μικρές επιλογές......!!!

Καλησπέρα σας μικρές μου νυχτερίδες....
Το νέο έτος έφτασε και όσοι κόψουν τα ναρκωτικά θα δούνε ότι εκτός από το ότι φάγαμε και γελάσαμε δεν άλλαξε κάτι άλλο!!
Τι λοιπόν πείτε μου αξίζει τελικά για να παλέψει κανείς? ιδανικά? συναισθήματα? αξίες? ήθη και έθιμα? αυτά πάντα πηγαίνουν μαζί!! χεχε!!
και πόσοι από εμάς θα πάλευαν τελικά γι αυτά? και το ερωτηματικό σε αυτή την περίπτωση συνεπάγεται και αντίστροφα...!! υπάρχουν άνθρωποι να παλέψουν γι αυτά? αλλά υπάρχουν και ιδανικά για να παλέψουμε? Τι κυνηγάμε όλοι να βρούμε? και όταν το βρούμε το αναγνωρίζουμε ή συνεχίζουμε τον αγώνα δρόμου για να βρούμε κάτι άλλο???
Με αφορμή ένα περιστατικό που έγινε τελευταία ταρακουνήθηκα και κατάλαβα μερικά πραγματάκια...η έκφραση και μόλις κάνω αυτό θα γίνει το άλλο...και πριν ακόμα καλά καλά φτάσουμε στο στόχο μας έχουμε βάλει τον επόμενο...και τελικά όλο αυτό που οδηγεί? μήπως στο τέλος απλά χανόμαστε? μήπως τελικά τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά?
Η διάθεση για εξέλιξη είναι ότι καλύτερο μπορεί να χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο...το είδος της εξέλιξης όμως είναι που πρέπει να μας κάνει να αναρωτηθούμε.....τι είναι καλύτερο? να είσαι μαεστρία και να εξελίξεις μέχρι εκεί που δε πάει ένα πράγμα? ή να είσαι μέτριος σε πολλά?
όπως θα έλεγε ο σοφός λαός όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα...και όπως θα έλεγα εγω...τα μέτρια είναι για τους μέτριους και σαν άνθρωπο καθόλου δε με χαρακτηρίζουν...
όπως καταλαβαίνετε λοιπον...η θέση μου είναι η εξής..
1. φυσικά και υπάρχουν ιδανικα για να παλέψει κανείς...!!
2. φυσικά και υπάρχουν λίγοι που θα παλεύανε για τα ιδανικά τους...!!
3. είναι προτιμότερο να στοχεύεις στην τελειοποιήση ενός πράγματος και όχι να συμβιβάζεσαι σε πολλά αλλά μέτρια...!!
Ο άνθρωπος είναι τέλειος..και κανονικά δε θα έπρεπε να ζητάει τίποτα λιγότερο από την ζωή του εκτός από αυτό που είναι τέλειο γι αυτόν..!! ναι! δεν είναι εύκολο να προσπαθείς συνέχεια να μη κάνεις λάθος..και άλλωστε και τα λάθη για τους ανθρώπους είναι...αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να πρέπει να ζήσεις με τον εαυτό σου όταν συνειδητοποιήσεις ότι δε κατάφερες ουσιαστικό τίποτα στη ζωή σου...και όλα απλά τρωγόντουσαν...!! και για τους εξυπνάκηδες που τώρα θα σκέφτονται ότι δε πρόκειται να το συνειδητοποιήσουν αυτό ποτέ σας έχω νέα...η ώρα της αυτοκριτικής αργά ή γρήγορα έρχεται...
και εγώ προτιμώ να μη μετανιώσω όταν γυρίσω το κεφάλι μου πίσω και κοιτάξω τη ζωή μου..!! Θέλω να νιώθω ότι πάλεψα και έκανα ότι έκανα με πάθος..ένταση και το έφτασα όσο πιο κοντά στο τέλειο μπόρεσα...
Τα περαστικά μας σήμερα πηγαίνουν σε όσους βλέπουν μόνο την επιφάνεια...φοβούνται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες..και νομίζουν ότι τίποτα δεν έχει αξία...όλα μπορούν και τα ισοπεδώνουν και δε ξεχωρίζουν το άξιο από το ανάξιο...!! λυπάμαι αλλά δυστυχώς κάποια στιγμή είναι αργά...και δε μπορείς να γυρίσεις πίσω να διορθώσεις τα πράγματα....περαστικά λοιπόν..!!
όσο για τους υπόλοιπους...
till next time:))
kiss kiss:))

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"