SAV(R)AS KAI SAV(R)INA!!!

καλημέρα σας φίλοι κ φίλες!:)μετά από ένα πολύ εποικοδομητικό και γεμάτο σκέψη σκ...και με αφορμή φυσικά διαφορα ερωτήματα αυτή η ανάρτηση θα αφορά τους γνωστούς εκείνους τύπους και τύπισσες...που προκειμενου να αυξήσουν τον αριθμό τους (ποσότητα) δηλαδή χτυπάνε οτιδήποτε κινείται...!!! δεν είναι ότι θεωρώ πως αν κάποιος είναι άσχημος για μένα πρέπει να είναι για όλους...η πχ ότι οι άνθρωποι που έχουν λίγα παραπάνω κιλά δεν έχουν "δικεομαι" στη ζωή η στον ερωτα...!!αλλα διαφωνώ κάθετα με τη λογική του σάββα και τις σαβίνας...που μονο και μονο για να παρουσιάσουν ένα νούμερο εκμηδενίζουν κάθε πιθανό standard που ίσος να είχαν...με αποτέλεσμα έτσι να εκμηδενίζεται η ποιότητα του όλου θέματος....!! ακόμα okay πιο εύκολος άνθρωπος πάνω στη γη δε μπορεί...πρέπει να κλίνη προς τα κάπου...άλλοι θα σου πουν m αρέσουν οι κοντές...άλλοι οι ψιλές...άλλοι οι μελαχρινές...αλλα ρε φιλε δε γίνετε να σ αρέσουν όλες!! η μονη περίπτωση που μπορεί να δικαιολογεί μια τέτοια συμπεριφορά...είναι η κλασικοτάτη φράση : πήδημα να ναι! κ ότι να ναι"...!!!είναι κ αυτό μια άλλη οπτική γωνια και ένας τρόπος να ζεις...επειδή δε συμφωνεί με τα δικά μου δεδομένα δε σημαίνει ότι το κατηγορώ...σ αυτή την περίπτωση το μονο που μπορώ να πω σε όλους αυτούς που με mania αυξάνουν τον αριθμό τον διαφορων σχέσεων τους χωρίς κανένα κριτήριο είναι ότι ακόμα okay αν εμείς που δε το κάνουμε αυτό (δόξα το θεό...έχουμε μυαλό να βάλουμε τα κριτήρια μας πάνω από όλα!) δε σας κατηγορήσουμε με άμεσο τρόπο...μη ξαφνιαστείτε όταν συνειδητοποιήσετε ότι μην έχοντας κανένα κριτήριο με βάση το οποιο να επιλέγεται ο κόσμος γύρο σας πιθανότατα να γελάει....να σας έχει για τον κλόουν τις παρέας και το ψευδώνυμο σας να είναι κάτι σαν τον τίτλο αυτής της ανάρτησης...οποιον τρόπο ζωής okay αν επιλέξετε...και οποια φάση της ζωής σας και αν διανύεται...μην παίρνετε ότι σας δίνουν....ακόμα okay ο πιο πεινασμένος άνθρωπος του πλανήτη να ήσασταν αν σας "εδινας" ένα σκουληκιασμένο μιλώ βάζο στοίχημα ότι δε θα το τρώγατε...με την ίδια λογική...για να σέβεστε αύριο μεθαύριο τον εαυτό σας και τις επιλογές σας...να μη κοιτάξτε ποτε πίσω και να μετανιώσετε..και να είστε πάντα περήφανοι βάλτε και υπολογίστε τα κριτήρια σας!!
P.Σ. 1. τα κριτήρια δεν υπονοείται σ αυτήν την ανάρτηση ότι έχουν να κάνουν μονο με την εξωτερική εμφάνιση βέβαιος...αν και ο brad μονο με μια αγγελίνα θα μπορούσε να είναι:P joking!
2. δεν εναντιωνόμαστε στο σε πια φάση περνάει κάποιος...αλλα στο πως είναι ο καλύτερος τρόπος να την περάσει...
3. σαβρακο η σαβρινα περαστικά σας...όταν αρχίσει να μαθαίνετε στους γύρο σας....ψεύτρα να βγω...αλλα δυστυχώς οι μέρες ακμής θα τελειώσουν και ξαφνικά κανεις σοβαρός άνθρωπος εκεί έχω δε θα θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα!
Till next time!Kiss Kiss!:)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"