Σπάσιμο νεύρων!!

Καλησπέρα σας μικρές μου νυχτερίδες!!
Ελπίζω να μου είστε όλοι καλά!!
Σήμερα λοιπόν το ερώτημα είναι το εξής..!!!
Πόσο εγωιστές είμαστε στ αλήθεια? Για παράδειγμα...Μας τσάτισε με κάτι κάποιο οικογενειακό μας πρόσωπο...μπορούμε να κρατάμε κάτι μούτρα να!! για αιώνες...όχι αν δε μου ζητήσει συγγνώμη δε πρόκειται να του ξαναμιλήσω..!! Δε σε πήρε τηλέφωνο ο αγαπημένος σου?? Θα δει αυτός τι έχει να πάθει..και μόλις χτυπήσει το τηλέφωνο...έλα μωράκι μου καλά?? να την καλή σου την κουβέντα είχαμε!!! μήπως λοιπόν ο εγωισμός μας φτάνει μέχρι εκεί που είμαστε ασφαλισμένοι? Σαν ασφάλεια σχέσεων ας πούμε..!! Μήπως ο επιλεκτικός αυτός εγωισμός είναι για να πείσουμε τον εαυτό μας για κάτι που δεν έχει νόημα?? και βέβαια δε μιλάω για μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων που σκάνε γάιδαρο γενικότερα...αλλά γι αυτούς που συμπεριφέρονται έτσι μόνο εκεί που τους παίρνει..!!
Κοιτα να δεις τώρα...όσοι το κάνετε αυτό δεν είστε απλά θύματα του ίδιου σας του χαρακτήρα αλλα κατά βάση είστε και κακοί άνθρωποι...γιατί στην πραγματικότητα ο εγωισμος σας αγγίζει τα επίπεδα του 0...αλλά έτσι για να συμπεριφερθείτε και εσείς σε κάποιον άσχημα γιατί σας έφαγε η καλοσύνη και η θυματίαση το παίζετε εγωιστές εκεί που σας παίρνει...καλοί βέβαι κ αυτοί που σας αφήνουν και το κάνετε...γιατί ως γνωστόν βρίσκετε και τα κάνετε...το να μη μιλάς για μια βδομάδα αγαπητέ σε κάποιον που εξ αρχής ξέρεις ότι θα γυρίσει σε σενα δεν είναι μαγκιά...είναι ηλιοθιότητα....το μόνο που καταφέρνεις είναι να στεναχωρείς τους ανθρώπους που πραγματικά σε νοιάζονται και κατά βάθος και εσύ τους νοιάζεσαι...και να εξυψώνεις αυτούς που πραγματικά έπρεπε να κρατάς μακρυά..!! Εκτός από ότι αυτή η συμπεριφορά λοιπόν είναι απαίσια και δήθεν είναι και γλοιώδεις και βαρετή και καλύτερα να ξεκολλήσετε λίγο όλοι..!! ξέρουμε ότι θα θέλατε ο κόσμος να περιστρέφεται γύρω σας γιατί νιώθετε μηδενικά αλλά δε θα γίνει αυτό ποτέ...είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι ανθρωποι που γεννιούνται με το ταλέντο να κλέβουν την παράσταση, και άσχετα με το αν συμπεριφέρονται καλά ή όχι να είναι αγαπητοί σε όλους...!! Οπότε κρατήστε το ηλίθιο στυλάκι σας για σας και μη μας το δείχνετε γιατί πιο πολύ απλά πέφτετε στα μάτια μας και στην εκτίμησή μας...!!
Τα περαστικά μας πηγαίνουν σε όποιον έχει κατά καιρούς προσπαθήσει να σας σπάσει τα νεύρα με πράγματα που σας ααφήνουν παγερα αδιάφορους αλλά το έκανε σε τέτοιο βαθμό που στο τέλος σας τα σπασε τόσο που δεν είχε πια νόημα καν να ακούτε...γιατί δεν αντέχατε την εκνευριστική του φωνή...ή σβήσατε ένα τεράστιο μύνημα γιατί ούτε καν θέλατε να διαβάσετε τη συνέχεια..!!!
Όσο για τους υπόλοιπους...
till next time:))
kiss kiss!!:)

Σχόλια

Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
eipa..ine metrimenoi sta daxtila osoi exoun genithei gia na klevoun thn parastasi...ego aniko s afth th katigoria..!!opote den isxioun gia emena ola afta!! hahahaha!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"