GET A LIFE!!

Καλησπέρα σας κυριακάτικα μου πλάσματα,

Ελπίζω όλοι να μου είστε καλά...και λέω όλοι, βασικά γιατί είμαι καλός άνθρωπος..!!!
Σήμερα θέλω να μιλήσουμε για το "διαφορετικό"...
Δεν καταλαβαίνω αν και ανθρώπινο ον με υψηλότατο IQ γιατί ο κόσμος δε μπορεί να καταλάβει και να αποδεχθεί το διαφορετικό..!!!
Το φοβάται? Δεν θέλει να το ακούει και να το ζει? Μήπως σκέφτεται ότι δε μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις τις νοητικές και μη που έχει κάτι διαφορετικό? και τότε τι? Μαθαίνουμε να ζούμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο, συγκεκριμένους ανθρώπους, συγκεκριμένες συνθήκες και συγκεκριμένες ρουτίνες...πείθουμε τον εαυτό μας ότι είμαστε τέλειοι σε όλο αυτό και αυτο-θαμαζόμαστε?
Μάλιστα...μεγάλο κατόρθωμα να αυτοθαυμάζεσαι που κάνεις το ίδιο πράγμα με όλους και όλα και το καταφέρνεις.....γνήσιος πίθηκο-απόγονος...για να μη πω ότι έτσι προσβάλλω τους πιθήκους...
Και θα μου πείτε....Αχ βρε Ιλεάνα τι σε νοιάζει και αν κάνουν λάθος? Τι με νοιάζει???? Μα αν δεν υπάρχει αλληλεπίδραση συμπεριφορών και αντιδράσεων στον κόσμο που ζούμε...τότε τι χαρακτήρα θα αποκτήσουμε? τι εξέλιξη? και γενικά για πια ωραία ζωή θα μιλάμε? γιατί εμένα όλο αυτό το δεν  προβληματίζομαι για τίποτα...κάνω ότι με συμφέρει και γουστάρω και αράζω να δω αποτελέσματα μου ακούγεται υπερβολικά πολύ βαρετό...!!
Ο κόσμος δεν έχει πια καν άποψη....όλοι χωρίς να το καταλαβαίνουν ακολουθούν μια ευθεία γραμμή που κάποιοι τους έχουν επιβάλλει και δε ξέρουν καν για πιο λόγο υποστηρίζουν ότι υποστηρίζουν....
Εννοείται ότι υπάρχουν εξαιρέσεις έτσι? μα όσο περνάει ο καιρός όλο και λιγοστεύουν...και απορώ καμιά φορά...απορώ....δε τους προσβάλλει η ίδια τους η ύπαρξη μέσα σε ένα κόσμο που άλλοι επιβάλλουν τι θα πιστεύουν, τι θα λένε, τι θα κάνουν τι θα υποστηρίζουν...και η δικαιολογία μέσα στο κεφάλι τους είναι ότι δε πειράζει όλοι έτσι κάνουν εγώ θα σώσω τον κόσμο??!!!
Τι να του πεις...ναι θα μπορούσες να κάνεις μια αρχή...γιατί αν σκέφτονταν όλοι έτσι δε θα ήμασταν άνθρωποι αλλά ρομπότ..!! εκτός βέβαια αν κάποιους τους βολεύει αυτό...γιατί αν από μόνος του κανείς είναι ανίκανος να πάρει πρωτοβουλίες..ε τότε ο καημένος απλά θα πρέπει να υπακούσει εντολές...δεν υπάρχει άλλος δρόμος..!!
Αφήστε τις φοβίες, τις δολοπλοκίες και της δήθεν μάχες που νομίζετε ότι δίνετε.....και δώστε πραγματικό χρώμα στην ημέρα σας...!! Δε λέω πως πάντα θα είναι άσπρο και φωτεινό...μα όταν τη μαυρίλα σας θα καταφέρνετε μόνοι σας να την ξεπερνάτε τότε θα έχει πιο πολύ αξία το πολύχρωμο τοπίο....από τη μετριότητα που σας δίνουν έτοιμη....
Τα περαστικά μας σήμερα πηγαίνουν σε όσους καταπίνουν αμάσητα την εποχή, τις αντιλήψεις, και ότι άλλο τυποποιημένο κυκλοφορεί εκεί έξω!! ξυπνήστε και κάντε τη διαφορά!
όσο για τους υπόλοιπους..
till next time:))
Kiss kiss:))

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"