στάκαμαν..!!γιατί πήρες φόρα!

καλησπέρα σας μικρά μου πλασματάκια..!!!
ελπίζω να μου είστε όλοι καλά! Ο καιρός δε μας έχει βοηθήσει να καταλάβουμε Καλοκαίρι ακόμα..! έχει αποκτήσει αυτή την ιδιαίτερη συμπεριφορά που χαρακτηρίζει συνήθως φοβισμένους ανθρώπους..!!
παρότι η θερμοκρασία έχει ανέβει...και μας κάνει όλους να ετοιμάζουμε τα πραγματάκια μας και να οδεύσουμε προς κάποια παραλία ( άλλοι με τη θεία τη λία..και άλλοι χωρίς, χεχεχε!)...τσουπ...σου ρίχνει την μπορίτσα του, ή το ψιλόβροχο και μας τα χαλάει όλα...κάπως έτσι δε συμπεριφέρονται και οι φοβισμένοι άνθρωποι? πάνε να πάρουν μια απόφαση..και εκεί που κάνουν 5 βήματα μπροστά, κάτι τους πιάνει και τα πέρνουν όλα πίσω..!! σύνηθως ο κόσμος δε τους καταλαβαίνει αυτούς τους ανθρώπους..! η συμπεριφορά τους μάλλον προβλήματα δημιουργεί σε όλους παρά χαρές και πανηγύρια..έχετε όμως προσπαθήσει ποτέ να μπείτε στη θέση τους? σύνηθως αυτού του είδους οι άνθρωποι σκέφτονται πάρα πολύ..με αποτέλεσμα στον πίνακα των πιθανοτήτων τους να υπάρχουν και πιθανότητες που μπορεί να είναι πολύ μικρές παρόλα αυτά υπαρκτές..που να τους τρομάζουν ιδιαίτερα!! και εκεί που διατηρούν την ψυχραιμία τους και αντιλαμβάνονται ότι είναι μηδαμινές πιθανότητες..όσο πλησιάζει η ώρα της επιλογής τόσο πιο μεγάλες και τρομακτικές τους φαίνονται...και τότε είναι η μαγική στιγμή που ξενερώνουν όλο τον κόσμο γύρω τους..και κάνουν 15 βήματα πίσω...σας μιλάω με σεβασμό σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί είμαι κ εγώ ένας από αυτούς...καμιά φορά λοιπόν πριν βιαστείται να βγάλετε συμπεράσματα γι αυτού του είδους τους ανθρώπους μπείτε λίγο στη θέση τους...και μην τους ταμπελώνετε χωρίς 2η σκέψη..!!!
γιατί όπως και ο καιρός μόλις μας χάρισε τον όμορφο ήλιο...έτσι κ αυτοί κάποια στιγμή θα μπορέσουν να προχωρήσουν..!!
τα περαστικά μας απόψε πάνε σε όσους είναι τόσο πολυάσχολοι αλλά και ανίκανοι να δούνε πέρα από τη μύτη τους...μπορούν να κρίνουν και κατακρίνουν το δικό μας λάθος..σαν να μην έχουν κάνει λάθος ποτέ στη ζωή τους αυτοί! δεν ζήτησα να ζήσετε μαζί μας...ποτέ μη σώσετε! αλλά ωφείλετε να σέβεστε την επιλογή του κάθε ανθρώπου είτε σας αρέσει είτε όχι...είτε συμφωνείται είτε όχι...είτε σας αφήνει απέξω...είτε όχι..!!!
till next time λοιπόν...
kiss:)))))

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"