δουλειά δεν είχε ο δ.......!!!!!

καλησπέρα σας απογευματινά μου πλασματάκια!
Ελπίζω όλοι να είστε καλά και να χαίρεστε τον βασιλιά ήλιο! χεχεχε!
Σήμερα θα συμπερασματολογίσουμε! (καινούρια λέξη..δικιά μου! υπάρχει κανα πρόβλημα?)
Αφιερώνεις τη ζωή σου σε κάτι...σχεδόν παραμελείς τους πάντες και τα πάντα γι αυτό το κάτι..!! ξέρεις ότι το κάνεις τέλεια..και αυτό σου δίνει ζωή και ενέργεια...ακόμα και άνθρωποι υπάρχουν γύρω σου...που αναμφίβολα τους αγαπάς αλλά τους παραμελείς κατά κάποιο τρόπο γι αυτό πάνω στο οποίο είσαι τέλειος και δίνεις τη ζωή σου...άλλωστε γι αυτούς το κάνεις..
και φυσικά όταν είσαι στην κορυφή...προκαλείς τη ζήλια...προκαλείς τους γύρω σου...προκαλείς όλους αυτούς που δεν μπορούν να σε φτάσουν...αυτούς που θα ήθελαν να είναι βεζίρηδες στη θέση του βεζίρη...αλλά φυσικά αυτό δε γίνεται....ή πρέπει να αφιερώσουν κ αυτοί τη ζωή τους σε αυτό το σκοπό ή θα πρέπει να ανεβούν προσωπικά κάνοντας εσένα να φανείς λίγος και ανεπαρκής...και δυστυχώς εδώ που ζούμε....και εδώ που έχουμε φτάσει η κακία και η υποκρισία παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο...και φυσικά όλα τα "σκουπίδια" το δεύτερο δρόμο θα διάλεγαν για να επιβιώσουν με ένα πλαστό και ψεύτικο κύρος...πόσο γελασμένοι όμως είστε...τα σκουπίδια δυο οδούς μπορούν να έχουν...ή κατευθείαν στον κάδο..ή στην ανακύκλωση..μην ανακυκλώνεστε όμως γιατί πάλι στο τέλος στα σκουπίδια θα καταλήξετε...οπότε άδικος κόπος!
όσο κλισέ και αν ακούγεται..η αλήθεια είναι πως το καλό και το δίκαιο και το αληθινό στο τέλος φαίνεται και κερδίζει την μάχη...
Σιχάθηκα όμως να προσπαθείς να αποδείξεις τα αυτονόητα.... ούτε στις πανελλαδικές στα μαθηματικά δε γινόταν αυτό!!!!!! 1+1=2! και πάει και τελείωσε...!!!
Τα περαστικά μας σήμερα πάνε σε όλους αυτούς που η εύκολη λύση καθοδηγεί τα βήματά τους στην ζωή! όλους αυτούς που μόνο στα όνειρα αγγίζουν το σημείο που άλλοι με κόπο και αξία κέρδισαν! και ο λόγος που σας στέλνουμε τα περαστικά μας είναι το γνωστό ρητό του σοφού λαού.." δουλειά δεν είχε ο διάολος..γα......ε τα παιδιά του"..οπότε προσέξτε γιατί μπορεί να σας περιμένει στην επόμενη γωνία...και έτσι λοιπόν με το γνωστό μου χαμόγελο..σας χαιρετώ..και σας εύχομαι..τα καλύτερα!!!
όσο για τους υπόλοιπους..
till next time:))
kiss kiss..!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"