Κακομαθημένα παιδάκια......!!!

Καλησπέρα μόνο στα φιλικά πλάσματα που κυκλοφορούν εδω μέσα..!!!
Τι μου κάνετε??? Εγώ μέρα με τη μέρα πλησιάζω το στόχο που έβαλα πριν κάμποσο καιρό..!! ότι δηλαδή μπορείς να ελέγχεις στη ζωή σου κάποια πράγματα και να την οδηγείς ολοένα και πιο κόντα στο φως...μαγευτική η νύχτα δε λέω...αλλά πλανεύτρα..!!
Στο θέμα μας λοιπόν!
Όλοι φαντάζομαι λίγο πολύ έχετε βρεθεί στη θέση (όταν ήσασταν παιδάκια βέβαια) να κλάψετε ή να χτυπήστε το πόδι σας στο πάτωμα θεωρώντας ότι πρέπει να γίνει το δικό σας όταν οι υπόλοιποι γύρω σας διαφωνούσαν...!!! Σε τέτοιες καταστάσεις συνήθως νιώθουμε αδικημένοι και πληγωμένοι...νιώθουμε ίσως ότι μας πληγώνουν επίτιδες..! και πολύ συχνά δε καταλαμαίνουμε γιατί μας το κάνουν αυτό το μεγάλο κακό..!!αυτή είναι μια πολύ αντιπροσωπευτική συμπεριφορά όταν κάποιος είναι παιδί..!! και σιγά σιγά βέβαια πλάθουμε το χαρακτήρα μας, ωριμάζουμε και καταλαβαίνουμε αν κάποτε είχαμε άδικο..!!
Αυτό το χαρακτηριστικό μελλοντικά μπορεί να εξελιχθεί σε πείσμα καλής φύσεως θα έλεγα. χαρακτηρίζει συνήθως αρχηγικές μορφές που δεν τα παρατάνε αν δε φτάσουν το στόχο τους...οι γνωστοί και ως τελειομανείς...
Υπάρχει σαφώς και μια άλλη κατηγορία ανθρώπων..!! αυτών που νομίζουν ότι μπορούν να φωνάζουν, να τρελένονται, να φτάνουν στα άκρα για να τους κάνουν το "χατήρι"....τους οποίους ανθρώπους επειδή σιχαίνομαι δε θα μπω καν στη διαδικασία να τους χαρακτηρίσω..!!! χτυπηθείτε όσο θέλετε και φωνάξτε όσο θέλετε πόσο αδικημένοι είστε...σε κανέναν δε χαρίζεται τίποτα...και ότι κατακτάμε είναι πάντα πιο γλυκό αν το κατακτήσουμε  με τις ικανότητές μας..!! και όχι με τεχνάσματα..!! Προτιμώ να κάθομαι στη γωνία και θαυμάζω ανθρώπους που κατάφεραν πράγματα που εγώ δε θα μπορούσα ποτέ να κάνω...παρά με ύπουλα σχέδια να προσπαθώ να γίνω κάτι που δεν είμαι...Μέσα σε αυτή την κατηγορία των αηδιαστικών αυτών ανθρώπων κατατάσσω και όλους όσους υποκύπτουν και γίνονται υποχείρια αυτής της κακόβουλης συμπεριφοράς γιατί και αυτοί άμμεσα δεν έχουν την ικανότητα να σταθούν δίπλα στα δικά τους πιστεύω και προσαρμόζονται σε μία κατάσταση που και τους ίδιους θα "χαλάσει" στην πορεία αλλα και οι κακομαθημένοι δε θα καταλάβουν ποτέ ότι έχουν μεγάλο πρόβλημα συμπεριφοράς και προσαρμογής στην κοινωνία μας που κατατάσσεται στα προβήματα της ψυχικής σφαίρας!!!
Τα περαστικά μας σήμερα φυσικά πάνε σε όλα αυτά τα κακομαθημένα παιδάκια όπως επίσης και σε όλους αυτούς που εξακολουθούν να τους κάνουν τα χατηράκι τους λες και τους το είχαν υποχρέωση!!!
αυτά τα ολίγα..!!
till next time:))
kiss kiss:))

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"