Μήπως η λύση είναι να φωνάξουμε εξορκιστη?

καλησπέρες σε όλους...
περίμενα..περίμενα μήπως και διαβάσω μια ανάρτηση που ακούστηκε πως θα γινόταν εδώ μέσα αλλά τίποτα...όποτε πήρα την πρωτοβουλία να γράψω..!!
Και το ερώτημα μας είναι το εξής..έχετε νιώσει ποτέ όπως κάποιοι πρωταγωνιστές από ταινίες...που τη μία τους μιλάει το διαβολάκι και την άλλη το αγγελάκι?? πιθανό όλοι μας καθημερινά να περνάμε το δίλλημα της ποιας φωνής εν τέλει να ακολουθήσουμε...το καλό ή το κακό? το ηθικό ή το ανήθικο? το σωστό ή το λάθος...?και όσο και αν καθήσετε να το σκεφτείτε...τόσο πιο υποκειμενικές φαντάζουν αυτές οι έννοιες..και τόσο πιο εύκολα τελικά μπορεί να κάνουμε τη "λάθος επιλογή"..για την οποία βέβαια δε θα δικαιολογούσαμε κάνεναν άλλον..αλλά για τον εαυτό μας έχουμε άπειρες δικαιολογίες να βρούμε..!! όλοι επαναλαμβάνουμε συχνά ε και? τι έγινε..?? πολλές φορές όμως..έγινε! μεγαλώνουμε μαθαίνοντας..ότι όταν η πριγκίπισσα φίλησε τον βάτραχο έγινε κ αυτός πρίγκιπας..σκεφτηκε ποτέ κανείς πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν η πριγκίπισσα γινόταν βατραχίνα?? εδώ σας θέλω.. γι αυτό σας λέω..ανάλογα με τις δικές μας επιλογές δυστυχώςή ευτυχώς υπάρχουν συνέπειες..άλλωτε καλές..άλλωτε κακές..το τραγικό είναι όταν πρέπει να νιώσεις και ανταπεξέλθεις σε συνέπειες..που προέρχονται από πράξεις άλλων ανθρώπων..που άκουσαν τη φωνή του διαολάκου..και είπαν κ αυτοί...ε μωρέ σιγά! και τί έγινε?? γιατί πάντα αντιδρούμε όταν είναι αργά? και γιατί πάντα ψάχνουμε να βρούμε ποιος φταίει..και ποτέ δε φταίμε εμείς? όταν η απόφαση κάποιου ανθρώπου επηρεάζει και εσένα φίλε μου..τότε κάπου φταις και εσύ..και αν μια κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο..και στο άλυτο...φταις ΚΑΙ εσύ που δεν αντέδρασες μέχρι να είναι πολύ αργά! γιατί κάποτε είναι αργά...και κάποτε χωρίς να χαλάσεις και εσύ λίγο τη ζαχαρένια σου δε θα υπάρχει λύση..όταν λοιπόν...κάτι σας θίγει..ή σας πονά ή σας αδικεί...μη περιμένετε άπραγοι να αλλάξει από μόνο του..αλλά μη περιμένετε να αλλάξει κ όταν εσείς μια ζωή του έχετε επιτρέψει να πράττει όπως πράττει..! πάρτε τη ζωή ΣΑΣ στα χέρια σας..και κάντε την πιο δίκαιη και πιο αληθινή! είναι δική σας επιλογή!
όπως θα λέγανε και σε πάλιο αγαπημένο σήριαλ..
ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ! εκμεταλλευ σου το λοιπόν..συμπληρώνω εγώ!
τα περαστικά μας σήμερα πανε στους ατιμώρητους που από κάπου θα το βρουν...αλλά και σε όλους που με τις πράξεις τους έφτασαν τον κόσμο σε σημείο να πρέπει να ευγνομωνείς γι αυτά που έτσι κ αλλιώς δικαιούσαι..
till next time...
kiss kiss:))

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"