ενεργητικός ή παθητικός καπνιστής?

Καλησπέρα σας μικρά μου πανέμορφα πλασματάκια...
Σάββατο βραδάκι...αλλά βραδυνό μπανάκι δεν έχει γιατί μας τα χάλασε ο καιρός...ουυυυυ πως φυσάει!
Έφτασε λοιπόν το όμορφο καλοκαιράκι...και ο ήλιος τις περισσότερες μέρες είναι καυτός..!! Η δουλειά σιγά σιγά αρχίζει να στη δίνει γιατί θέλεις να κάνεις πλάτσα πλούτσα και δε μπορείς!!!!Οι έξοδοι φυσικά αυξάνονται, οι παρέες μεγαλώνουν γιατί σιγά σιγά επιστρέφουν και οι ξενιτεμένοι....ποτά...τρέλες, έρωτες, περιπετειούλες και άλλα πολλά χαρακτηρίζουν αυτή τη υπέροχη εποχή στην Ελλάδα...όπου όποια και αν είναι τα προβλήματά μας αυτή την περίοδο τα ξεχνάμε και βρίσκουμε τον τρόπο να περάσουμε καλα!
Και ας περάσουμε στο σημερινό μας θέμα...!! να μιλάμε? ή να μη μιλάμε? αυτό είναι το ερώτημα....Ας πούμε λοιπόν ότι έχουμε ένα πρόβλημα...και βαριόμαστε να μπούμε στη διαδικασία να το συζητήσουμε...είναι πια τόσο κακό??? θα μου πείτε βέβαια ο άλλος πως θα καταλάβει ότι κάτι μας απασχολεί? και είναι δικαίο? από την άλλη θα σας πω όμως εγώ....πόσο πια πρέπει να σκεφτόμαστε τους άλλους? μέχρι που πρέπει να φτάνει η καλοσύνη μας ε? και κάποιος άλλος άραγε αφιέρωσε χρόνο να σκεφτεί τι θέλετε ή τι ακόμα απαιτείτε από τη ζωή σας? εσείς λοιπόν γιατί να το κάνετε?
Ας τα πάρουμε λοιπόν ένα ένα...όσο για το πόσο καλοσύνη..ο καθένας έχει τα όρια του και καλό είναι να μην τα υπερβαίνετε..!! όσο για το πόσο θα σκέφτεστε τους άλλους...σκεφτείτε τους όσο ακριβώς σας σκέφτονται αυτοί..μη δίνετε παραπάνω από το χρόνο σας γιατί δεν αξίζει...να χαλάτε τη ζαχαρένια σας και να περνάει ο χρόνος από μπροστά σας και εσείς να μην τον βλέπετε γιατι σκέφτεστε....!!! αφήστε που παίζει να το κάψετε και από την πολλή σκέψη..και δε λέει...αρκετούς τρελούς έχουμε τριγύρω...!! δε χρειαζόμαστε άλλους!!
Τα περαστικά μας όπως καταλαβαίνετε...σήμερα πηγαίνουν στους παθητικούς καπνιστές...δηλαδή σε αυτούς που δε κάνουν επιλογές...δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους....δεν μπορούν να δηλώσουν την αποψη τους...δε ρισκάρουν...και παρασιτούν παραισθητικά στις ζωές άλλων ανθρώπων...
Όσο για τους υπόλοιπους..
till next time:)
kiss kiss:)))


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
RE ileana i adelfi sou den grafei tpt emeis oi fan tis ti tha apoginoume!!! Please dima write something! oxi oti i ileana den grafei kala alla i ntina einai pio spicy!!!
bye bye!!!
Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
hahaha!! einai pou bgika sto eleuthero epaggelma kai egina eugeniki!! hahaha tha grapsei meta thn exetastikh!:)
Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
re paidia poios grafei sxolia sinexeia anonima????pes mas poios eisai giati alliws tha kanw apergia kai de tha grapsw!!!!!!!hihihihihihihihihihihi mikri ksini!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Mou aresei na kratw tin anwnimia mou!!!xaxaxa
Ileana exei malakwsei poly einai alitheia!!!
Kala grapsimata!!!
Ο χρήστης Artilos είπε…
Wisely said Ileana!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"