Το θαύμα των Χριστουγέννων...!!

Καλησπέρα σας μεσημεριανά μου πλάσματα!
Το κρύο ξεκίνησε...αλλού βρέχει...αλλού χιονίζει....Αλλά πάντα τέτοιο καιρό όλοι περιμένουμε τις Χριστουγενιάτικες διακοπές!! Τα δέντρα σιγά σιγά στολίζονται...οι πόλεις αλλάζουν και γίνονται πιο λαμπερές και πιο όμορφες....και ξαφνικά όλοι ξεχνάμε τα πάντα...και νιώθουμε χαρά και ανυπομονησία σαν κάτι να περιμένουμε να συμβεί...!!
Και μέσα σε αυτές όμως τις όμορφες μέρες, τις μέρες αγάπης όπως συνηθίζουμε να τις λέμε πάντα η χαρά συνοδεύεται από μια γλυκιά μελαγχολία...κάτι θυμόμαστε ή κάποιον ή κάποια, κλείνουμε το κεφάλαιο σιγά σιγά του παλιού χρόνου και περιμένουμε τον καινούριο..!! και λίγο πολύ είμαστε όλοι πιο ευάλωτοι σχετικά με τις καλές μας πράξεις....
Μέχρι που μπορείτε άραγε να φτάσετε και τί μπορείτε να θυσιάσετε για κάποιον που ούτε καν γνωρίζετε? για κάποιον που μπορεί να χρειαστεί έμεσα τη βοήθειά σας για να νιώσει καλύτερα...και ίσως ούτε καν να τον συμπαθείτε....Πόσα μπορούμε να αφήσουμε πίσω? να πονέσουμε ίσως εμείς για να ικανοποιηθεί ή να γελάσει κάποιος άλλος?
Εγώ για ένα περίεργο λόγο έχω τη φήμη της ξυνής....ναι.. οκ το ομολογώ...δεν είμαι διπλομάτισσα...αν κάτι δε μου αρέσει έχω την ικανότητα να το διώξω από κοντά μου για να είμαι καλύτερα...αυτό όμως δε κάνει σκύλα...με κάνει απλά μια επιλεκτική σκύλα...διότι για τους ανθρώπους που αγαπώ ή για καταστάσεις που με κάνουν να ζω και να νιώθω όμορφα...θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα...δε λέω τα πάντα γιατί το μελό δεν είναι και πολύ του στυλ μου....μου αρέσει η λογική...η λογική δε κάνει λάθος...η λογική είναι όμορφη γιατί είναι λογικά φτιαγμένη...η λογική δε σε κάνει τρελό...η λογική σε σώζει...και όταν είναι συνδυασμένη με μια σταλιά αυθορμητισμό τότε μπορείς να γίνεις πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος...
παρόλα αυτά καμιά φορά πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και ας χάσουμε εικονικά...αν έτσι κ αλλιώς εμείς θα κερδίζαμε τότε δεν έχει σημασία αν οικειοθελώς χάσουμε...ναι..ίσως ακόμα και για κάποιον που δε συμπαθούμε να πρέπει να το κάνουμε καμιά φορά...αλλά μόνο τα Χριστούγεννα ε! μη το παρατραβάμε..!! χαχαχαχα!!
είναι δύσκολο να ζυγιάζεις τα πράγματα και να αποφασίζεις να χάνεις κάτι γιατί είναι ίσως πιο απαραίτητο σε κάποιον πιο αδύναμο άνθρωπο...σε κάποιον άνθρωπο που ίσως δεν έχει τις σωστές αναλογίες λογικής και αυθορμητισμού..!! αν όμως νιώθεις καλά με αυτό που κάνεις...τότε κάντο...γιατί αυτές τις μέρες, πάνω από ολα κερδίζει η ευτυχία, η χαρά, η ζεστασιά...ακόμα και σε εμάς...τους πιο ρεαλιστές...Άλλωστε είναι γνωστό ότι κάποιοι άνθρωποι από εμάς ήρθαμε στον κόσμο αυτό με έναν ανώτερο σκοπό...ψάξτε λοιπόν να βρείτε τον δικό σας!
Αυτά τα ολίγα για σήμερα...
Τα περαστικά μας σήμερα πάνε σε όσους δε καταλαβαίνουν που πρέπει να σταματήσουν...σε όσους δε προσέχουν τι εύχονται...γιατι κάποιος ακούει και θα βαρεθεί να ακούει στο τέλος...για όσους γεννήθηκαν για την καταστροφή!!χαχαχαχα!!
as for the rest of you...
till next time:))
kiss kiss:):)

Σχόλια

Ο χρήστης Άρης είπε…
Μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε εμείς σαν άνθρωποι με ένα σωρό από πάθη να μας κυνηγάνε? Όταν στην αυλή σου ανθίσουν ωραία λουλούδια μη τα κόψεις για να τα βάλεις στο βάζο σου κ να ομορφηνεις το σαλόνι σου αστα για τους περαστικούς ίσως αυτοί να μην έχουν δει ποτε ένα όμορφο λουλουδι. Όταν κάποιος σε διαβαλλει μη θυμωσεις κ μην εξοργιστείς, προσευχήσου για αυτόν να τον έχει ο θεός υγιή. Ο ίδιος ο θεός έστειλε τον γιο του για να σταυρωθεί κ εμείς να κερδίσουμε την αιωνιότητα για να κερδίσουμε όμως τα πάντα, σε αυτην την ζωή πρέπει να γίνουμε ένα τίποτα. Πολύ δύσκολο...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"