μυαλό η συναίσθημα???

τελικά πρέπει να λειτουργούμε με το μυαλό η με τα συναισθήματα μας???κατά την άποψη μου η ζωή είναι πολύ μικρή για να μιζεριάζουμε και να μη χαιρόμαστε αυτά που έχουμε...και όλη την ώρα να σκεφτόμαστε αυτά που δεν έχουμε....αυτό που δεν έχουμε είναι αυτό που δε μας λείπει...όταν έρχεται η ευκαιρία να ζήσεις κάτι ζήσε το!!!που ξέρεις ποτε θα σου ξαναδοθεί η ευκαιρία να το κανεις?γιατί να σκεφτόμαστε διαφορα και να μην κάνουμε αυτό που γουστάρουμε πραγματικά???αστούς άλλους να λένε ο,τι θέλουν!!!γραψτους όλους στ'@@ σου γιατί αυτοί που θα μιλήσουν αρνητικά και θα σε κατακρίνουν είναι αυτοί που κωλώνουν να ζήσουν αυτά που τους προσφέρει η ζωή!!!σίγουρα δεν εννοώ αυτό που θα κανεις να έχει αντίκτυπο σε άλλους ανθρώπους...αυτό ναι...πρέπει να το σκέφτεσαι...τις συνέπειες στους γύρω σου... αλλα τις συνέπειες για τον εαυτό σου???δεν υπάρχουν.... οι συνέπειες γεννιούνται από το μυαλό μας και από τα αρνητικά που σκεφτόμαστε... κρατα τα καλά και πετα όλα τάλλα... γιατί να καεί ο εγκέφαλος μας ενώ σκεφτόμαστε μαλακίες???? γιατί να κάθεσαι να ασχολείσαι με το τι θα πει ο ένας και ο άλλος??? ζήσε τι στιγμή γιατί μπορεί να μην ξαναγυρίσει ποτε!!!!λένε πως είναι καλύτερα να μετανιώνεις για κάτι που έκανες παρα για κάτι που δεν έκανες...εγώ λέω καλύτερα να κανεις ο,τι γουστάρεις και να μη μετανιώνεις για τίποτα... γιατί πρέπει να λειτουργούμε με τι λογική ενώ μπορούμε απλά να ακολουθούμε τα συναισθήματα και έστω και για κάποιες στιγμές να είμαστε ευτυχισμένοι???αυτό είναι η ευτυχία...δεν είναι κάτι συνεχές...αλλα όσες περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές ζήσεις τόσα περισσότερα καλά θα έχεις να θυμάσαι!!!! γίαυτό σας λέω... ναι μεν έχουμε το μυαλό μας αλλα ας το χρησιμοποιήσουμε για άλλους λόγους και όχι για να συμβιβαζόμαστε με το μέτριο.... κανε αυτό που γουστάρεις κι ας κρατήσει και λίγο....δεν έχει σημασία...στο τέλος εσύ θα είσαι ο κερδισμένος!!!!

Σχόλια

Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
sorry sis alla antifaskeis ligo..apo ti mia kane oti goustareis k apo thn allh prosexe na mhn exei antiktipo stous allous? hahaha dialexe!!!ego prosopika pisteuw oti prepei na skeftomaste kai na mhn antidrame grigora k spasmodika giati to metanionoume meta!
Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
ennow na mi fovasai oti tha exei sinepeies panw sou...gia tous allous prepei na skeftesai ligaki... alla oxi gia ton eauto sou...auto...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"