3, 2, 1,......σημείο 0.......η αρχή ή το τέλος?

Καλημέρα σας μικρά μου πλασματάκια,
Ο Σεπτέμβρης μπήκε για τα καλά και μας βασανίζει με τις (μικρής διάρκειας) αλλά κάπως λασπομένες βροχές του! 
Λοιπόν ας μπούμε στο θέμα μας γρήγορα σήμερα....Ας πούμε ότι έχετε μια τεράστια ζυγαριά μπροστά σας...και βρίσκεστε σε αυτή την άβολη θέση, στην οποία πρέπει να διαλέξετε ένα δρόμο...και επειδή δε μπορείτε να αποφασίσετε, χρησιμοποιείτε την ζυγαριά για να σας βοηθήσει στο δίλλημα σας!!
Έτσι λοιπόν από τη μία μεριά ας πούμε ότι έχετε κάτι σαν junk food, ψεύτικα γευστικό, ψεύτικα χορταστικό αλλά όταν πεινάς μπορεί να φαίνεται ακόμα και σαν όαση, που μπορεί όμως ακόμα και να σε οδηγήσει στο νοσοκομείο με βαριάς μορφής δηλητηρίαση..!! Από την άλλη μεριά, έχουμε την λαχταριστή συνταγή της μανούλας....κανένα φαγητό ποτέ δε μυρίζει όπως αυτό της μαμάς...φτιαγμένο με όλη της την αγάπη...προσεγμένο...σπιτικό όπως συνηθίζουμε να λέμε....
Προς τα πού θα γύρει άραγε η ζυγαριά??? Θέλω να πω... από τη μία, η απόλαυση καμιά φορά δε μας αφήνει να δούμε μακροπρόθεσμα...από την άλλη αν δε κοιτάξεις μακροπρόθεσμα μπορεί να μην έχεις άλλη ευκαιρία για να διορθώσεις τα πράγματα...! Βεβαία είναι γνωστό ότι ο πειρασμός είναι πολλές φορές μεγάλος και ικανός να σε δελεάσει, και δε λέω ότι είναι λάθος να πέσεις θύμα του καμιά φορά, αλλά τουλάχιστον καλό θα ήταν όταν αποφασίσεις να γίνεις θύμα να αξίζει τον κόπο...!!
Το να πάρεις μια απόφαση μπορεί να είναι δύσκολο, και να μην είσαι ικανός να προβλέψεις όλες τις εξελίξεις..αλλά κάποια στιγμή πρέπει να την πάρεις...και να έχεις τα θάρρος να σταθείς και να υποστηρίξεις την επιλογή σου...γιατί η ζωή δε μπορεί να πηγαίνει μία εμπρός και μία πίσω...Στην τελική η ζυγαριά θα υποκύψει στο βάρος και τότε δε θα έχει πια γυρισμό......
Τα περαστικά μας σήμερα πάνε σε όσους δεν είναι ικανοί να στηρίξουν αυτά που πιστεύουν...σε όσους άλλαζουν γνώμη για πράγματα που ήταν δογματικής φύσεως γι' αυτούς..!!σε αυτούς που όχι μόνο δε τους αναγνωρίζουν οι δικοί τους άνθρωποι...αλλά και οι ίδιοι δεν αναγνωρίζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη..!!
Αυτά τα ολίγα για σήμερα...
till next time:))
kiss kiss:))
p.s. Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"