"Η ομορφιά της ζωής"

Πολλές και όμορφες καλησπέρες σε όλους...!!
Ελπίζω όλοι να περάσατε υπέροχες γιορτές και ένας ακόμη πιο υπέροχος χρόνος να μας περιμένει....
Αυτές τις δύο τελευταίες μέρες πέρασα πάρα πολλές ώρες σπίτι.... πολλές συνομιλίες... πολλά από τα ψεύτικα προβλήματα που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν απλά πρέπει κάποιες φορές για κάτι να γκρινιάζεις....
Αλήθεια μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό? γιατί ο άνθρωπος δε μπορεί να εκτιμήσει ότι του συμβαίνει και έτσι απλά βρε παιδί μου να ξυπνήσεις το πρωί και να πεις... ααααα τι ωραία...!! όλα πάνε καλά και δεν έχω κανένα πρόβλημα...!! όοοοοοχι!!! εμείς πρέπει να βρούμε ανύπαρκτες ανασφάλειες που θα μας ξυπνήσουν ανύπαρκτα προβλήματα και στο τέλος φυσικά θα γκρινιάζουμε γι΄αυτά...!!
θα έλεγα... κάτσε κυρά μου ή κύρη μου στο σπίτι σου και μην ανεβοκατεβείς ούτε τη σκάλα... γιατί ίσως πέσεις και σκοτωθείς...!!! μπορεί να πάει κανείς μπροστά έτσι??? και εδώ γεννιέται εύλογα το ερώτημα.... "ώρε που πάμε"??? και εκεί που πάμε θα βρούμε κάνα γιαλό ή απλά θα αρμενίζουμε στραβά που λέει πολύ σοφά και ο λαός μας...!!
όλο το παραμύθι ξεκινάει από παλιά.... φωνάζει η μαμά... πρόσεξε αυτό! πρόσεξε εκείνο....!! και εμείς τι μαθαίνουμε? μόνο να προσέχουμε... ή μόνο από αντίδραση να μη προσέχουμε τίποτα...! προσωπικότητες σπάνια συναντάμε.... το ίδιο μοντελάκι όλοι... άντρες γυναίκες...! μέχρι και την ίδια πόζα στις φωτογραφίες έγινε μόδα να παίρνουμε...!!
Εμααααααα... (δάκρυα και ιδρώτας που θα έλεγε και το πόνυ)...!!! αντί να αγωνιζόμαστε μια ζωή γι αυτά που πιστεύουμε και για να γίνουμε καλύτεροι... φτάσαμε να αγωνιζόμαστε για να γίνουμε σαν τους άλλους..!!! και όχι μόνο να αγωνιζόμαστε αλλά να προβληματιζόμαστε αν δεν είμαστε σαν τους άλλους....!!
ωχ!! αυτή έχει πιο ωραία μαλλιά από μένα...!! ωχ! αυτός έχει πιο καλό αυτοκίνητο από μένα..!! γιατί χριστιανέ μου (αν είσαι, βεβαίως βεβαίως) δε σου κάνει το δικό σου???!!!!
Μένω άφωνη κυρίες και κύριοι από το πόσο ρηχό μπορεί να γίνει το πιο τέλεια πλασμένο πλάσμα πάνω στη γη!!!!!!! να κάνουμε ό,τι κάνουν! να φοράμε ο,τι φοράνε! να μιλάμε όπως μιλάνε! να σκεφτόμαστε σαν τα πρόβατα...!!! όχι ότι έχει κάτι κακό δηλαδή το προβατάκι... αλλά λέμε τώρα..!!! ΑΡΝΟΥΜΑΙ! κατηγορηματικά αρνούμαι να δεχτώ αυτή τη πραγματικότητα!!!!
Σε ένα όμορφο κάδρο... δε μετράει μόνο η ζωγραφιά...! μετράνε και οι μπογιές και η κορνίζα ακόμα και ο τρόπος που κάποιος αποτύπωσε κάτι...!! και αυτό είναι που το διαφοροποιεί από ένα άλλο... εξίσου ίσως όμορφο..! η ομορφιά της ζωής είναι στην έκπληξη... η ομορφιά της ζωής είναι στην απλότητα..! η ομορφιά της ζωής είναι να εξελίσσεις τον εαυτό σου όπως εσύ θες... και όχι όπως σου υποδεικνύουν...
Η ομορφιά της ζωής...είναι όταν σηκώνεσαι είναι να μην έχει πια σημασία ποιοι γέλασαν όταν έπεσες... αλλά ότι εσύ τους αφήνεις πίσω γελώντας....!!
Με αυτά τα λίγα αγαπημένοι μου,
σας αφήνω και εσάς να προβληματιστείτε...!
till next time:)
kiss kiss:)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"