Στον αγώνα..!!

Καλησπέρα σας Κυριακάτικα πλασματάκια μου...
Τι μου κάνετε??? Ένα τεράστιο μαύρο σύννεφο έχει καλύψει το κέντρο της πόλης...αλλά δε μας πειράζει καθόλου αυτό...ίσα ίσα που κάπου κάπου χρειάζεται η μαυρίλα για να εκτιμήσεις την λιακάδα..!!
Γιατί έτσι είναι η φύση του ανθρώπου...χρειάζεται να νιώσει την απώλεια για να καταλάβει τί είχε..!!
Δεν έχω ξυπνήσει πολύ καλά..οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι και για πολλές πολλές αντιπαραθέσεις!! Ο καιρός περνάει πάρα πολύ γρήγορα...και ξαφνικά σηκώνεσαι ένα πρωί και ενώ δεν έχει αλλάξει τίποτα σε καθημερινή βάση..μετά από ένα μήνα τίποτα δεν είναι ίδιο...το παράδοξο του χρόνου το ονομάζω εγώ...!! Κάνουμε όλοι έναν αγώνα δρόμου και μας πιάνει άγχος...και προσπαθούμε να πιαστούμε από διάφορα γεγονότα...και τελικά γιατί? θα σας πω εγώ γιατί....για το τίποτα...!!! διότι αγαπητοί μου κάποια πράγματα είναι για να γίνουν και κάποια για να μη γίνουν ποτέ..!!και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δεχτούμε...και να σκάσουμε...να το βουλώσουμε...και να προχωρήσουμε μπροστά...πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν τα ψάρια...που δεν έχουν όπισθεν...μόνο μπροστά...μας αρέσει δε μας αρέσει..!!πάρτε το απόφαση ότι δε θα σας αρέσουν όλα όσα συμβαίνουν μέσα στη ζωή σας...τώρα θα προχωρήσετε ή θα καθίσετε να μιξοκλαίγεστε...είναι δική σας επιλογή...!! εγώ το μόνο που μπορώ να σας συμβουλεύσω αν και ακούγεται κλισέ είναι ότι κάθε τί έχει το λόγο του που γίνεται...και καμιά φορά μας φαίνεται ότι όλα είναι άσχημα..αλλά κάτι καλό εξυπηρετούν κ αυτά....γιατί πολλές φορές κανονίζουμε χωρίς τον ξενοδόχο...φανταζόμαστε φανταστικές καταστάσεις και νομίζουμε....νομίζουμε επαναλαμβάνω ότι θα ήταν καλύτερες από αυτό που ζούμε...ΜΠΑ?!??!?!?! ποιος σας τα είπε έτσι εσάς?? καταθέστε παρακαλώ τα νομίσματά σας στην τράπεζα και αφήστε τη βαριά φιλοσοφία...κανείς σας δε ξέρει αν θα ήταν κάτι καλύτερο ή χειρότερο από τη στιγμή που δεν έχει συμβεί...δεν είναι υπαρκτό γεγονός...και σταματήστε να ανταγωνίζεστε ιδέες και θεωρίες...γιατί αυτές δεν υπάρχουν...εσείς υπάρχετε...και αν δεν είστε κομπλεξικοί τότε θα καταλάβετε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε..και πού πρέπει να σταματάτε πια τον αγώνα...και αν οι αγώνες που ξεκινάτε έχουν κανένα νόημα..!!
υ.γ και σταματήστε να νομίζετε ότι κρατάτε τον κόσμο στα χέρια σας και ότι μπορείτε να τον κάνετε ότι θέλετε κ έχετε παραπάνω δικαιώματα από τους υπόλοιπους γιατί για κάποιο λόγο είστε υπεράνθρωποι και γουστάρετε να παίζεται χαζοπαίχνιδα γιατί είστε βαθιά γελασμένοι....για κανέναν λόγο δεν είστε τίποτα παραπάνω από απλοί άνθρωποι που όταν την πατήσετε θα τσατιστείτε...θα στεναχωρηθείτε και δε θα ξέρετε από που σας ήρθε! και σας εύχομαι να την πατήσετε από κάποιον σαν εμένα που η δυναμικότητα της ύπαρξης του θα σας θυμίζει καθημερινά πόσο χαζά και ηλίθια την πατήσατε!! χαχαχα!!
Τα περαστικά μας πηγαίνουν σήμερα σε αυτούς που αναφέρουμε στο υστερόγραφο..!!!
όσο για τους υπόλοιπους..
till next time...
kiss kiss:))

Σχόλια

Ο χρήστης Άρης είπε…
Νομίζω πως αυτό με τα ψάρια είναι μύθος, μπορούν να κολυμπήσουν προς τα πίσω.
Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
nomizo dio eidi sigekrimena mono...alla den exei simasia..metaforiko itan arouliii!:)))
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Twra egw egw gt thymame mia Ileana i opoia itan akribws o typos pou parousiazeis sto arthro sou!!! Tyxaio den nomizw!!!
Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
enois san aftous pou dino perastika? i san tous allous pou kanoun agones? gia na katalavw dld!!:PP
Ο χρήστης Άρης είπε…
αα! εγώ κατάλαβα ότι αυτοί που κάνουν αγώνες με αυτούς που δίνεις περαστικά είναι ίδιοι! :)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Kai egw to idio katalaba!! pantws gia ta perastika se ebaza!! gt oloi vazete PPP den tin paleyw teleytaiws me ta PPPP! Asxeto an eisai gia kafe bgazeis se kanenan tin PP gt tha fenese poly xazi!!!!Bye bye :PPPP
Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
hahahah!! oste sta perasstika me evazes e??dinw ego thn entiposi oti de dino dekara gia kanenan kai thewrw ton eauto mou pano apo olous????? kala isos th dino..!!oso gia to :P:P tora pou to les..prepei na arxisw na to kano kai exw....an fenomai xazi isos sto telos pistepsei kai kanenas oti ime xazi...!! xazi kai eutuxismenh!!! :P:P:P:P:PP:P:P:P:P:P:P:P:P

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"