μπορείς για μια εβδομάδα να είσαι οποιος θες!!!:)

γεια σας μικρά μου όμορφα πλασματάκια!:))
τι μου κάνετε???:) ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περνάτε super αυτές τις μέρες;)
αποκριες φιλαράκια μου:)) έφτασαν!!! για λίγες μέρες ο καθένας μπορεί να υποδύεται οποιον θέλει!:) άλλος να βγάλει τα γούστα του κ άλλος τα μπούστα του:P οι δρόμοι γεμίζουν καρναβάλια...!!περίεργες στέκες, περίεργα γυαλιά, μουστάκια, φτερά...στολές!!! όλοι τραγουδάνε όλοι γελάνε όλοι γιορτάζουν!:)
τόσο πολύ χαρά μας γεμίζει το γεγονός ότι μπορούμε να υποδυθούμε κάποιον άλλο??? τόσο πολύ ανάγκη το έχουμε? άραγε είναι η στολή μας κάτι που μας αντιπροσωπεύει? κάτι που δε μας αρέσει και το σατιρίζουμε έτσι? κάτι που θα επιθυμούσαμε να έχουμε στο χαρακτήρα μας και δε το έχουμε? ίσος είναι λίγο από όλα....άλλος λόγος για τον καθένα από μας;) είναι γνωστό βεβαια ότι όλα δείχνουν λίγο πιο εύκολα όταν κρύβεσαι πίσω από μια μάσκα...αρκεί βεβαια να μην το παρακάνετε...!!!η μάσκα αυτή πρέπει να βγαίνει με το τέλος τις αποκριάς! άλλωστε δε γεννηθήκαμε όλοι ηθοποιοί με ταλέντο στην υποκριτική:)
εγώ θα έλεγα να ξεχυθείτε στους δρόμους με τα περίεργα φουστάνια σας...με τα περίεργα παντελόνια σας και αξεσουάρ, να γελάσετε, να χορτάσετε...να χορέψετε, να τραγουδήσετε...και όταν έρθει η ώρα να τα βάλετε όλα στην άκρη...αναρωτηθείτε αν θέλετε να υιοθετησετε κάποιο χαρακτηριστικό του χαρακτήρα που υποδύεστε και κάντε το χωρίς τη μάσκα:) η ζωή είναι πιο ωραία όταν έχεις τη δύναμη να κανεις αυτά που θες και να λες αυτά που θες:) όλα γίνονται πιο ξεκάθαρα στο μυαλό σου και στα ματια σου:) δε σας αξίζει να νιώθετε δυνατοί μονο όταν κρύβεστε:)
εάν λοιπόν έχετε αυτά τα ολίγα στο μυαλό σας...σας εύχομαι να περάσετε τέλεια!!!!να ξεφρενιάστεεε!!!:)
τα περαστικά σήμερα (δεν είναι δύσκολο να το βρείτε) πάνε σ αυτούς που δε πετάνε τις μάσκες...σ αυτούς που τους αρέσει να κρύβονται και κάνουν τους μάγκες μονο πίσω από το προσωπείο τους! αυτούς εγώ τους λέω μάγκες τις τρύπιας δεκάρας:) περαστικά τους λοιπόν!:)
όσο για τους υπολοιπους..
till next time:)
kiss!:)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"