευχαριστημένος με τη ζωή του ή όχι είναι δικό του θέμα...
από την άλλη αν εσάς δεν σας ικανοποιεί προφανώς έχετε τους λόγους σας, μπορείτε να τους έχετε αλλά αφορά μόνο εσάς αυτό το κομμάτι...!!
Με λίγα λόγια αντί να προσπαθείτε να αλλάξετε τον κόσμο, κοιτάξτε τη δική σας συμπεριφορά πάνω όλα...και σταματείστε να απαιτείτε πράγματα που κανονικά θα σας τα δώσει κάποιος μόνο αν ο ίδιος το θέλει και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τα ζητάτε!!!
Τα περαστικά μας σήμερα πηγαίνουν κατευθείαν στο ψυχιατρείο...που φυσικά εμείς οι φυσιολογικοί άνθρωποι αρνούμαστε να μπούμε...οπότε μπορείτε να μείνετε μόνοι στην τρέλα σας....!!!!
όσο για τους υπόλοιπους...
till next time...
kiss kiss:)))

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"