Ένα επιμορφωτικό Σαββατόβραδο!!!

Καλησπέρα σας Κυριακάτικα όμορφα πλασματάκια μου!!!
Τι μου κάνετε? ελπίζω να μου είστε όλοι καλά.
 Σήμερα προτείνω να αναλαφρύνουμε  λίγο και να μιλήσουμε σαν να πίναμε καφέ ας πούμε...
Είναι Κυριακή, πίνεις καφεδάκι....ακούς ένα τραγουδάκι..κοιτάς έξω από το παράθυρο και σκέφτεσαι το Σαββατόβραδο που πέρασε και τι μόρφωση αποκόμισες για ακόμη μια φορά...!!!
Καταρχάς αν είσαι όλη σου τη ζωή ξινή για κανέναν απολύτως λόγο μη πας κουκλίτσα μου να το παίξεις καλή.....η ξινίλα δε κρύβεται και κάποιος κακόμοιρος θα την πληρώσει....για παράδειγμα...το πιρούνι που χρησιμοποιείς για να ξεκολλήσεις τον κολλημένο πάγο που δεν είναι δικό σου σίγουρα θα πέσει κάτω...ενώ αν σαν γνήσια ξινή έλεγες.. να βάλετε πάγο μόνοι σας...μάθαμε τώρα όλοι να ζητάμε κοτσάροντας  και ένα σε παρακαλώ στο τέλος της φράσης και νομίζουμε ότι ο άλλος δε θα ασκήσει το καθόλα νόμιμο δικαίωμά του να πει βαριέμαι να βάλω! ΒΆΛΕ!!!!
Συνεχίζοντας.....ενώ νυστάζεις σε απαγάγουν με το αυτοκίνητο ΣΟΥ!  να σε πάνε σε επόμενο μαγαζί....και αντί να σηκώσεις το κινητό και να πάρεις την τοπική αστυνομία και να πεις με έχουν απαγάγει ( να δούμε μετά από αυτό το μικρό φιάσκο αν θα είναι σημαντικός ο ύπνος σου για τον οδηγό)... πού βέβαια μετά θα σου έχει φύγει....θα γελάς μόνο με τον οδηγό!!!! που φυσικά δε θα πιστεύσει ότι έκανες κάτι τέτοιο!!!!
Με τα πολλά μπαίνεις στο μαγαζί...ααααα εκεί έχουμε τους τύπους...!!! Ο τύπος που σε κοιτάει και μόλις τον καταλάβεις και του ξινίσεις αυτός νομίζει ότι ήταν κάποιο είδος υπονοούμενου!!! Και τώρα που το θυμήθηκα έλεος κυρίες και κύριοι πια με τα υπονοούμενα!!!! θες να πεις κάτι? μη το τραγουδάς κοριτσάκι μου ή αγοράκι ταυτόχρονα με τον Πάνο Κιάμο και έχεις και την απαίτηση οι άλλοι να καταλάβουν τι θες να δηλώσεις...!!! κάνε έκτακτο δελτίο, κάνε μας τις δηλώσεις σου και παράτα μας!!!
Μετά είναι ο τύπος που κοιτάει αυτόν που νομίζει πως σε συνοδεύει.....υπάρχει πιο γελοίος???!!!!! ωωω ναι!! ο τύπος κότερο....πως λέγανε έχω και κότερο πάμε μια βόλτα? και ούτε το κότερο ήταν δικό τους αλλά και η βόλτα περιοριζόταν στο να μπεις μέσα ενώ είναι δεμένο???!! ε αυτός ο τύπος...ο περιορισμένης ευθύνης που κάνει ότι δε καταλαβαίνει όταν του λες ότι σιχαίνεσαι τα κότερα και και θεωρεί ερωτικό κάλεσμα τη ναυτία που σε έπιασε μόλις πάτησες το πόδι σου μέσα...!!!
πότε θα καταλάβετε ότι το μοντέλο γυναίκας "με συγχωρείτε ήταν τυχαίο" δεν υπάρχει πια? αν θέλουμε κάτι το ζητάμε μόνες μας! δόξα τω Θεώ όλα τα έχουμε...μυαλό, φωνή δόξα...εεε συγνώμη παρασύρθηκα...!!!
Πηγαίνοντας παρακάτω έχουμε τους τύπους που περιμένουν να φύγουν οι άντρες από τη παρέα για να ορμήξουν...τα λεγόμενα κοράκια..!!! και δεν είναι τα έφηβα του Παπακωνσταντίνου πιστέψτε με!!! Δηλαδή ρε φίλε βλέπεις πως η ώρα έχει πάει 5!! και κάθομαι με τη φίλη μου κ συνεχίζουμε να χορεύουμε...μα είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι κάτι άλλο θα κάνουμε μετά τις 5 εκτός από το να πέσουμε ξερές???
Να μη ξεκινήσω βέβαια κυρίες μου να μιλάω για εμάς τις γυναίκες γιατί δε  θα έχουμε  τελειωμό....ξεκινώντας από μένα κιόλας.....Αν βλέπεις κυρά μου ότι είσαι αδέξια κάτσε κάτω....δε χρειάζεται να ρίξεις 200 ποτά και 25000 σπρωξιές καταλάθος γιατί όλο το βράδυ θα ζητάς συγνώμη αντί να περνάς καλά....(δε μιλάω βέβαια για τα ποτά που μπορεί να χάρηκες καθώς πέταξες...ε συμβαίνουν αυτά έξω)!!!
Μετά έβλεπα γύρω τριγύρω γυναικεία μουτράκια....επιδειξιομανή μουτράκια και άλλα τέτοια πολλά! Κορίτσια η εποχή της γατούλας παίχτηκε πάρα πολύ....κοφτέ το δε σας πάει σας γελοιοποιεί! όπως επίσης η εποχή του σκύλου δεν υπήρξε ποτέ...!! αυτό το εκεί που πάω βόλτα εγώ δε θα πάει ποτέ καμία άλλη...με συγχωρείτε σας έχω νέα....πολλές θα πάνε...και μάλιστα θα φτιάξουν και καλύτερο καφέ για τη διαδρομή..μην αναλώνεστε λοιπόν σε μουτράκια γιατί το περισσότερο που θα καταφέρετε θα είναι να βγάλετε ρυτίδες..!!!
Το συμπέρασμα λοιπόν πιστεύω είναι να είστε όλοι χαμογελαστοί, να περνάτε καλά, και πάνω από όλα να μην προσπαθείτε πολύ....τα πιο καλά έρχονται εύκολα....αβίαστα....φυσιολογικά...
Τα περαστικά μας σήμερα πιστεύω καταλαβαίνετε που πηγαίνουν...!! φοβισμένοι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από μάσκες για να νομίσουν στο τέλος και οι ίδιοι ότι όλα είναι ονειρικά! έτσι θα ήμασταν όμως η πιο βαρετή ταινία του Hollywood!!
όσο για τους υπόλοιπους...
till next time:))
kiss kiss:))

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"