Βαρεθηκα τον αρνητισμό!

Καλησπέρα σας μικρά μου ελληνικά πλασματάκια...!!
ελπίζω όλοι να περάσατε ένα ωραίο τριήμερο..αν και ο καιρός μας τα χάλασε λίγο...!!
Στο θέμα μας τώρα..! χεχεχε! Βαρέθηκα να ακούω τον κόσμο να μιζεριάζει με την σχετικά άσχημη κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Ελλαδίτσα μας..!! Πιο πολύ όμως βαρέθηκα να βλέπω στα νέα της υπόλοιπης Ευρώπης...πως μας αρέσει να περνάμε καλά..πως δε μπορούμε να στερηθούμε πράγματα...πως μας αρέσει η λούφα...πως ήμαστε απερίσκεπτος λαός..και πως δε θέλουν να μας βοηθήσουν για τους παραπάνω και περισσότερους λόγους..!!!
και μέσα σε όλον αυτό τον αρνητισμό και εκνευρισμό...εγώ απορώ...γιατί δε θυμόμαστε ποτέ...και πως όταν χρειάστηκε να στερηθούμε...στερηθήκαμε...και όταν χρειάστηκε να βοηθήσουμε..βοηθήσαμε...και ήμαστε ένας λαός μεγαλωμένος με αξίες...οικογένειες που ξέρουν να στηρίζουν και να υποστηρίζουν τα παιδιά τους...να έχουν λιγότερα για να έχει το παιδί τους ένα σπίτι...ένα ρούχο παραπάνω...να πεινάνε για να σπουδάζουμε...και μας μαθαίνουν αύριο μεθαύριο να το κάνουμε και εμείς αυτό για τα παιδιά μας!!
γιατί άραγε κανείς δε θυμάται ότι πάντα επιβιώναμε? ότι πάντα τα βγάζαμε πέρα? ότι πάρα πολύς από όλον αυτό τον κόσμο που δε θέλει να βοηθήσει και δεν είναι έλληνας θα ήθελε μέσα του βαθειά να είναι? θα πείτε ότι τα λέω πολύ εθνικιστικά...αλλά εγώ αυτό συμπέρανα τον τελευταίο καιρό..! ότι όλοι θέλουν ένα κομμάτι απο ελλάδα...και κατα βάθος απλά ζηλεύουν..!
και κρατάω μέσα σε όλο αυτό το κλίμα την αισιοδοξία μου και σας λέω ότι κ πάλι θα τα καταφέρουμε...και θα σηκωθούμε και όλα θα πάνε καλά! κ αν ήμαστε καλομαθημένοι! καλά κάνουμε! και αν ήμαστε της καλοζωής...καλά κάνουμε! γιατί η ζωή είναι μικρή για να την αφήσουμε να περάσει μέσα στο άγχος και την ταλαιπωρία!
σήμερα τα περαστικά μας πάνε σε όλους αυτούς που ποτέ δε θα χωνέψουν ότι εμείς έχουμε...αυτό που όλοι ψάχνουν και θέλουν!
Μ!
as for the rest of you;))
till next time:))
kiss!!!:)

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Poly poly poly kalo...Bravo...
:-*
Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
Bravo mou! ni!!! hihihi!:)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"