Μια γλυκιά καταστροφή....

Καλησπέρα σας πλάσματα του μεσημεριού..!!
Τι μου κάνετε??
Δεν είναι καταπληκτικό που μέσα σε αυτή τη δύσκολη φάση που βρίσκεται η Ελλάδα ο κόσμος έχει ξεχυθεί στην αγορά για τα Χριστουγεννιάτικα του ψώνια?? όχι τόσο μεγάλης αξίας πλέον και ίσως και λιγότερα από άλλες χρονιές για να στηθεί το γιορτινό τραπέζι και το υπέροχο δέντρο που χωρίς δώρα από κάτω θα έδειχνε άδειο...
Και ενώ πριν τρεις μέρες καταφέραμε για ακόμα μία φορά να βγούμε εκτός ορίων και να τελειώσουμε μια ελληνική διαδήλωση αρκετά βίαια (που δε θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου αλλά το χρόνο δε μπορώ να τον γυρίσω πίσω και να αλλάξω κάτι)...σήμερα...το Σάββατο πριν τα Χριστούγεννα όλα είναι πάλι όμορφα, ήρεμα, και γιορτινά!!...Είναι σχεδόν μαγικό αυτό που συμβαίνει με την ιδαίτερη ιδιοσυγκρασία μας! χαχαχα!!!
Περνάμε λένε οικονομική κρίση??? και έρχομαι εγώ κλασσικά να αντιδράσω...οικονομική κρίση??μα δεν είναι ο μεγαλύτερος πλούτος του κόσμου να έχουμε την υγεία μας, και να είμαστε με τους ανθρώπους που αγαπάμε και τις τεράστιες Ελληνικές οικογένειες μας γύρω από το Χριστουγεννιάτικο μας τραπέζι??? Μπορεί η χώρα να μην έχει λεφτά στην προκειμένη φάση....αλλά και τί έγινε?? έχουμε μάθει να έχουμε την οικογένεια μας...όπως κ αν αυτό μεταφράζεται...έχουμε μια ιδιαίτερη ικανότητα να αγαπάμε και να αγαπιόμαστε...να συγχωρούμε αληθινά..και να προχωράμε μπροστά....αυτό δε σας φαίνεται πλούτος??
ε λοιπόν σας πληροφορώ όλους εσάς που αυτό το θεωρείτε δεδομένο ότι δεν είναι...και είστε πολύ πλούσιοι και ευλογημένοι αν το έχετε..!! όλα τα χρήματα και τα ψώνια και η καλοζωή του κόσμου δε μπορούν να αντικαταστήσουν το να νιώθεις μέσα σου γεμάτος...υγειής...να αγαπάς και να σε αγαπάνε...να γελάς πίνοντας το κρασί σου (έστω κ αν είναι από το μαγαζιά της γειτονιάς και όχι από την πανάκριβη κάβα πιο κάτω...)...
είναι κρίμα αυτό να το θυμόμαστε μόνο στις γιορτές...κάθε μέρα η Ελλάδα πρέπει να νιώθει η πιο πλούσια χώρα του κόσμου...γιατί είναι ολόκληρη μια μεγάλη οικογένεια...που πιστέψτε με όλοι λυσσάνε να γίνουν μέλη της...!! Αλλά εμείς οι λίγοι έχουμε το προνόμιο...!!
με αυτά τα ολίγα λοιπόν, βγείτε έξω....πάρτε πρώτες ύλες και ευχηθείτε στους δικούς σας ανθρώπους...γιατί το χαμόγελό τους είναι που αξίζει...όλα τα λεφτά και την ευτυχία του κόσμου...!!
Τα περαστικά μας πηγαίνουν σήμερα σε όσους έχουν τόση μυωπία που δεν είναι ικανοί να δούνε πέρα απο τη μύτη τους...!!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!
till next time;))
kiss kiss:))

Σχόλια

Ο χρήστης Άρης είπε…
Όταν ο γιος του Ωνάση νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση ο ίδιος ρώτησε τον γιατρό πόσα χρήματα θα χρειαστούν για να γίνει καλά κ αυτός του είπε πως τα χρήματα δεν θα τον κάνουν καλά. Ο Ωνάσης είπε: τότε είμαι ο πιο φτωχός άνθρωπος του κόσμου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"