Λίγα λόγια...!!

Καλησπέρα σας νυχτερινά μου πλάσματα..!!!
Ελπίζω όλοι να περνάμε όμορφα... και αν όχι προσέξτε το αυτό!! Γιατί το κάθε πέρυσι και καλύτερα είναι γεγονός!! χεχεχε!!!
Βράδυ Σαββάτου σήμερα... οι περισσότεροι εκμεταλλεύονται τη μέρα για γλέντια..!! Ανάλογα τι τον ξεκουράζει τον καθένα..!
Και το σημερινό ερώτημα μου είναι το εξής...!! Πόσες φορές στη ζωή μας έχουμε συμβουλεύσει ανθρώπους που αγαπάμε και εκτιμάμε να μην κάνουν αυτό που δε θέλουνε να τους κάνουν και από την άλλη πόσες φορές το έχουμε κάνει όλοι μας???!
δε ξέρω τι  πρέπει τελικά να πάθει ο άνθρωπος για να μάθει να φέρεται ανθρωπινά ή αν απλά είναι γονιδιακό το θέμα και κάποιοι υπερέχουν στο θέμα ανθρωπιας από κάποιους άλλους...!!
Όταν ήμουνα στο νηπιαγωγείο μιλούσα πάντα στο παιδάκι που δε μιλούσε κανείς... όταν αργότερα έβγαινα έξω με τους φίλους μου με έθλιβε να βλέπω κάποιον να πίνει καφέ μόνος του.. ήμουνα από τους τυχερούς στο σχολείο... πάντα είχα μεγάλες παρέες πάτα έπαιζα ένα βασικό ρόλο... πάντα ένιωθα το επίκεντρο... αυτό το επίκεντρο όμως πάντα μου άρεσε να το μοιράζομαι... η μοναξιά δεν είναι ποτέ καλή... ακόμα και αν εκεί που είσαι μόνος θεωρητικά τα έχεις όλα..
τι θέλω να πω? αντί να αναγνωρίζουμε πόσο γαμάτοι κ έξυπνοι είμαστε όλοι.... μήπως θα έπρεπε να ανοίξουμε τα μάτια μας και λίγο παραπέρα? μέσα σε μια πολύ μικρή αδικία για εμάς πόσο αδικημένος μπορεί να βρεθεί κάποιος άλλος? λέω εγώ τώρα μήπως ένα βήμα πίσω στη ζωή μας είναι αυτό που θα φέρει τα δέκα μπροστά? μια εσωτερική υποχώρηση μήπως είναι αυτή  τέλος θα κερδίσει? και λέω θα κερδίσει γιατί κακά τα ψέματα.. ένας καθημερινός αγώνας είναι όλα... και δυστυχώς ή ευτυχώς οι αγώνες στη ζωή δε πουλιούνται εύκολα..!!
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από τη χαρά της προσφοράς... δεν υπάρχει πιο αγαπητός άνθρωπος από έναν δοτικό άνθρωπο... δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να σου αποφέρουν καρπούς οι παραπάνω συμπεριφορές.... και τελικά στο μικρό τέλος της ημέρας τι έχει σημασία? άλλοι θα πουν να χαμογελάς... άλλοι να κοιμάσαι ήρεμος... εγώ πάλι θα πω να μπορείς να συνυπάρξεις με τον ευυτό σου όπως και αν είσαι εκείνη τη μέρα...! τότε η ζυγαρία σου θα είναι σωστή... θα ξέρεις τι δε θες να θυσιάσεις.... θα ξέρεις προς τα που γέρνει η δική σου ζυγαριά.. ποια είναι τα σημαντικά και ποια τα αστεία....και τότε... θα συνυπάρξουν και οι άλλοι μαζί σου.... for better or for worse που λένε και οι φίλοι μας οι Βρετανοί...
Σήμερα δε θα μπορούσα να κλείσω παρά μόνο με την έκφραση : "Η ζωή είναι 10% το τι σου συμβαίνει και 90% το πώς αντιδράς σε αυτό"...!!
και με αυτές τις λίγες και σκόρπιες στην κυριολεξία σκέψεις σας αφήνω να συνεχίσετε ότι και αν κάνετε..!!
till next time:))
kiss:)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"