Το Καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά...!!!

Καλησπέρα σας μικρά μου καλοκαιρινά πλασματάκια!
Ο πρωτος γνωστός σε όλους καύσωνας του Καλοκαιριού έκανε την εμφάνισή τους..!! Έτσι λοιπόν έχω την υποχρέωση να σας συμβουλέψω να πάρετε τα μπογαλάκια σας και να ξεχυθείτε στις παραλίες..δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο αναζωογονητικό μπορεί να εξελιχθεί ένα τριήμερο με τις φίλες ή τους φίλους σας στο πιο κοντινό νησάκι..!!στην περίπτωση τη δική μου ας πούμε η Σκιάθος! και ας δούμε τα θετικά!
1. θα κάνετε μπανάκια και θα δροσιστείτε!
2. θα μπορέσετε να δείτε τους φίλους σας και να τα πείτε επιτέλους αναλυτικά μιας και στην εποχή την δύσκολη που διανύουμε ούτε αυτό δε μπορούμε να κάνουμε!
3. θα πάρετε χρώμα!
4. καθότι δεν θα έχετε αυτοκίνητο δε θα σας ενδιαφέρει το πόσο θα πιείτε και αν θα σας πιάσουν αυτοί οι κύριοι με τις μπλε στολές!! (που μια χαρά άνθρωποι είναι βρε παιδί μου, αλλα λίγο περιοριστικοί)!
5. θα φάτε, θα γελάσετε, θα χορέψετε, θα διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσεως χωρίς να σας νοιάζει το αύριο!
6. όσο για τις γυναίκες....όσο αυξάνει ο ρυθμός κεφαλογυρίσματος τόσο θα ανεβαίνουν και οι μετοχές σας αλλά και η αυτοπεποίθησή σας!!!
7. Τέλος αφιερώστε κάποιες ώρες για να κοιμηθείτε...αλλιώς δε βγαίνει!
8. ΜΗΝ αποφύγετε το αχαλίνωτο φλερτ, γιατί αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός τον καλοκαιρινών αποδράσεων...
ας δούμε τώρα τα αρνητικά...!!χμμμμμ.....!!!ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ!!!!
ετοιμαστείτε λοιπόν και ΦΥΓΑΜΕ!!!
Τα περαστικά μας σήμερα πάνε σε όσους δεν ακολουθήσουν τις συμβουλές μας γιατί αυτοί θα χάσουν!!!!!!!!!!!και εμείς δεν ασχολούματε με losers!!!!!! χεχεχε!! και σε όσους έχουν εξεταστική...που δε φταίνε μεν οι άνθρωποι...αλλά ποιος είπε ότι η ζωή είναι δίκαιη ε????
Αυτά για σήμερα....
till next time;))
kiss kiss!!
p.s. 1. όσο και αν κάνω πλάκα για τα αλκοοτεστ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δε παίζουμε με τη ζωή μας αλλά ούτε και με των άλλων...οπότε ποτέ οδήγηση υπό την επίρροια του αλκοόλ.
2. το φλερτ πολύ καλό...όχι εις βάρος άλλων ανθρώπων και αν προχωρήσει πάντα safe..!! όπως προανέφερα δε παίζουμε με τις ζωές μας!
κατά τα άλλα ήρθε η εποχή της τρέλας!!!!

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ η κακομοίρα που ζω στη νησάρα και δεν χρειάζομαι το νησάκι γιατί όσο περνάνε τα χρόνια τόσο ξεχνάω τις εποχές της τρέλας???
Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
εχμ....!!! ε τότε εσύ έλα στο Βόλο να τα κάνεις αυτά..!! έτσι για αλλαγή παραστάσεων..:))))

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"