"το αληθινό ψέμα"...

Καλησπέρα σας καταπληκτικά μου πλάσματα,

Θέλω λοιπόν σήμερα να μου πείτε? καλά... πραγματικά τώρα όμως.... αλήθεια τώρα.. με κάθε ειλικρίνεια.... πόσο μικρός είναι ο κόσμος? και ειδικά αν κατοικοεδρεύεις στο Βόλο...!!
Δηλαδή το μέγεθος αυτής της μεγαλουπόλεως με ξεπερνάει ως άνθρωπο....
Αν επίσης το συνδυάσεις με το γεγονός ότι κάποιοι περνιούνται για έξυπνοι.... και καλά αυτοί έτσι κοροϊδεύουν το υπερεγώ τους....που θα έλεγε και ο ξάδερφος Ζαχαρίας, αλλά να μας περνάν εμάς τους υπολοίπους για χαζούς??... ε αυτό και αν με ξεπερνάει..!! ειδικά μετά το τεστ νοημοσύνης που έκανα όταν πήγα στο πανεπιστήμιο στην Αγγλία...
Εντάξει... δε θα διαφωνήσω...! ότι είναι πολύ έξυπνη τακτική να το παίζει κάποιος χαζός... αλλά ρε φιλαράκι... ναι εσένα λέω με την δήθεν μελαχρινή γοητεία σου... μη μας πατάς και τον κάλο! γιατί κάποια πράγματα φτάνουν στα όρια τους... ε και όπως και να το κάνουμε αν το ποτήρι γεμίσει... κοίτα με λίγο αυτό δε θέλει ιδιαίτερη εξυπνάδα για να το καταλάβεις... θα αρχίσουν τα νερά να τρέχουν από δω και από εκεί..!! απλή φυσική δημοτικού.... αν είχε το δημοτικό φυσική βέβαια!!
Αν και ακόμα και να είχε πραγματικά απορώ αν κάποιοι από τους δήθεν μορφωμένους ανθρώπους που κινούνται ανάμεσα μας πήγαν σχολείο...
Ας έρθουμε όμως στο προκείμενο..! κάνεις κάτι ηθικά λάθος...! είσαι το λάθος μου το τελευταίο που λέει και ο φίλος ο μαζώ! το ξέρεις ότι είναι λάθος... αυτόματα λοιπόν το κρατάς για πάρτι σου...! για πάρτι σου σημαίνει για σένα.. μόνο για σένα... αν αυτό το λάθος λοιπόν περιλαμβάνει και κάποιον άλλον πρέπει με κάθε τρόπο να είναι μόνο για σένα γιατί παίρνεις στο λαιμό σου (πιο λαιμό σου δηλαδή... και αυτός ανύπαρκτος είναι)... άλλον έναν άνθρωπο..!!
Για πείτε μου λοιπόν μερικές ιδέες.... τι πρέπει να κάνει αυτός ο άλλος άνθρωπος όταν καθίσει σε ένα τραπέζι και καταλάβει ότι ακόμα και άνθρωποι που δε γνωρίζει καλά καλά γνωρίζουν το μεγάλο μυστικό...?? έλα σταμάτα να απορείς διαβάζοντας...! για σένα λέμε! θα μου πείτε να μην έκανε το λάθος... και θα σας πω να βουτάτε πρώτα τη γλώσσα σας στο μυαλουδάκι σας πριν κρίνετε γιατί όλοι υποκύπτουμε καθημερινά σε μεγάλα ή μικρά λάθη... το σωστό είναι να τα αναγνωρίζουμε και να τα διορθώνουμε!
και βροχή οι προτάσεις!! να τον δείρουμε? τσάμπα λεφτά! να του χαλάσουμε το σπίτι? έλα μωρέ το χαλασμένο? δεν έχει αξία...! τι? τι? πως το είπατε αυτό? να του χαλάσουμε τις συνθήκες εργασίας? μπα... το χει κάνει και αυτό από μόνος του! τοίχος ε? συμβαίνει αυτό με τους κενούς ανθρώπους...! όπου και να χτυπήσεις γυψοσανίδα θα ναι! το σχέδιο συνήθως δε χαλάει στην πορεία... από την αρχή χαλασμένο είναι... η κατάσταση απλώς προχωρώντας χειροτερεύει...!! και άντε να αρχίσεις να βουλώνεις τρύπες μετά... άδικος κόπος...

τα περαστικά μας σήμερα, γιατί περί περαστικών πρόκειται, πηγαίνουν σε εσένα που όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη θα πρέπει να κοιτάς το πάτωμα.. τόσο μικρός είσαι... ααα και κάτι άλλο... σταμάτα να αλλάζεις κατάσταση στο φατσοβιβλίο 15 φορές τη μέρα.. μία για κάθε γκόμενα... γιατί ζηλεύουμε τις ευαισθησίες σου και πληγωνόμαστε βαθιά! άρρωστε! μην μας αναγκάσεις να σε σβήσουμε και οι υπόλοιποι! ναι?

και εδώ πολύ μου αρέσει ο τρόπος που κλείνει η αδερφή μου...
φιλάκια!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"