Dancing queen ή drama queen???

Καλησπέρα σας μικρά μου πλασματάκια,
Στο πολύ μικρό κενό που έχω μεταξύ δουλειάς και δουλειάς είπα να σας πω ένα γεια...που έχω καιρό να σας μιλήσω..!!
Ελπίζω να είστε όλοι σε δροσερές παραλίες και όχι να λιώνετε όπως κάνω εγώ!!! ( καλά μη τρελαθούμε...δε το ελπίζω και για όλους αυτό)! χαχαχα!!!
Και το σημερινό ερώτημα μας είναι...μέχρι που είναι οκ να το τραβάμε το σκοινί?? ε?? μου λέτε...μια σύντομη ιστορία είναι η εξής λοιπόν...
κάποτε μία κοπέλα νεαρή γύρω στα 19 ερωτεύτηκε παράφορα ένα νεαρό...αυτός ο νεαρός δούλευε σε ένα μαγαζί κάθε Δευτέρα και Τετάρτη...Έτσι λοιπόν η κοπέλα μας κάθε φορά ξεκινούσε με την παρέα της να πάνε να τον δούνε...και δε χόρταινε ποτέ...ήθελε πάντα να κάθεται εκεί μέχρι την τελευταία στιγμή...πως έσπαγε λοιπόν ο διάολος το ποδάρι του και ενώ μέχρι και δέκα λεπτά πριν το τέλος όλα ήταν υπέροχα το τελευταίο δεκάλεπτο πάντα κάτι συνέβαινε που χαλούσε την διάθεση της κοπέλας και τελικά γυρνούσε σπίτι θλιμμένη...ενώ θα μπορούσε να φύγει πανευτυχής δέκα λεπτά νωρίτερα...χμμμ...και γι αυτό λοιπόν αναρωτιέμαι μήπως τελικά καμμιά φορά όντως αν το τέλος είναι αυτό..δε πρέπει να το δούμε? μήπως πρέπει να μην ήμαστε τόσο άπληστοι? βέβαια θα μου πεις..που να ήξερε η καιμένη ότι κάτι θα γινόταν?? εμ δε το ήξερε...εκεί όμως είναι η μαγκιά...όταν χορταίνεις πραγματικά να σηκώνεσαι από το τραπέζι..πριν σκάσεις..!!
Καμμιά φορά πρέπει να αφήνουμε το χρόνο και τις καταστάσεις να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να ανακατευόμαστε...όσο και αν είναι δύσκολο...να σηκώνουμε ανάστημα και την κάνουμε..τώρα αν εσείς θέλετε να φεύγετε με το κεφάλι κάτω και να σας πιάνει και αυπνία ε δικό σας πρόβλημα..!! Δε σας φταίει ο υπόλοιπος πλανήτης όμως σε τίποτα...Και το ότι κόλλησε το κεφάλι σας δε το δέχομαι!!! βαρεθήκαμε τα κολλημένα κεφάλια σας...!! δε μας ενδιαφέρουν..να τα ξεκολλήσετε...έτσι όπως τα κολλήσατε!
'Αλλωστε κλισέ αλλά γνωστο...ότι είναι να γίνει θα γίνει είτε σας αρέσει είτε όχι..!! και αν είναι καλό...τότε δεν αξίζει να έχετε φτάσει εκεί μέσα στη γκρίνια την ανασφάλεια και την θλίψη...αν πάλι είναι άσχημο..θα στεναχωρηθείτε που θα στεναχωρηθείτε...δε χρειάζεται να πολλαπλασιάζετε τη στεναχώρια σας! ( Μόνο οι βλάκες θα το επιδίωκαν αυτό)! όχι δε σας έβρισα!! την αλήθεια σας είπα!!!!
Τα περαστικά μας λοιπόν σήμερα πηγαίνουν σε όσους νομίζουν οτι είναι drama queens ή drama kings  αντίστοιχα..!!! μπορείτε ανενόχλητα να ζήσετε το δράμα σας...εμείς όμως που ήμαστε καλά δε χρειάζεται να χαλιόμαστε μαζί σας!!
Όσο για τους υπόλοιπους...
till next time:))
kiss kiss:))

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"