Δε ξέρω....δεν απαντώ..!!

Καλησπέρα σας  μεσημεριανά μου πλασματάκια,

Τι μου κάνετε? Ελπίζω όλα καλά και Καλοκαιρινά!!
Με αφορμή ένα πολύ κοντινό μας γάμο...το κλίμα βέβαια είναι ευχάριστο, ευχές παντού για απογόνους...και στα δικά μας οι ελεύθερες και άλλα τέτοια....
Μέσα στο φιλοσοφικό του θέματος όμως όπως καταλαβαίνετε εμένα με έπιασαν τα διάφορα ερωτηματικά...!!
Τελικά ποια είναι η συνταγή? Τελικά ποιος είναι ο στόχος? ο στόχος είναι ο γάμος? ή μήπως είναι η δημιουργία οικογένειας....?? και τα συστατικά για να τα πηγαίνει ένα ζευγάρι καλά είναι τα ίδια με αυτά που πρέπει να έχει μία καλή οικογένεια??!!
Λέμε τόσες και τόσες φορές για την εμπιστοσύνη, για την απόλυτη ειλικρίνεια..και πόσες φορές έχουμε χτυπήσει το κεφάλι μας στον τοίχο τελικά για να ξέρουμε λίγο λιγότερα??! για να τον/την έχουμε γνωρίσει χωρίς όλες τις πληροφορίες...ή να μην είχαμε δει κάτι που στην πραγματικότητα δεν έχει σημασία...άρα? η άγνοια σε κάνει ευτυχισμένο??!!!
Και αργότερα δυστυχισμένο όμως έρχομαι εγώ να προσθέσω...και αν δε τα ξέρεις όλα στην αρχή τι? δε θα τα μάθεις ποτέ?? και αν τα ξέρεις πάλι τι? δεν αλλάζουν??!! βάζουμε όλοι μέτρα και σταθμά σήμερα τα οποία αύριο δεν έχουν σημασία πια.....
Άλλωστε μη ξεχνάμε όλοι μας και τον καλό μας φίλο που ποτέ δε λείπει...τον απρόβλεπτο παράγοντα...!! Η φίλη που παντρεύεται θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι οικογένεια μας....πάνε τόσα χρόνια πια που δε θυμάμαι πότε καθόμασταν στην κουζίνα χωρίς αυτήν.....ξέρουμε τα πάντα η μία για την άλλη....τι όνειρα κάναμε και κάνουμε....πως θα τα πετυχαίναμε.. τι πρέπει και τι δεν πρέπει να έχουμε κάνει μέχρι να παντρευτούμε...ένα έχω να σας πω!! Καμία σχέση τι λέγαμε τι κάναμε πως ήρθαν οι καταστάσεις....και τελικά?
Και τελικά νομίζω καλύτερα ήρθαν..!! τελικά ούτε που μπορείς καμιά φορά να φανταστείς τι σε περιμένει και εσύ κάθεσαι σαν χάνος και προσπαθείς να αποφασίσεις μόνος τι θα κάνεις και που θα είσαι....
Τόσο κουκούτσι μυαλό έχουμε!! Ζούμε όλοι με αυτή τη χαζή ψευδαίσθηση ότι όλα είναι οι επιλογές μας και οι αποφάσεις μας.....Καλά καλά..!! τραγουδάτε..!! δε πιστεύω στο γραμμένο...και δε λέω πως δεν είναι και οι δικές μας επιλογές που φτιάχνουν τη ζωή....απλώς πιστεύω πως όλες οι αποφάσεις μας έχουν να κάνουν τελικά με καταστάσεις που δεν τις δημιουργήσαμε εμείς....Απλώς συνέβησαν....
Καμιά φορά οι επιλογές μας είναι τόσο περιορισμένες που παρότι νομίζεις ότι διαλέγεις τελικά σε διάλεξαν....
Δε με χαλάει σα σενάριο....μου αρέσουν αυτές οι ανατροπές...είναι που δίνουν νόημα και αξία...!! Αφήστε που γελάω με όσους επιμένουν και χτυπούν το πόδι κάτω και φωνάζουν τη ζωή μου εγώ την έφτιαξα όταν όλα πάνε καλά...και αναρωτιούνται ποια κακιά μοίρα τους έφτυσε όταν κάτι πάει στραβά..!!
Αλλά τι να κάνουμε? αυτά έχει η ζωή...!! τα ωραία, τα άσχημα, τα περίεργα, τα απρόοπτα..!! όλα μέσα είναι..!! και τι πρέπει να κάνουμε??!! ε να το διασκεδάσουμε φυσικά! Με μέτρο πάντα Ε!!
Τα περαστικά μας σήμερα πηγαίνουν στους απολύτως λογικούς, στους ρηχούς, σε αυτούς με τα αμέτρητα standarts  που ξέρω ήδη ότι κανένα από αυτά δε θα βρούνε τελικά στη ζωή τους!
όσο για τους υπόλοιπους,
sit tight and enjoy the flight!
till next kiss kiss:)))

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"