να δεις που κάποτε θα μας πούνε και Μ*****ες!!

Καλησπέρα σας πλάσματα του μίνι καύσωνα που διανύουμε!
Ελπίζω να μου είστε όλοι καλά..!! καλά μην ήμαστε και υπερβολικοί..δε με νοιάζει και για όλους! χεχεχε!!
Και έτσι λοιπόν για να ρωτήσω δειλά δειλά εγώ κάτι?
γιατί αν μπορείς να λες την άποψη σου και την στηρίζεις είσαι και κακός? δε το κατάλαβα δηλαδή? Δεν έχεις δικαίωμα να μη συμφωνείς με τους υπόλοιπους? Δεν έχεις δικαίωμα να είσαι διαφορετικός? Και εν πάσει περιπτώση δεν έχεις δικαίωμα να μην είσαι ευχαριστημένος με αυτά που είναι ευχαριστημένοι οι άλλοι??
Ε λοιπόν ΜΠΟΡΕΙΣ! Όσο και να μη μας αρέσει..υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι ικανοποιημένοι με όσα τους δίνονται....θέλουν να διεκδικούν αυτά που θεωρούν ότι αξίζουν..και μπράβο μας και μαγκιά μας! υπάρχουν από την άλλη και πιο παθητικοί άνθρωποι...καμιά κατηγορία δεν είναι ντροπή! όσο να ναι βέβαια στην πρωτή ανήκουν πιο κλασάτοι άνθρωποι! χαχαχα! αστιεύομαι...! Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι αυτό που δε μπορούμε να έχουμε δεν είναι ανάγκη να το ζηλεύουμε και σαν αντίδραση να το μειώνουμε γιατί αυτό μας κάνει ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ! και ουκ ολίγοι τέτοιοι εκεί έξω στον κόσμο...Στην τελική ρε φίλε αν θες να είσαι και εσύ έτσι προσπάθησε και που ξέρεις? μπορεί και να σου βγει..! ( που δε το νομίζω βέβαια) χαχαχα!!! Ξέρουμε μόνο να πιάνουμε την καρέκλα και να κατακρίνουμε τι λάθη έχουν κάνει όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς...! και ποιος από εσάς δηλαδή δεν έχει κάνει λάθη στη ζωή του? Άσε που το λάθος είναι και σχετικό....Άλλο για μένα...άλλο για σας! όποτε και έτσι να το δεις...πάλι δε μπορείς να κρίνεις! Άντε βρείτε λέω εγώ καμιά δουλειά να κάνετε αντί να ασχολείστε με τους υπόλοιπους ανθρώπους του πλανήτη γιατί δε σας βλέπω καλά!
Έτσι λοιπόν θα κλείσω στέλνωντας για αυτή την εβδομάδα τα περαστικά μου σε όσους δεν αντέχουν τους εαυτούς τους και γι αυτό καταναλώνουν το χρόνο τους για να ασχολούνται με τους υπόλοιπους εμάς...guess what! ο εαυτός μας είναι αυτός που μένει για πάντα μαζί μας...γι αυτό κοιτάξτε να τον καλλιεργήσετε αντί να τον ξεχνάτε..!!
Όσο για τους υπόλοιπους..
till next time:))
kiss kiss:):)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"