Ε μα είσαι διαφορετική!!

Καλημέρα σας πλασματάκια μου όμορφα!!
Ναι ναι!! Είμαι καλή! χαχα!!! Ελπίζω να μου είστε όλοι καλά!
Είμαστε λοιπόν ένα μεγάλο σύνολο οι άνθρωποι...Διαφορετικοί μεν μεταξύ μας αλλά στο τέλος ζούμε όλοι μαζί με αρμονία και χαρά..Γιατί κακά τα ψέμματα...υπάρχει θλίψη στις ζωές μας συνεχώς αλλά όπως και να έχει οι υγιείς άνθρωποι κρατάμε τα καλά και προχωράμε μπροστά..!! Αλλιώς πάρτε όλοι από ένα όπλο και μιμηθείτε τη Μελίτα από τα μυστικά της Εδέμ! χαχαχαχα!!!
Μέσα λοιπόν σε όλη αυτή την αρμονία υπάρχουν κάποιοι που δε δέχονται τη διαφορετικότητα των υπολοίπων...θα μπορούσα λοιπόν να γράφω σε όλη την ανάρτηση τα κλισέ τύπου "ξέρεις όμως αυτή η διαφορετικότητα είναι που ομορφαίνει την κατάσταση" κλπ κλπ....όχι προτιμώ να το προσεγγίσω αλλιώς το θέμα...
Τι θα πει δε δέχομαι την άποψη κάποιου άλλου?? Ναι!! μεγάλο κακό νομίζεις ότι του κάνεις...ποτέ μη σώσεις και τη δεχτείς...ή μήπως πιστεύεις θα αλλάξει τα πιστεύω του επειδή εσύ δε τα δέχεσαι??? χαχαχα καλό ε?? Η πρώτη κοινωνία μέ την οποία ερχόμαστε σε επαφή ναι..είναι η οικογένεια...η οποία όμως δεν είναι αντιπροσωπευτική για το τί επακολουθεί εκεί έξω..!! είναι μόνο μια προετοιμασία για το γεγονός ότι πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε..!!
Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί..κ αυτό δε σημαίνει ότι κάποιοι είναι καλύτεροι και κάποιοι χειρότεροι....(αυτό έτσι κ αλλιώς συμβαίνει.ακόμα κ αν ήμασταν ίδιοι κάποιοι θα υπερείχαν)!! Η διαφορετικότητα σημαίνει ότι θα μάθουμε να ακούμε κ  αν κάτι μας αρέσει έχει καλώς αν δε μας αρέσει όμως...πάλι καλώς!!! Δεν γίνεται όλοι να σκεφτόμαστε το ίδιο..!! και όσο πιο γρήγορα αυτό το πάρετε απόφαση τόσο καλύτερα για εσάς!!!
Τα περαστικά μας σήμερα πηγαίνουν σε όσους δε το παίρνουν απόφαση γιατί σύντομα θα καταλήξουν μόνοι και δυστυχείς..!! Μάθετε να ζείτε μαζί με τους υπόλοιπους και βάλτε καλά στο στενόμυαλο κεφαλάκι σας ότι ακονιζόμαστε και ωριμάζουμε μόνο αν όλο αυτό το ζούμε...αντί να γυρνάμε εγωιστικά την πλάτη και να κλείνουμε πόρτες..!!
όσο για τους υπόλοιπους...
till next time..
kiss kiss:))

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"