Το καλοκαίρι αυτό!

Καλησπέρα σας Καλοκαιρινά μου πλασματάκια..!!
Τι μου κάνετε? ελπίζω όλοι σας έστω και μία φορά να έχετε βουτήξει στις όμορφες θάλασσες μας..!!
Καλοκαιράκι λοιπόν..και όλα χαλαρώνουν...από τη δουλειά μέχρι και το μυαλό μας....λιγότερα ρούχα,  αταίριαστοι συνδυασμοί, πιο πολλά χαμόγελα...γενικά μια εποχή που ό,τι και να συμβαίνει την χαρακτηρίζει μια αισιοδοξία...μια χαρά που δεν έχει εξήγηση.... ή μάλλον έχει αν σκεφτεί κανείς τους μόνιμα καταθλιπτικούς Βόρειο-Ευρωπαίους...Ο ήλιος...Η ζέστη..τα χρώματα...οι γεύσεις...όλα αυτά τα μικρά και απλά που αρκούν για να ξυπνήσεις και σκάσεις ένα τεράστιο χαμόγελο σε όλους...!!
Τί γίνεται όμως όταν έχεις όλη την καλή διάθεση να το σκάσεις το ρημάδι αλλά δε γίνεται?? δε σου βγαίνει με τίποτα όμως? Τί γίνεται όταν κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι τσάμπα είναι μωρέ ας μη χαλάσουμε τις καρδιές μας...αλλά από την άλλη δεν έχεις άλλη επιλογή από το να χαλάσεις τις καρδιές σας...κοινώς τι γίνεται όταν το χαμόγελο που σου ζητάνε να σκάσεις...δεν έχει το νόημα και το περιεχόμενο που θα ήθελαν???
Εδώ χωριζόμαστε βέβαια σε διάφορες κατηγορίες....υπάρχει λοιπόν μια κατηγορία ανθρώπων που δε νοιάζεται...θα το κάνει και ας εκλάβει ο καθένας ό,τι θέλει και δεν έγινε και τίποτα....υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων...που με ευθύτητα θα εξηγήσει τι συμβαίνει...υπάρχει όμως και  μια άλλη κατηγορία ανθρώπων που θα θέλει να δώσει χαρά από την μία...αλλά από την άλλη ξέρει ότι είναι υποκρισία να το κάνει...αυτή η κατηγορία είναι οι πιο μπερδεμένοι άνθρωποι του πλανήτη...μόνοι τους θα αρχίσουν να φτιάχνουν σενάρια και πιθανότητες...μόνοι τους θα αγχωθούν....και τελικά μόνοι τους θα ανεβάσουν πίεση..και θα χαλάσουν και τη δική τους διάθεση...και των άλλων..!! Άσε που τελικά θα σε πούνε και περίεργο στο τέλος..!! χαχαχα!!!
Καμιά φορά είναι καλό να κρατάμε τις αποστάσεις με ωραίο τρόπο...χωρίς να χαλάμε την καρδιά κανενός αλλά ούτε και τη δική μας...λίγη διπλωματία στη ζωή δε βλάπτει....φυσικά δε χρειάζεται να αγγίζουμε τα όρια της υποκρισίας....δεν υπάρχει λόγος να κοροϊδεύουμε κανέναν...και πάνω από όλα τον εαυτό μας....
μπορούμε να επιδιώκουμε να έχουμε αυτό που θέλουμε και το αντίστροφο και με καλούς τρόπους...χωρίς να τραβάμε καταστάσεις από τα μαλλιά...και συμβουλευτικά πάντα σας λέω μπορεί στο δρόμο τελικά να βρείτε και κάτι που να σας συγκινήσει...να νιώσετε μαζί του πάλι παιδιά...νιώστε μόνο!! μη συμπεριφερθείτε σαν δεκαπεντάχρονα! Θα το μετανιώσετε πριν προλάβετε να το χαρείτε...!!
Τα περαστικά μας σήμερα πηγαίνουν σε όσους φοβούνται τον εαυτό τους τον ίδιο....και σε όσους νομίζουν πως η σκιά τους τους παρακολουθεί!
όσο για τους υπόλοιπους...
till next time:))
kiss kiss...!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"