Η ζωή κύκλους κάνει???

Καλησπέρα σας μικρά μου πλασματάκια!!!
Βρίσκομαι σε μία αρκετά καλή φάση....ξέρετε..!!από αυτές τις λίγες φορές στη ζωή που τίποτα δε πάει στραβά!!...!! Τα πανεπιστημιακά καλά! η δουλειά καλά..η παρέα καλή...και γενικότερα ένα πολύ καλό κλίμα!
και μου έρχετε στο μυαλό η εξής ερώτηση..πρέπει τώρα να περιμένω κάτι να πάει στραβά?? αυτό που λένε σε καλό να μας βγει τόσο γέλιο???!!??
είναι άραγε κύκλος? πρέπει τώρα κάτι άσχημο να γίνει για να επέλθει ισσοροπία???
Και δεν αναρωτιέμαι για πολύ γιατί ξέρω την απάντηση...όπως πάντα βέβαια!! χε χε χε! αστειεύομαι..!!
Εγώ σε γινκ και σε γιανκ και σε διάφορα άλλα τέτοια δε πιστεύω..!! χαίρομαι όταν τα πράγματα πάνε καλά...και θα μου πείτε όμως...σίγουρα κάποια στιγμή κάτι θα στραβώσει...Ε λοιπόν να το βλέπετε εσείς στραβό..! εγώ προτιμώ να σκέφτομαι θετικά..! και είναι αλήθεια..τα χρόνια περνάνε και δε μπορείς να τα αφιερώσεις σε άγχος μιζέρια και στεναχώρια..!! γιατί όταν κοιτάξεις πίσω θα μετανιώσεις..!! προτιμώ ακόμα και τα άσχημα να τα βλέπω θετικά..ότι έχουν κάποιο λόγο που γίνονται..ότι δεν έγιναν τυχαία..! ότι κάτι θα σου δώσουν κ αυτά και λίγο λίγο θα βοηθήσουν κ αυτά στο να γίνεις καλύτερος άνθρωπος..!!
όσο γι αυτή την κατηγορία ανθρώπων που αδυνατούν να ζήσουν μακρυά απο την μιζέρια και την κακία και την γρουσουζιά όπως συνηθίζω να λέω εγώ λύπαμαι πολύ γιατι δε θα αργήσει η ώρα που το ρολόι θα χτυπήσει και θα έχετε κάνει στη ζωή σας ένα μεγάλο τίποτα..!!
προς θεού...κανείς δεν είναι αναίσθητος και όλοι έχουμε πονέσει λίγο πολύ..το θέμα είναι πόσο μας πήρε να χαναβρούμε τον εαυτό μας και να δυναμώσουμε! γιατι σας αρέσει ή όχι η ζωή ναι! είναι φτιαγμένη για τους δυνατούς...τους αδύναμους τους εξαντλεί και τους τρώει σιγά σιγά...γιατί δεν έχουν την ικανότητα να δουν τι κρύβεται από πίσω..!! βλέπουν μόνο την επιφάνεια και την βρίσκουν σκληρή και άδικη..!!!
Τα περαστικά μας σήμερα πάνε σε όσους νομίζουν πως η ζωή είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουν και δε μπορούν..!! είναι βέβαιο πως δε κερδίζεις...γιατι αυτό δεν είναι το ζητούμενο...το ζητούμενο είναι να ζήσεις...η ζωή δεν είναι παιχνίδι..είναι η μεγαλύτερη προσωπική εμπειρία που μπορεί κανείς να έχει!! κ αν το δείτε έτσι θα είστε πιο ευτυχισμένοι!!!
όσο για τους υπόλοιπους...
till next time:))
kiss kiss:))

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1) η παρέα είναι απλά καλή??? φτου!
2) δεν ξέρω αν σε βοηθάει, αλλά στους οικονομικούς, τουλάχιστον, κύκλους κυρία ξινή μας ισχύει: ύφεση- άνοδος- κρίση- κάθοδος. :) Γωγώ
Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
1. den ithela na ipervallo me to thema ths pareas gia na mi mas katalaboun mistiko mou:):)
2. akoma kai apo afto kati tha bgenei...pio dinatoi sinesthimatikoi k oxi portfoliakoi desmoi as poume???:)))
3. exeis mpei k esi sto petsi tou rolou sou e??? hehehehe!!
filakiaaaa!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"