τώρα πρέπει να κάνεις...!!!

Καλησπέρα σας αγαπημένα μου πλασματάκια!
Ναι Ναι!! κάτι έχει αλλάξει! σας γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες, έτσι για να ικανοποιήσω τα γούστα μερικών αναγνωστών που ζαλίζονται με τα λατινικά!!! χεχεχε!...
Χτες το βράδυ λοιπόν αποφασίσαμε με τη φανταστική μας παρέα να πάμε να φάμε στο φανταστικό αββαείο!! όμορφο εστιατόριο με φανταστίκη μπύρα και υπέροχες γεύσεις! παρόλα αυτά θα σταματήσω να γράφω για το εστιατόριο καθότι αυτό είναι δουλειά του "βόλτες στην πρωτεύουσα"!! (άντε να έρθετε δεσποινίς να μας πείτε την άποψή σας για τον χειμωνιάτικο Βόλο!
Anyway...!!ας μπούμε εμείς στο 8έμα μας..! Έχετε νιώσει ποτέ να φοβάστε να κάνετε το ένα βήμα παραπάνω στη ζωή σας? Αυτό που ίσως να σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη μονιμότητα..??κάποτε ο κόσμος περίμενε μια θέση στη μονιμότητα σαν ήταν κάποιο θείο δώρο...και εμείς προσπαθούμε να την αποφύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι..!! βρίσκεσαι ξαφνικά στη φάση της ζωής σου όπου σου λένε..!! να η δουλειά σου, να το σπίτι σου, να η παρέα σου, να η καφετέρια σου και τώρα βρες και ένα καλό παιδί να παντρευτείς να κάνεις παιδιά! είναι να μην σε πιάσει άγχος? όχι πείτε μου!! είναι?? αν δεν νιώθεις έτοιμος για όλα αυτά? και ποιος λέει ότι πρέπει να είσαι έτοιμος όταν οι άλλοι είναι έτοιμοι? και έτσι καταλήγουμε στην αντίδραση..που πολλές φορές μπορεί να μας χαρακτηρίσει ως ξυνούς..η κακούς...η μ****ες!! γιατί φυσικά κανείς δε θα κάτσει να ψάξει ποιος είναι ο λόγος που εσύ μπορεί να συμπεριφέρεσαι περίεργα...εγώ πάντως πιστεύω ότι αν η φωνούλες μέσα σου φοβούνται..και δε σε αφήνουν να αφεθείς και να κάνεις ένα βήμα μπρόστα..μη τις αμελήσετε!! αυτές οι φωνές ξέρουν τι λένε ΠΑΝΤΑ!
Τα περαστικά μας σήμερα πάνε σε όσους δεν ακούν τις φωνές και προκειμένου να κάνουν αυτό που προστάζει η κοινωνία υποκρίνονται πως έχουν την τέλεια ζωή και όλα είναι σε μια σείρα και έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι αυτή η σειρά τους αρέσει και τους ικανοποιεί..! μήπως τελικά αυτός ο τρόπος ζωής ικανοποιεί κάποιους άλλους που δε θέλετε να απογοητεύσετε?? think about it:)
όσο για τους υπόλοιπους...
till next time..:)
kiss kiss:!)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"