Η ζωή που δε ζήσατε..!!

Καλησπέρα σας φθινοπωρινά μου πλασματάκια,
Εύχομαι όλοι να είστε γύρω από τη ζεστασιά του τζακιού, της οικογενειακής θαλπωρής και να τρώτε τραχανά με λουκάνικα ή πατάτες ή κάστανα!!Ναι ρε!! τίποτα άλλο!!μόνο αυτά!! χαχαχα!!!
Ας περάσουμε όμως στη σημερινή μας θεματολογία....
Ζήσε λέει κάθε στιγμή της ζωής σου σαν να είναι η τελευταία..και για να δούμε τι θα καταφέρεις...
1. θα πάρεις πολύ βιαστικές αποφάσεις
2. σίγουρα πάνω από τις μισές θα είναι λάθος κινήσεις που θα τις μετανιώσεις...γιατί όπως προαναφέραμε ζεις σαν να είναι η τελευταία στιγμή...δεν είναι στην πραγματικότητα....οπότε το πιο πιθανό είναι τις υπόλοιπες στιγμές θα κλαίγεσαι με τη μαλακία που έκανες...!!!
3. θα δοκιμάσεις πράγματα που σίγουρα σιχαίνεσαι να κάνεις μόνο και μόνο για να πεις 'ε το έκανα κ αυτό'!!!
4. θα καταλήξεις να χάνεις την αυτοεκτίμησή σου και τον αυτοσεβασμό σου πολύ σύντομα..!!!
και πολλά πολλά άλλα που θα μπορούσα να γράφω και να γράφω....!!
έρχομαι λοιπόν εγώ να σας πω...ότι το καλύτερο είναι να ζείτε την κάθε στιγμή της ζωής σας σαν να είναι η πρώτη στιγμή...έτσι θα εξευρενείτε και θα εκτιμάτε το καινούριο...θα νιώθετε πάθος και ένταση για ότι κάνετε...θα αξιολογείτε σύμφωνα με το γεγονός ότι υπάρχει μέλλον και συνέχεια και ως επακόλουθο θα κερδίζετε τον αυτοσεβασμό για τις επιλογές σας..!! Και κατ'αυτόν τον τρόπο θα ζείτε κάθε στιγμή όπως της αξίζει...!! Ο χρόνος είναι λίγος....και σχετικός...μη θεωρείτε καταστάσεις δεδομένες και σίγουρες...γιατί όλα αλλάζουν...αλλά ακόμα και την αλλαγή πρέπει να την εκτιμούμε και να τη ζούμε στο έπακρο..!!
Τα περαστικά μας σήμερα πηγαίνουν σε όσους χάνουν τον χρόνο τους και τον εαυτό τους μέσα σε ατέλειωτες σκέψεις και πιθανολογούν τι θα γίνει ανάλογα με το τι θα κάνουν...και στο τέλος της γραφής δε κάνουν τίποτα και δε ζουν γιατί πνίγονται και φοβούνται τις ίδιες τους τις σκέψεις...!! Περαστικά σας λοιπόν γιατί η ζωή τραβάει μπροστά και εσείς μένετε στάσιμοι...ενώ θα μπορούσατε πολύ εύκολα να είστε ευτυχισμένοι...!!
όσο για μας τους υπόλοιπους...
till next time..
kiss kiss!!

Σχόλια

Ο χρήστης Άρης είπε…
Συμφωνώ. Όμως Δε Νομίζω πως πρέπει να βάζουμε ταμπέλες στο πως πρέπει να ζούμε τις στιγμές μας(τελευταία ή πρώτη), αρκεί να ζούμε την κάθε στιγμή μας όπως αναφέρεις, με πάθος ένταση ενθουσιασμό τρέλα και κυρίως με αγάπη...Κάποιος ίσως είναι τόσο σοφός (όπως εγώ :P ) που όσο βιαστικά και να παίρνει αποφάσεις πάντα είναι σωστές, πάντα κάνει σωστές κινήσεις. 'Η άλλος τόσο ταπεινός που για εμάς τους εγωιστές είναι δύσκολο να κατανοήσουμε τον αυτοσεβασμό του. ζήσε λοιπόν την στιγμή, τη φρέσκια! Ούτε αυτή που μόλις πέρασε σαν αστραπή και χάθηκε, ούτε εκείνη που ετοιμάζεται και στριμώχνεται για να βγει μπροστά και να γίνει παρούσα.
Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
d' accord!:) hehehehe m aresei pou simfonoume:)))

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"