Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος πάνε πακετάκι...!!

Καλησπέρα σας μεσημεριανά μου πλάσματα!!
Ελπίζω να σας βρίσκω σε καλή φάση..!! Εγώ πάντως διανύω μια περίοδο της ζωής μου πολύ ενεργητική θα έλεγα..!!
Έτσι λοιπόν ας μπούμε στο θέμα μας!
Θέλω να σηκώσετε τα χέρια σας όσοι έχετε βρεθεί στη θέση κάποιος να σας "δουλεύει", και εσείς να το έχετε καταλάβει! χμμμ...το περίμενα ότι θα είστε πολλοί καθότι δεν είστε και ηλίθιοι!!
Θέλω τώρα να σηκώσετε τα χέρια σας όσοι πιστεύετε ότι "δουλεύετε" κόσμο και δε σας έχει καταλάβει...!! αχα...!!! και εσείς επίσης πολλοί..! κακά τα ψέμματα...κ εγώ θεωρώ ότι όλοι μας πάνω κάτω έχουμε βρεθεί και στις δύο καταστάσεις πρωταγωνιστές!
και θέτω το εξής ερώτημα στη δεύτερη κατηγορία...νομίζετε ότι συναναστρέφεστε με χαζούς??? διότι αν αυτό συνέβαινε τότε αυτόματα κάτι τέτοιο σας καθιστά και εσάς...ΝΑ...ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ...πανηλίθιους!!!
Το γεγονός βέβαια ότι από την άλλη πλευρα οι άλλοι το παίζουν χαζοί και σφυράνε κλέφτικα μάλλον πιο έξυπνους από εσας τους καθιστά και μάλιστα από πίσω όλο και κάποιο μεθοδευμένο σχέδιο θα κρύβεται που εσείς δεν έχετε καταλάβει...τώρα λοιπόν ποιος είναι ο χαζός και ποιος δεν είναι θα σας αφήσω να το συμπεράνεται μόνοι σας..!!
Η αλήθεια έιναι...ότι ζούμε μαζί με άλλους ανθρώπους...και δε γίνεται με όλους να ταιριάζουμε...όπως επίσης με κάποιους ταιριάζουμε περισσότερο και με κάποιους λιγότερο...αυτό όμως δεν είναι λόγος να γινόμαστε...ας το πω ευγενικά "ΖΩΑ"! και λέω ευγενικά γιατί τα ζώα πιο αληθινά είναι από εμάς...ένα παιχνίδι είναι στο οποίο κάτι παίρνουμε και κάτι δίνουμε...κερδισμένοι έχουν την δυνατότητα να βγούνε όλοι....και πραγματικά για να βγεις χαμένος κάτι κάνεις πολύ λάθος..!! Δε χρειάζονται δολοπλοκίες όπως είπε πριν λίγο καιρό και η μικρή ξυνή...!! Δε χρειάζονται σχέδια μελετημένα...γιατί αυτό που όλοι παραβλέπετε είναι πως ότι και να κάνετε η ζωή τις έχει πάρει τις αποφάσεις της!! και μετά θα λέτε όλοι "Τι έγινε ρε παιδια τώρα??"...!!
Για να μην μείνετε λοιπόν σε αυτή τη φάση...καλό θα είναι να παίρνετε και να δίνετε ότι θέλετε σε μια δεδομένη κατάσταση και όταν θεωρείτε ότι δεν έχετε άλλο χρόνο να χάσετε,αντί να γίνεστε ρεζίλι...να φεύγετε...!
Τα περαστικά μας σήμερα όπως θα έχετε καταλάβει πάνε σε αυτούς που βάζουν το made in China  πρόσωπο μπροστά και προσπαθούν να ελιχθούν μέσα σε καταστάσεις που δε μπορούν να χειριστούν...σε καταστάσεις που αν ήταν αρκετά ικανοί να τις κερδίσουν θα τις είχαν ήδη κερδίσει με τον πραγματικό τους εαυτό...!!
όσο για τους υπόλοιπους..
till next time:)
kiss kiss:))

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"