Μάτι!

Γεια σας φίλοι μου,

όσοι είστε φίλοι μου ελάχιστοι δηλαδή που είστε μόνο όσοι είστε γαμάτα άτομα σαν εμένα και με αντέχετε όταν σας λέω τις ξινίλες μου!! χιχιχιχι
Όπως όλοι ξέρετε (φίλοι κι εχθροί) σπάνια γράφω στο blog αλλά όταν το κάνω γίνομαι θανατηφόρα!!
Και τώρα που είπα θανατηφόρα θυμήθηκα το θανατικό που έχει πέσει τις τελευταίες μέρες!
Ας πούμε λοιπόν μερικά πράγματα για τις πυρκαγιές!! Aπευθύνομαι σε όλους όσους το παίζουν έξυπνοι από τα σπίτια τους!! 
Νούμερο 1: Ναι υπάρχουν εμπρηστές!! Και ΝΑΙ δρουν με οργανωμένο σχέδιο! Δεν ξέρω αν υπήρξαν στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά γενικότερα υπάρχουν και πληρώνονται για να το κάνουν αυτό για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα κάποιων! Και ΝΑΙ είναι ΖΩΑ!! 
Νούμερο 2: Δε φταίει ο άνθρωπος που έχει αυθαίρετο σπίτι!! Φταίει το κράτος που τον άφησε να το έχει, γιατί του έδωσε ρεύμα και νερό και το βλέπει στο κτηματολόγιο και χρεώνουν και ΕΝΦΙΑ! Άρα, από τη στιγμή που πληρώνεις φόρο γι' αυτό δεν είναι καν παράνομο!! Και σίγουρα δεν αξίζει κάποιος να καεί ή να καεί το σπίτι του ή η οικογένειά του επειδή έχει ένα αυθαίρετο σπίτι! 
Το λέω γιατί κάπου τα διάβασα και αυτά! Και αν θεωρήσουμε ότι όποιος έχει αυθαίρετο σπίτι πρέπει να πεθάνει τότε όλοι οι πολιτικοί που πέρασαν τα τελευταία 30 χρόνια από τη χώρα με τις παρανομίες και τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει έπρεπε να βρίσκονται στο εκτελεστικό απόσπασμα!!!
Νούμερο 3: Ναι εμείς εκλέγουμε τις κυβερνήσεις και τις δημοτικές αρχές άρα εμμέσως εμείς φταίμε, αλλά δε νομίζω κανείς να περίμενε ότι θα αφήσουν τους ανθρώπους στο έλεος τους και θα καούν ζωντανοί! Μαζί και με μικρά παιδιά!
Νούμερο 4: Το γεγονός ότι βγαίνουν και λένε πως τα έκαναν όλα σωστά και δεν έγιναν λάθη και έκαναν ό, τι καλύτερο μπορούσαν με ξεπερνάει ως προσωπικότητα!! Δεν έχουν ούτε λίγη τσίπα? Δηλαδή είχαμε τόσους νεκρούς επειδή έγιναν όλα σωστά? Αν γινόταν ένα λάθος πόσοι θα πέθαιναν? Αλήθεια, τη βλακεία, την υπεροψία, τον κάλο στον εγκέφαλο και το iq των ανθρώπων που μας κυβερνούν πραγματικά δεν μπορείς να το παλέψεις!! Πιστεύω πρέπει να εφεύρουμε μία λέξη που να σημαίνει η ηλιθιότητα των πολιτικών και να ισχύει μόνο γι' αυτούς! Και να σημαίνει κάτι πολύ χειρότερο από τον απλό ηλίθιο! Να σημαίνει τον ηλίθιο που είναι τόσο βλάκας που πρέπει να στειρωθεί και να μη γεννηθούν άλλοι σαν αυτόν! Όπως έκαναν τότε οι ευγονικοί στην Αμερική αλλά να το κάνουμε σε αυτούς που πρέπει! Όποιος βγαίνει λοιπόν και λέει είχαμε σχέδιο, τα κάναμε όλα σωστά, δεν παραιτούμαστε, τα σπίτια ήταν αυθαίρετα να στειρώνεται! Αυτόματα! Γίνεται?
Νούμερο 5: Δε με νοιάζει ποιος βοήθησε και ποιος μάζεψε τα ζωάκια και ποιος έκανε τι είναι άχρηστες πληροφορίες! Επικεντρώνομαι στο γεγονός ότι η Πολιτεία στάθηκε ΑΝΙΚΑΝΗ να υλοποιήσει αυτά που έπρεπε για άλλη μια φορά! 
Νούμερο 6: Το να είχαν ένα σωστό και έγκαιρο σχέδιο εκκένωσης δε θα τους κόστιζε καν χρήματα! Η έστω θα κόστιζε πολύ λιγότερα από τις αποζημιώσεις που πρέπει να δώσουν τώρα και που πάλι από τις τσέπες του απλού λαού θα βγούνε και όχι από τις δικές τους!
Νούμερο 7: Αν και τώρα δεν ξυπνήσει ο κόσμος και συνεχίσει να κάνει τα ίδια θα κάνω αίτηση να αλλάξω υπηκοότητα να μη λέω ότι είμαι Ελληνίδα γιατί θα ντρέπομαι που είμαστε όλοι γίδια και στόκοι!
Νούμερο 8: Παρατήρησα σε όλες τις συνεντεύξεις από αυτόπτες μάρτυρες πως με το που πήγαιναν να βρίσουν κάποιον πολιτικό αμέσως τους έκοβαν! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σου λέει μετά!
Νούμερο 9: Αν δω κάποιον να γράφει πάλι πως φταίνε οι άνθρωποι για πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να οργανώνει η Πολιτεία θα καταλάβω ποιοι είναι αυτοί που εκλέγουν τις κυβερνήσεις μας! 
Νούμερο 10: Σαν να μην έφταναν όλα όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες με τις πυρκαγιές χτες το πρωί χρειάστηκε να πάρω το ΕΚΑΒ για έναν γείτονα και δεν είχαν λέει διαθέσιμο ασθενοφόρο!!
Αν είναι δυνατόν, πού ζούμε? Ήθελα να πάρω τα κανάλια αλλά κι αυτά τι να σου κάνουν ξεπουλημένα είναι. Πέθανε φυσικά ο άνθρωπος! Δεν ξέρω αν θα τον προλάβαιναν αν ερχόντουσαν νωρίτερα αλλά όπως και να 'χει ΔΕΝ ήρθαν!
Αυτά είχα να πω για τώρα... Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα απλά τα ξέχασα και θα τα θυμηθώ αργότερα! 
Φιλάκια,
Μικρή Ξινή

ΥΓ. Ο τίτλος του κειμένου βγαίνει από την έκφραση "το μάτι τους τ' αλλήθωρο που τρέχει στον κατήφορο" και είναι η απάντηση σε όλους αυτούς που κατηγορούν τον κόσμο και στους άλλους που θα έπρεπε να υποστούν συνέπειες, αλλά πάλι καλά τα έκαναν όλα σωστά και δε βρίσκουν πουθενά λάθη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"