istoria palia...

"πέρασαν 10 λεπτά που έπιναν καφέ μαζί..πέρασαν 10 λεπτά που έτρωγαν με την παρέα τους...πέρασαν 2 βράδια που κοιμήθηκαν αγκαλιασμένοι...όταν αυτά όμως πέρασαν...δεν είχε αλλάξει απολύτως τίποτα στον πραγματικό κόσμο..."
μιλάμε αγαπημένα μου πλάσματα για μια ιστορία που πολλοί 8α πιστέψετε πως είναι η δικιά σας ιστορία..! γιατί μιλάμε για ανθρώπους που αγαπήθηκαν, που πίστεψαν στο κλισέ πως η αγάπη τα νικάει όλα..και ξεχνώντας ότι είναι απλά άνθρωποι με αδυναμίες όπως όλοι οι άλλοι (καθότι η αγάπη σε κάνει να νιώθεις ένα είδος υπεράνθρωπου), ξύπνησαν ένα πρωί και είδαν ότι αν και στα δύσκολα τα κατάφεραν...στα πολύ δύσκολα δεν άντεξαν... και έτσι συνειδητοποίησαν ότι μάλλον η αγάπη από μόνη της δεν είναι αρκετή..!και θα μου πείτε και? οι πρώτοι είναι ή οι τελευταίοι που χωρίζουν?? όλοι λίγο πολύ έχουμε περάσει από εκεί...εντάξει δεν είναι το πιο όμορφο συναίσθημα του κόσμου αλλά και τι να κάνεις...συνεχίζοντας λοιπόν την ιστορία μας, οι δυο αυτοί άνθρωποι ξαναμίλησαν και ξαναβρέθηκαν και ξανά και ξανά αρκετές φορές αφότου αποφάσισαν να μην είναι πια μαζί! (σας θυμίζει κάτι από εσας??) χιχι! και πέρασαν μαζί καλά...και κάθε φορά που η συναντήσεις τους τελειώνανε πάλι τίποτα φυσικά δεν είχε αλλάξει..γιατί τις αποφάσεις τους τις είχανε ήδη πάρει..!
τι λέτε λοιπόν φίλοι μου? αξίζει η παραίσθηση έστω και για λίγο? κ από τι να πιαστεί κάποιος? από τα λόγια? από τα γεγονότα? απο τις πράξεις? και ποια μετάφραση να πιστέψει? αυτή που δίνει αυτός? ή αυτή που του δίνουν? τα φαινόμενα άραγε απατούν ή όχι? για σας σήμερα δεν έχω απάντηση σε όλα αυτα τα ερωτήματα...ίσως κάποια στιγμή να έχω...ξέρω τι 8α έκανα εγώ αλλά καλύτερα να μη σας επηρεάσω και να βρείτε την άκρη μόνοι σας όταν χρειαστεί..γιατί σε αυτά είμαστε μόνοι...και πρέπει εμείς να αποφασίζουμε για τον εαυτό μας..! ένα μπορώ μόνο να σας πω..μη κάνετε ποτέ εκπτώσεις στα πιστεύω σας..! μη πιαστείτε ποτέ απο έναν ώμο που υπάρχει μόνο στη φαντασία σας..!
τα περαστικά μας σήμερα πάνε σε όσους συμβιβάζονται με ό,τι βρεθεί μπροστά τους. σε αυτούς που δε μπορούν να δείξουν τι νιώθουν..σε αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν να τα ελέγξουν όλα..!
όσο για τους υπολοιπους..
till next time:)
kisssss!!!:)

Σχόλια

Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
exei ena thlivero tono...alla opios to dei pio prosektika...tha katalabei oti ti thlipsi einai pou prospathoume na prolaboume:))
Ο χρήστης irini είπε…
filenada mou arese...:)
Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
filenaditsa mou poso xairomai pou eisai edw mesa:) hehehe! mouts!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"