Κρυφτοκυνηγητό....!!!!

Καλησπέρα σας πλάσματα του μεσημεριού!!..
Τι μου κάνετε??? Άλλη μια μέρα σαν όλες τις άλλες...οι ευθύνες τρέχουν...και τα έξοδα επίσης!! Που να ναι εκείνα τα χρόνια που είσαι ένας μικρός ανθρωπάκος και όλη σου η ευτυχία στηρίζεται στο τι μαγείρεψε η μαμά, αν θα βγεις να παίξεις στη γειτονιά με τους φίλους, πόση ώρα θα κάνεις ποδήλατo και αν πηρες 10 στο σχολείο..!!
Μια μέρα ξυπνάς και όλα περνούν μέσα από τα δικά σου τα χέρια...να τρέξεις να προλάβεις να μη χάσεις...και ειδικά αυτό το να μη χάσεις...Βέβαια σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει...μα υπάρχει μια εξαιρετικά μεγάλη κατηγορία ανθρώπων που δε την δέχονται την ήττα! Δε τη σηκώνει ο οργανισμός τους..!!μην φοβάστε...!!δε σας κατηγορώ..γιατί και εγώ μια από τα ίδια είμαι...προκειμένου να μη χάσω...δεν είμαι ικανή να κάνω τα πάντα αλλα είμαι ικανή να γίνω αστέρι στο παιχνίδι για να μην υπάρχει καλύτερος έτσι κ αλλιώς..!!
Είναι σαφώς όμως κάποια πράγματα που κουράζουν...! το κρυφτοκυνηγητό για παράδειγμα είναι ένα ωραιότατο παιχνίδι όταν είσαι 10 χρονών...και η αίσθηση ότι εσύ είχες βρει την καλύτερη κρυψώνα υπέροχη..αλλά το ίδιο παιχνίδι όσο αστεράτος κ αν έχεις γίνει...δεν είναι συναρπαστικό όταν είσαι 27..!! Μάλλον βαρετό, ανώριμο και χαζό είναι...και ακόμα ποιο χαζός όποιος θέλει την πρωτιά σε ένα παιχνίδι που παίζουν τα δεκάχρονα..!! όπως ελπίζω να έχετε καταλάβει μιλάω μεταφορικά!
Η ζωή θέλει να παλέψεις για να κερδίσεις...αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είμαστε ολοένα και πιο κουρασμένοι να ασχοληθούμε με όσους δε μπορούν να ωριμάσουν...!! Δε θα σας πάρουμε κυρίες και κύριοι εμείς από το χεράκι να σας δείξουμε τον δρόμο...!! να βρείτε τρόπο μόνοι σας να κερδίσετε αυτά που θεωρείται πως σας αξίζουν...! στην τελική ας χάσετε κιόλας...προτιμότερο είναι να έχεις μια τέτοια χασούρα στο βιογραφικό σου παρά να μην προσπαθήσεις ποτέ να φύγεις από τη σιγουριά σου...!! Γιατί ακόμα κ αν χάσεις στο τέλος...αξίζει η αδρεναλίνη της διαδρομής...αλλά αυτό για να το κάνεις θέλει μαγκιά...που λέει και το τραγούδι..αληθινή μαγκιά όμως...όχι ψευτομαγκιές...!!κάθε αγώνας που κάνει κανείς..είτε κερδισμένος είτε όχι...πιο μάγκα σε κάνει...και κάθε φορά που κάθεσαι για ακόμα μια φορά στα σίγουρα πιο φλώρος γίνεσαι...!! Τώρα σε ποιους θέλετε εσείς να ανήκετε...είναι δικό σας θέμα...!!
Τα περαστικά μας σήμερα πάνε σε όσους δεν αφήνουν το καβούκι τους για να ζήσουν αληθινά...και ζούνε στον κόσμο τους που κάποτε υποχρεωτικά θα συνευρεθεί με τον πραγματικό κόσμο εκεί έξω και τότε θα είστε ανίκανοι να χειριστείτε τις καταστάσεις...!!!
όσο για τους υπόλοιπους....
till next time
kiss kiss:):)

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μαρεσει που οι συζητησεις μας αποτελουν πηγη εμπνευσης σου!!! αυτο για το 27...ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!!!!! ;) Γωγω Βητα
Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
:)))) και μαλιστα αυτές είναι και καλές πηγές έμπνευσης..!! thnx!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"