οι πρωτόπλαστοι..!!!

Καλησπέρα σας όμορφα πλασματάκια μου,
18 Σεπτεμβρίου και όλοι μας..ή τουλαχιστον οι περισσότεροι που εγώ ξέρω περιμένουμε να χειμωνιάσει λίγο μπας και βάλουμε μυαλά!! χαχα
Και τώρα στο θέμα μας..όχι να τιμήσω το σπίτι μου αλλά πιστεύω πως οι γυναίκες (μάλλον δυστυχώς) ήμαστε πιο εξελιγμένο είδος από τους άντρες....καταρχήν μας έπλασε δεύτερες..που σημαίνει ότι ήδη είχε γίνει το πρόχειρο και έτσι εμείς ήμασταν η τελιότητα!! δεύτερον έχουμε έκτη αίσθηση ενώ οι άντρες έχουν μονο 5!!! κατά τρίτον μας ταρακουνάν συνήθως μεγαλύτεροι άντρες..προφανώς γιατί δε μπορούμε να συννενοηθούμε με τους μικρότερους καθότι η ηλικία τους πάντα είναι -5!
αυτά βέβαια καλά είναι...αλλά αν το ξανασκεφτείς (γι αυτό είπα κιόλας πριν δυστυχώς) η τελιότητα συνοδεύεται πάντα από περισσότερες ευθύνες..!!!! πάντα εμείς ξέρουμε πιο είναι το σωστό..εμείς πρέπει να καθοδηγούμε τα πράγματα..γιατί αν τους αφήσεις μόνους είναι ικανοί να πάνε Βόλο Θεσσαλονίκη μέσω αθήνας..δε λέω..στον προορισμό τους θα φτάσουν...αλλά θα έχουν κάνει πολύ κόπο και θα έχουν καταναλώσει πολύ χρόνο..και ο χρόνος είναι χρήμα..και έχουμε οικονομική κρίση αν θυμάστε καλά!!!
Να μην υπολογίσουμε βέβαια το πόσες φορές μπορεί να χαθούν διότι όπως όλοι μας γνωρίζουμε οι άντρες δε ζητούν βοήθεια ποτέ..!!!
Έτσι λοιπόν που καταλήγουμε?? κοιτάξτε..δε λέω..δε ταιριάζουμε πολύ με αυτους τους "πρωτογονους" αλλά όσο να ναι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω για να ήμαστε όλοι καλά...ή τουλάχιστον να προσποιηθούμε ότι κάναμε ένα βήμα πίσω..και δε πειράζει ας νομίζουν ότι κέρδισαν..σημασία έχει τι γνωρίζεις εσύ...και εσύ γνωρίζεις ότι το μαγικό κουμπί εσύ το πάτησες..!! Δε σημαίνει βέβαια αυτό ότι όποιον συναντάμε πρέπει να τον πέρνουμε από το χεράκι και να του δείχνουμε το δρόμο..πρέπει να αξίζει τον κόπο να το κάνουμε..και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας το δείξουν....αλλιώς σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο!!
Τα περαστικά μας σήμερα πηγαίνουν σε όσους δε μπορούν να συμμορφωθούν με τους κανόνες της φύσης..!! και σε όσους κοιμούνται όρθιοι..!!
Αυτά όσο αφορά τη μεσημεριανή κουβεντούλα που είχα..!!
όσο για τους υπόλοιπους..
Till next time:))
kiss kiss:))

Σχόλια

Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
simfwnw en merei se auta pou les alla de thewrw oti exei na kanei me ilikia kai filo oso me atomo ksexwrista...
ps.de nomizw na thes na erthei o xeimwnas giati otan tha erthei de tha s aresei!!!mia xara eiste ekei pera!!!!!
mikri ksini
Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
thelw poli na erthei o xeimwnas proton..kai deuteron exei na kanei me filo kai ilikia!!!!!xaxaxaxaxa!!!
Ο χρήστης Άρης είπε…
εντάξει δε συμφωνώ και θα το τεκμηριώσω μετά, μήπως όταν το έγγραφες ήσουν νευριασμένη? από την άλλη επειδή είμαι άντρας και δεν καταλαβαίνω :) όταν λες θα είναι πάντα -5? σταθερά δηλαδή στο -5? παγωνιά-ψύχος? η αν Ν η ηλικία σου θα είναι Ν-5 ή μήπως Χ η ηλικία του Χ-5?
Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
den imoun neuriasmenh... theoritika tha eprepe na exartatai ton anthropo..praktika omos...jesus....toses ginekes mones ekei exo..kati simenei!!!:)
Ο χρήστης Άρης είπε…
εντάξει άλλα ήθελα να γράψω και άλλα θα γράψω...μάλλον με επειρέασε παιδικό party που πήγα!
ξέρεις σε ρώτησα αν ήσουν νευριασμένη γιατί στο κείμενο βγάζεις μεγάλη αλαζονεία!
Η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα πλάστηκε δεύτερη αλλά πλάστηκε από το πλευρό του άντρα για να είναι ισοδύναμη με αυτόν. το δεύτερο που λες μου θυμίζει ένα κομμάτι ελληνικό :P και δεν είναι απτό επιχείρημα, στο τρίτο θα συμφωνήσω μαζί σου (Fuck):) είναι αλήθεια. μεγαλώνουν και ωριμάζουν (ιδίως σωματικά) νωρίτερα τα κοριτσάκια καθώς και το ότι ενστερνίζονται πρώτες τον ρόλο του φύλου τους σε αντίθεση με τα αγοράκια που περνούν τη φάση αργότερα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι γενικά και πάντοτε είναι πιό σοφές, συνετές και φρόνιμες γιατί η γυναικεία ιδιοσυγκρασία έχει τη δική της ιδιαιτεροτητα που πολύ συχνά φέρνει τη λογική (όπως την έχουμε συνηθίσει-την ανδρική δηλαδή) στα όριά της. Στο θέμα διαφοράς της ηλικίας είναι θέμα γούστου και σε τι φάση είσαι μια χ περίοδο. άλλες γουστάρουν άντρα που φέρει το μπαμπαδίστικο στυλ (το σύνδρομο της ηλέκτρας) άλλες γουστάρουν μικρότερους γιατί θέλουν ανεξαρτησία ή μόνο sex.(η φάση που λέγαμε) άλλες συνομίλικους γιατί θέλουν να ζήσουν τις ίδιες εμπειρίες μαζί και για πρώτη φορά και να πέσουν μαζί στα σκατά και να έχουν την άγνοια των κινδύνων ώστε να μάθουν μαζί και δε θέλουν ένα μεγαλύτερο να τις κάνει τον γερο-δάσκαλο. άλλες μεγαλύτερους γιατί νιώθουν ανασφάλεια. Συμφωνώ στο ότι δεν ταιριάζουμε και ευτυχώς κανένας δεν θέλει για γυναίκα του μια γυναίκα που φέρεται σαν άντρας και πιστεύω και το αντίθετο.
Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
i alazoneia ine emfiti..!! hahahaha oso gia th diaforetikotita mas nai ine sevasth k anamenomenh...alla kamia fora dimiourgei tasis aftoktonias!!:P:P
Ο χρήστης Άρης είπε…
χαχαχα ναι σε εμάς δημιουργεί τάσεις αυτοκτονίας όχι σε εσάς! :P

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"