χμμμ..για να σκεφτώ! "ΟΧΙ"!

καλησπέρα σας μικρά μου πλασματάκια!
το ερώτημα σήμερα που μας απασχολεί είναι ναι? ή όχι?!! ας τα πάρουμε όμως με μία λογική σειρά! έχετε ποτέ νιώσει να μην έχετε καμμία απαίτηση από κανέναν γύρω σας και όλοι αυτοί που σας περιτριγυρίζουν να έχουν απαιτήσεις από εσάς? και όχι μόνο να τις έχουν...αλλά να σας κάνουν να θεωρείται και υποχρέωσή σας να τις καλύψετε!!! εκνευριστικό ε? όλα βέβαια προκύπτουν από το ηθικό δίδαγμα της εποχής που διδάσκει ότι όλα για πάρτυ μας!! κανείς δε θέλει να κουράζεται..! κανείς δε θέλει τα δύσκολα...και τι όμορφη που θα ήταν η ζωή όλων μας αν τα βρίσκαμε όλα όπως τα θέλαμε...έτοιμα και στρωμένα..?? αυτό σαφώς έχει το τίμημά του! το τίμημα είναι ότι για να ζουν κάποιοι με αυτή τη λογική..κάποιοι άλλοι είστε τα "κορόιδα"!!! έτσι δεν είναι? τρέχετε εσείς γι αυτούς..στεναχωριέστε εσείς γι αυτούς..σκέφτεστε εσείς γι αυτούς..πριν από αυτούς! πολύ βολικό αυτό για κάποιους ε?
και έρχομαι εγώ να σας ταρακουνήσω και να σας ρωτήσω..!! θα άλλαζε κανείς τη ζαχαρένια του για εσάς? εσείς γιατί τόσο εύκολα να αλλάξετε τη δική σας? δεν είναι λογικό που και που να σκέφτεστε και για τον εαυτό σας?
το ερώτημα λοιπόν που θέσαμε προηγουμένως έχει απάντηση! το μεγάλο ιστορικό ελληνικό με κεφαλαία γράμματα ΟΧΙ! μη παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες για να καλύψετε τις ανάγκες των άλλων..! αν δε ζητάτε από κάποιον να αλλάξει τη ζωή του..μην αλλάζετε κ εσείς τη δική σας γι αυτόν! και μην παραμυθιάζεστε ότι είναι επιλογή σας να το κάνετε ή όχι γιατί μόνο ψέμματα στον εαυτό σας λέτε έτσι..! κάποιοι άνθρωποι έχουν το χάρισμα να ζητάνε κάτι από εσάς χωρίς να το ζητάνε..! οπότε δεν είναι επιλογή σας...απλά παίζετε και εσείς το παιχνίδι τους! μη το παίζετε! και αν αποφασίσετε να το κάνετε..κάντε το με τους δικούς σας όρους..ή για να είμαστε ακριβοδίκαιοι κάντε το με κοινούς όρους..αλλά μη ξεχνάτε τον εαυτό σας..! είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που πραγματικά θα είναι μαζί σας και στα δύσκολα και στα εύκολα και στα πιο δύσκολα..! ο εαυτός μας είναι σημαντικός...γι αυτό να τον προσέχετε..!
ελπίζω η απάντηση να κάλυψε μερικούς! χιχιχι!
τα περαστικά μας σήμερα πάνε τόσο σε αυτούς που νομίζουν πως είναι οι θύτες όσο και σε αυτούς που γίνονται οικιοθελώς θύματα!
όσο για τους υπόλοιπους..
till next time:)
kiss!:)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"