Καλοκαιράκι.....!!!!

Καλησπέρα σας Καλοκαιρινά μου πλασματάκια..!!
Ο καιρός σιγά σιγά μας βάζει σε καλοκαιρινή διάθεση...!! Μας προετοιμάζει για ποτά μπάνια και ξέφρενα ελληνικά βράδια!!
Άλλοι ψάχνουν να βρουν που θα κάνουν διακοπές με το ταίρι τους, άλλοι ψάχνουν να βρουν ταίρι και άλλοι απλά θέλουν να είναι "μόνοι" για να μπορούν να κινηθούν "ελεύθερα"...!!!
Βέβαια όπως ξαναλέει ο σοφός Καρβέλας..ποτέ μη λες ποτέ...και ξαφνικά βρίσκονται όλοι παγιδευμένοι στη φάκα του έρωτα και πάπαλα η ελευθερία..!! χαχαχα!!
Εγώ θέλω να μου απαντήσετε τώρα..γιατί μια καλοκαιρινή περιπέτεια μας ανεβάζει την διάθεση...το εγώ μας...και δε μας στεναχωρεί όπως και αν τελειώσει..ίσα ίσα τη θυμόμαστε όμορφα και νοσταλγικά...ενώ αν συμβεί κάτι παρόμοιο το Χειμώνα ο κόσμος τρώει σκαλώματα..όλα φαίνονται τόσο σοβαρά...και μας τρώνε όλη τη φαιά μας ουσία?? ε??? γιατί παρακαλώ?
Μήπως τελικά το Καλοκαίρι που γεμίζουμε την μέρα μας με ευχάριστα πράγματα και δε δουλεύουμε με τους ίδιους ρυθμούς που δουλεύουμε το Χειμώνα...δεν έχουμε διάθεση και χρόνο να χαλιόμαστε ή να σκεφτόμαστε κάτι που στην πραγματικότητα δε μας νοιάζει τόσο πολύ...ενώ το Χειμώνα αυτές οι σκέψεις είναι απλά μια διέξοδος από το ρουτινιάρικο πρόγραμμά μας...???? λέω εγώ τώρα ότι κ αυτή είναι μια άποψη..!!
Μήπως τελικά όντως όλα είναι στο μυαλό μας?
Μήπως τελικά ότι αφορά την συναισθηματική μας ζωή το φτιάχνουμε αποκλειστικά εμείς?? και όταν αποφασίζουμε να μιζεριάσουμε είναι αποκλειστικά δική μας απόφαση? Μήπως εμείς ήμαστε αυτοί που δίνουμε αυτές τις εντολές στον εαυτό μας και δε μας φταίει κανένας άλλος??παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός?? λέω εγώ τώρα..!!!Μήπως όταν καταλαβαίνουμε ότι η ζωή κυλάει γρήγορα είναι αργά για να μετανιώσουμε για το χρόνο που χάσαμε??
και όποιος με ξέρει καταλαβαίνει ότι αυτή τη στιγμή μιλάω ειρωνικά...και τα εννοώ όλα αυτά...!! έτσι λοιπόν σας ανακοινώνω ότι για το τί θα κάνετε στη ζωή σας και πως θα τη χειριστείτε είστε 100% υπέυθυνοι εσείς...και αν όντως οι περιστάσεις δεν είναι πολύ καλές ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση έχετε την επιλογή να μιζεριάσετε και να χάσετε πολύτιμο χρόνο ή απλά να αποφασίσετε να αλλάξετε τις περιστάσεις προς το καλύτερο για σας...οπότε πάλι για το τι θα συμβεί εσείς είστε υπεύθυνοι....
θα κλείσω λοιπόν στέλνωντας τα περαστικά μου σε όσους νομίζουν ότι για ότι συμβαίνει γύρω τους φταίνε όλοι οι άλλοι..!! κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να σας συμπαθεί ή να σας στρώνει το δρόμο ροδοπέταλα...ο καθένας κάνει ότι θέλει..!!τώρα το αν εσείς ανέχεστε να βρίσκεστε ανάμεσα σε τέτοιους ανθρώπους είναι δικαίωμά σας...αλλά τα παράπονα παρακαλούμε κάντε τα μπροστά στον καθρέφτη σας γιατί εμείς έχουμε Καλοκαίρι μπροστά μας και έχουμε σκόπο να το περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται!!!!
όσο για τους υπόλοιπους...
till next time:))
kiss kiss!:)


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μεγάλη ξινή, υπάρχει και η περίπτωση που η καλοκαιρινή ανεβαστική περιπέτεια τελειώνει το βαρύ και σκοτεινό χειμώνα...κ αυτό να μας μιζεριάζει!
από την άλλη συμφωνώ ότι όλα είναι στο μυαλό μας...αλλά για να μιζεριάζει σημαίνει ότι έχει κ αυτή την ανάγκη! :) ευχαριστώ
Βήτα Γεωργία χαχα
Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
πόσο μου αρέσει που συμφωνούμε σε όλα!!! χεχε!!έρχεται τρελο Καλοκαιράκι!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"