..."και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει"...

Καλησπέρα σας γιορτινά μου πλασματάκια!!
Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να αισθάνεστε ακόμη καλύτερα...
Με τα λίγα και τα πολλά άλλες 365 μέρες έκαναν τον κύκλο τους και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!!!
Σε λίγες ώρες σε διάφορες κοινωνικές αλλά και οικογενειακές εκδηλώσεις άνθρωποι σε όλη τη γη θα αγκαλιάζονται και θα εύχονται ο ένας στον άλλο τα καλύτερα..!!
Και πόσο ακριβώς θα κρατήσει όλο αυτό μέχρι να πιάσετε τον εαυτό σας για ακόμα μια φορά να αγχώνεται, να μιζεριάζει, να ανέχεται, και γενικά να δυστυχεί μέσα στη ζωή που έβαλε ο καθένας από εμάς τον εαυτό του? Όχι και τόσο πολύ!!
Μήπως θα πρέπει αυτή τη φορά αντί να μείνουμε στις ευχές για ένα ευτυχισμένο νέο έτος να κάνουμε μια πραγματικά νέα αρχή? Να γεμίσουμε τη ζωή μας με αυτά που μας κάνουν ευτυχισμένους...Από τα πιο μικρά ως τα πιο σύνθετα...Από το να δώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας κάθε μέρα έως και να αλλάξουμε την ίδια μας την ζωή αν είναι μέσα σε αυτή να δυστυχούμε..!!
Να μην χάνουμε το χρόνο μας στο πως μας βλέπουν οι άλλοι γιατί μετά ξεχνάμε εμείς οι ίδιοι να βλέπουμε τον εαυτό μας..!!
Η ζωή όταν φτάνουμε στο αποκορύφωμα της ματαιοδοξίας μας παίρνει τα ηνία και αποφασίζει η ίδια να μας δώσει μαθήματα.... Ας την προλάβουμε εμείς και ας αλλάξουμε πριν χρειαστεί να μας χαστουκίσει... Ας διώξουμε από πάνω μας όλα τα τοξικά στοιχεία που μας αρρωσταίνουν...από ένα απλό "τσιγάρο" έως έναν τοξικό άνθρωπο..!! Ας δώσουμε αγάπη γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι από αυτούς που αξίζουν θα την πάρουμε πίσω διπλάσια!! Ειδικά όταν δε την περιμένουμε πίσω!!
Υπάρχουν κενά που μας αφήνει η ζωή που δεν αναπληρώνονται με τίποτα...τεράστια κενά...με τεράστια ερωτηματικά!! Γιατί λοιπόν τουλάχιστον όσα περνάνε από το χέρι μας να μη προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε? Γιατί να πρέπει να ζούμε παθητικά και μετά απλά να παραπονιόμαστε γιατί τα πράγματα δε πήγαν όπως υπολογίσαμε? Γιατί να ανεχόμαστε ανάρμοστες συμπεριφορές? Γιατί να δυστυχούμε?
Έτσι λοιπόν εκείνη την ώρα που θα αγκαλιάζεστε και θα εύχεστε κάντε το με την καρδιά σας!! και δημιουργήστε πραγματικά ένα νέο έτος!! όχι μόνο στα χαρτιά! Κάντε μια νέα αρχή! Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ευτυχίσει και μπορέσει μέσα από αυτή τη νέα αρχή να εκπληρώσει όνειρα και στόχους! Να τα βρει ο καθένας με τα "κενά" του, με τα ερωτηματικά του, τον πόνο του και τους φόβους του! Και έτσι μέσα σε όλες τις δυσκολίες που καθημερινά ο κάθε ένας από εμάς αντιμετωπίζει, να μπορέσει να ευτυχίσει!!
Κάπως έτσι λοιπόν και με αυτές τις σκόρπιες σκέψεις, θα ήθελα και εγώ, από το γεμάτο αγάπη σπιτικό μου, και με όλη την καρδιά μου, που παρά τα κενά που έχει...γεμίζει από την αγαπημένη  μου οικογένεια, να σας ευχηθώ χρόνια πολλά!!! Το νέο έτος να είναι για όλους μας μια νέα αρχή με λιγότερα λάθη, περισσότερη αγάπη και προβλήματα που να λύνονται....Αφήστε να τετραγωνίσουν τον κύκλο άλλοι!!Εμείς μπορούμε απλά να κυκλώσουμε το τετράγωνο!!
Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους!!
kiss kiss!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"