Χ-factor!!!...!!!

καλησπέρα σας όμορφα πλασματάκια μας:):):)
εγώ όπως καταλαβαίνετε..λόγο απόστασης...βλέπω όλα τα ελληνικά shows λίγο καθυστερημένα!:) και φυσικά δε θα έχανα το show που ταρακουνάει ολόκληρο τον κόσμο...γνωστό ως x-factor!!αφού παρακολούθησα όλες τις auditions και ότι μέχρι στιγμής έχει γίνει έχω την εξής εύλογη απορία!!! τι γονείς είναι αυτοί και τι φίλοι περικυκλώνουν αυτούς τους ανθρώπους που πήγαν εκεί πέρα και αράδιασαν ιστορίες ότι ο κόσμος τους λέει πως έχουν καλή φωνή!!! δε νρέπεστε λίγο να στέλνετε τα παιδιά σας να γίνονται ρεζίλι πανελλαδικός??δηλαδή προκειμενου να σας πάρει η κάμερα για 2 λεπτά και αν σας πάρει...δεν υπολογίζεται τίποτα? παραμυθιάζεται άμυαλο κόσμο και τον στέλνετε να χάσει κάθε αυτοεκτίμηση που μπορεί να έχει...να έρθει αντιμέτωπος που ανθρώπους που λογικά και εύλογα δε θα χάσουν τον χρόνο τους με άφωνους αλλα ταυτόχρονα θα πρέπει να κάνουν και τηλεόραση!!! ντροπή σας πραγματικά...!!
ένα άλλο θέμα που με απασχόλησε...είναι όταν πραγματικά άκουσα πολύ όμορφες κ ζεστες φωνές...που δε συνοδευόντουσαν όμως από το υπόλοιπο γνωστό σε όλους μας πακέτο!! και μετά έβγαιναν έχω ένας ένας και τους έφταιγε ο μουρατίδης..η ο θεοφάνους...που ήταν αυστηροί..η άδικοι...η είρωνες...!!! παιδιά κουνήστε λίγο το κεφαλάκι σας...κανεις δεν είπε ότι το kiss factor θα βγάλει την επομενη καλύτερη φωνή της ελλάδας...το Χ factor είναι ένα reality show που έχει να κάνει με ένα σύνολο χαρακτηριστικών...κ ακόμα κ αν αυτό το σύνολο υπάρχει πρέπει να συνοδεύεται και από την απαραίτητη aura που θα κάνει τον κόσμο να κολλήσει μαζί σας...και μαζί με σας να δικαιωθεί okay ένας κριτής...ο νικητής κριτής! και βεβαια τα παραπάνω κιλά δεν είναι αποδεκτά...και βεβαια η έλλειψη εμπιστοσύνης δεν είναι αποδεκτη! η κρίση τον υπευθυνων άλλωστε φαίνεται ότι ήταν η σωστή άλλωστε...μονο και μονο που από τη στιγμή που σας λένε όχι...βγαίνετε έχω και κλαίτε σα τα μυξιάρικα ενώ αυτός ο χορός θέλει δύναμη...και ψώνιο!! για να μην τονίσω βεβαια το γεγονός ότι ο νικητής ενός τέτοιου reality κατά πασα πιθανότητα θα γίνει είδωλο για πολλούς...e δε μπορεί το είδωλο να πάσχει από παχυσαρκία...η από έλλειψη αυτοπεποίθησης....κλπ κλπ!!!
γενικά τσατίστηκα πολύ!! γουστάρω τρελα θεοφάνους γιατί σε κοιτάει στα ματια και σου λέει αν το χεις η όχι...γιατί όπως έλεγε και ο γνωστός λέω μπουσκάλια...ο καλός φίλος θα σου πει ότι έχεις μια τσίμπλα στο μάτι....δε θα στο κρύψει για να μη σε στεναχωρήσει:)
αυτά τα ολίγα για σήμερα:)
till next time;)
kiss kiss!:)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"