το φλούρι!!

Καλησπέρα σας μικρές μου νυχτερίδες...
ε ναι λοιπόν...θα γράψω ψιλομεθυσμένη...!! κοπή της πίτας ήταν αυτή...να μην πιω???!!???
Τι γίνεται λοιπόν με το φλουρί? το κερδίζεις και? μια στίγμη χαράς οτι μεταξύ τόσων ανθρώπων διάλεξε το δικό σου κομμάτι για να μπει και να βρεθεί?
είσαι τυχερός? σημαίνει κάτι? αυτή η μικρή επιλογή που έκανε το νόμισμα? και αν το κομμάτι που πήγαινε σε εσένα από ευγένεια το έδωσες δίπλα σου? ήταν δικό σου το φλουρί? ή κυνήγησε τον δίπλα?
τι πράγμα είναι η τύχη τελοσπάντων? και αν δε τη δεις? και αν δεν την ακούσεις? και αν δε περνάς από εκείνο το σημείο εκείνη την ώρα? την έχασες ή σε άφησε?
δε πολυκαταλαβαίνω πως λειτουργούν αυτά γιατί πάντα υποστήριζα σταθερά τη λογική...γιατί με αυτή τα πράγματα είναι απλά και εξηγούνται...δε μου αρέσουντα ανεξήγητα...και μεταξύ μας σε ποιον αρέσουν??
Η αλήθεια βέβαια είναι μία...είναι τόσο λίγες οι στιγμές στη ζωή μας που πρέπει να αντιληφθούμε ότι όλα για κάποιο αξιοπεριέργο λόγο πάνε καλά που πραγματικά πρέπει να είσαι πολύ ξύπνιος για να τις καταλάβεις...και τελικά όλα είναι το σύνολο κάποιων στιγμών?? δηλαδή όλη μας η ζωή είναι απλά κάποιες στιγμές και συγκυρίες? ε δε το δέχομαι!!!!!! αρνούμαι!! και αν κοιμάσαι? αν έχεις δουλειά? αν δεν άκουσες το τηλέφωνο πάει η στιγμή? δε μπορεί να είναι έτσι....σίγουρα μπορούμε να συμετέχουμε και εμείς σ αυτό το παιχνίδι...αν κινηθούμε βέβαια...γιατί σίγουρα ο καιρός από μόνος του δε κάνει τίποτα..τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ..και για να το πιστεύω εγώ μάλλον έξυπνο θα είναι...γιατί είμαι και πολύ έξυπνη...χαχαχα!!!
δε ξέρω αν με καταλαβαίνετε σήμερα..αλλά αυτό που θέλω να πω..είναι ότι μερικές φορές πρέπει να πέρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας!!!! πιστεύω...ίσως να έχω και δίκιο...αλλά αν αφορά τη ζωή σας αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε από το να είστε παθητικοί παρατηρητές της ζωής που κυλάει...άλλωστε ως γνωστόν οι ενεργητικοί πάντα περνάνε καλύτερα...ο χρόνοςνα θυμάστε ότι ποτέ δεν είναι με το μέρος σας...και μέρα με τη μέρα όλα αλλάζουν...!! οπότε για το αν η αλλαγή θα είναι καλή ή κακή μάλλον ευθυνόμαστε εμείς οι ίδιοι!!
τα περαστικά μας σήμερα πηγαίνουν με πολύ αγάπη στοργή φροντίδα και προδέρμ στους παθητικούς εραστές της ζωής..!! εμείς οι υπόλοιποι να μάστε καλά και τα κανονίζουμε όλα!
δε ξέρω αν βγαίνει νόημα αλλά όπως και να έχει
till next time:))
kiss kiss:))

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"