Φθινόπωρο..... coming soon..!



Καλησπέρα σας απογευματινά μου πλάσματα…
Η πρώτη μέρα του φθινοπώρου φέτος, τουλάχιστον ημερολογιακά, και πραγματικά είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δε νιώθω να μου λείπει τίποτα από το Φθινόπωρο….
Κάθε χρόνο νομίζω αναμένουμε με τόση προσμονή το Καλοκαίρι όμως κάποια στιγμή προς το τέλος του…. Ανάμεσα στις μυρωδιές, στις εικόνες….. κάπου ανάμεσα εκεί στα χρώματα που από γαλάζια γίνονται σιγά σιγά πορτοκαλί…. Αναπολούμε πάλι το Φθινόπωρο… και πάλι από την αρχή…!!
Ένας φαύλος αλλά όμορφος κύκλος… και όμως φέτος μια επιθυμία να μείνει το Καλοκαιράκι μαζί μας…. Σα να θέλω άλλο ένα στο καπάκι για να νιώσω καλύτερα!! Χαχα!! Και όμως το άτιμο το ημερολόγιο εκεί στον τοίχο να σου θυμίζει… έβαζα το μαγιό μου χτες… και η πρώτη σκέψη ήταν.. τώρα πάει.. όσο μαυρίζαμε μαυρίσαμε… όσο κολυμπήσαμε κολυμπήσαμε…. Τι το θες το μπάνιο….??? Ούτε καν αν διαγράφεται η γραμμή στο λαιμό δε σε νοιάζει Ιλεανάκι….!! Και τότε μια άλλη φωνή… όχι! Όχι! Όχι! Θα πάμε! Θα πας για μπάνιο γιατί δε τελείωσε το Καλοκαίρι! Και θα πηγαίνεις και μέχρι να επιστρέψεις στα καθήκοντά σου!!! Φφφφ…!! Κούραση αυτό το συνεχόμενο διαβολάκι και αγγελάκι να σου μιλάνε το ένα στο δεξί αυτί και το άλλο στο αριστερό…!!
Τελικά όσο πιο πολύ μας δυσκολεύουν τόσο πιο καλά δείχνουμε να περνάμε…! Μας κλείνουν τις τράπεζες…. Μας μολύνουν τη θάλασσα… ψάχνουμε βενζίνη… δεν έρχονται τα ξαδέρφια μας… μας βάζουν να ψηφίζουμε… ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ!!!!! Θέλει να δοκιμάσει κανείς να πάει στην Καρδίτσα για το δημοψήφισμα!!??? Στο κακαήλι που λέει και η μαμά μου!! Σε τρελαίνει η δουλειά… σε τρελαίνει το τηλέφωνο που χτυπάει συνέχεια… ή σε τρελαίνει και άμα δε χτυπάει (χεχε)! Άλλα σχέδια είχες, άλλα έκανες… και ένα πολύ καλά οργανωμένο Καλοκαίρι καταλήγει τελείως αποδιοργανωμένο…!!
Και ξέρετε κάτι? Ήταν πιο καλό από ποτέ..!! ε αν είχα και το αδερφάκι μου λίγο νωρίτερα… ακόμα καλύτερα..!! νομίζω ότι πάντα με έλεγαν αυθόρμητη και απρόβλεπτη τα κορίτσια.. μα φέτος κατάλαβα πόσο τέλεια είναι καμιά φορά η πλήρης αποδιοργάνωση από οτιδήποτε είχες σχεδιάσει!
Σε αυτό το σημείο λοιπόν θέλω να πω:
Ένα μπράβο στους άντρες που δε κανονίζουν ποτέ νωρίτερα..!! ένα ακόμη μπράβο στους άντρες που αφήνουν το χρόνο να λύνει τα προβλήματα χωρίς άγχος! ένα μπράβο σε όλους όσους έχουν υπομονή..! (μεγάλη αρετή)! Ένα μπράβο στους φίλους που δεν είναι γλάστρες… αλλά είναι εκεί για σένα..! ένα μπράβο σε ότι κάνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη… αλλά και ένα μπράβο για ότι σκεφτόμαστε και δεύτερη φορά..! ένα μπράβο στη φράση «ποτέ μη λες ποτέ» αλλά και στον καρβέλα που το τραγούδησε…! Ένα μπράβο σε δεύτερες ευκαιρίες γιατί η πρώτη εντύπωση φίλοι μου δεν είναι πάντα η σωστή..! ένα μπράβο στις εξαιρετικές φωτογραφίες που θα μας θυμίζουν όλα τα παραπάνω μπράβο…!
Τόσα και άλλα τόσα έμαθα φέτος το Καλοκαίρι… νομίζω λοιπόν πως με ασφάλεια πια μπορώ να σας ευχηθώ…
Καλή καινούρια αρχή… καλή δουλειά… καλό φθινόπωρο… και καλά…. Εννοείται κάθε κατεργάρης στον πάγκο του ε!
Till next time guys!!
Kiss!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"