όταν σε έπλασε ο θεός...άραγε είχε κέφια???...!!!!

Πολύ καλημέρα σας!!!
Ξέρω...είναι λίγο πρωί για μένα....και εγώ η ίδια το νιώθω...εννοώ για να γράφω...όχι για να ξυπνάω...αλλά δε νιώθω έτοιμη ψυχολογικά να ανοίξω το σημερινό μου πρόγραμμα! Αρνούμαι κατηγορηματικά! χεχεχε!
Έτσι λοιπόν ας κουβεντιάσουμε...Μέρα με τη μέρα πλησιάζουμε όλο και περισσότερο τους στόχους μας..!! ερχόμαστε ένα βήμα πιο κόντα..και το ταξίδι που κάναμε μέχρι να τους φτάσουμε από μεγάλο και κουραστικό ξαφνικά φαίνεται τόσο μικρό και απλό..!! Και φυσικά περιμένουμε να απολαύσουμε τους καρπούς της προσπάθειας μας....το ερώτημα λοιπόν το μεγάλο είναι....Γιατί όποτε όλα είναι τόσο καθαρά και λαμπερά να εμφανίζεται πάντα κάτι να μας μπερδεύει??? και γιατί μεγαλώνοντας όλα να είναι τόσο περίπλοκα?? Γιατί μια βόλτα στις 8 το απόγευμα στα goody's να μη μας φτάνει που κάποτε ήταν το ουάου Σαββατόβραδο???? Θα σας πω εγώ λοιπόν γιατί...!! Μαθαίνουμε στα πολλά....μας φαίνονται όλα δεδομένα..! Με αποτέλεσμα να θέλουμε παραπάνω...Θέλουμε παραπάνω από τη ζωή μας...απαιτούμε παραπάνω από τους γύρω μας και αν δε το πάρουμε το κάτι παραπάνω αφηνιάζουμε...!! Η ζωή όντως παίζει τα πιο τρελά παιχνίδια...ειδικά αυτό το timing είναι το χειρότερό της παιχνίδι...! χάθηκε κάποια πράγματα να στα δίνει 6 μήνες πριν?!?!?! και αναρωτιέμαι εγώ η ταπεινή...είμαστε αχάριστοι που σκεφτόμαστε έτσι? ή απλά τελειομανείς? και τελικά πόσο καλό είναι να θέλουμε όλοι λίγο χωματάκι από την κορυφή έτσι για να πούμε ότι βρεθήκαμε εκεί πάνω? και πόσα και μεχρί που πρέπει να θυσιάσουμε για να φτάσουμε?? είναι τα πράγματα άραγε απλά και εμείς τα κάνουμε σύνθετα? είναι η κοινωνία και ο τρόπος που μεγαλώσαμε που μας προσδίδουν τα χαρακτηριστικά μας? ή είναι τα χαρακτηριστικά μας που επηρεάζουν τον τρόπο που κινούμαστε? Είναι ο ηθικός μας κώδικας που γίνεται πιο αυστηρός? ή είναι που θέλουμε να έχουμε περισσότερα και το ρίχνουμε εκεί?
Η απάντηση κατ'εμέ είναι ότι είναι λίγο απ'όλα...!! Λίγο η ανθρώπινη φύση που παραπονιέται συνέχεια, λίγο οι απαιτήσεις που δημιουργείς όταν έχεις καταφέρει πολλά...λίγο οι απαιτήσεις που έχουν όλοι από εσένα και εσύ από τους άλλους....δημιουργούν ένα μοντέλο που είναι πραγματικά άξιο παρατήρησης...!! Εκεί που περιμένεις τα πάντα από κάποιον και τον έχεις ικανό για όλα....τσουπ..!! με μια φράση σε αφήνει......Μ.......α....κόκκαλο! χεχεχε!!έτσι λοιπόν πιστεύω πως πρώτον δε πρέπει να βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά ούτε για τον εαυτό μας...και δεύτερον και κυριότερον...ότι οι σφιχτοί ας χαλαρώσουν λίγο (για να μη μας τη σπάνε) και οι χαλαροί (αν δε θέλουν να καταλήξουν τυραμόλες) ας σφίξουν..!!!
Τα περαστικά μας απόψε πάνε σε όσους δε μπορούν να καταλάβουν την ομορφιά που έχει αυτή η διαφορετικότητα μεταξύ των ανθρώπων..!! που θέλουν όλους να τους πλάσουν με τα δικά τους μέτρα και σταθμά...!! ε λοιπόν λυπάμαι πολύ! Μα να πλάσει μπορεί μόνο ο Θεός...και δε πρόκειται να επικοινωνήσω και να τον ενοχλήσω για το ηλίθιο χατήρι σας! χεχεχε!
Όσο για τους υπόλοιπους.....
μπορείτε να τα περιμένετε όλα κ από μένα...και από εσάς!
till next time:))
kiss kiss:))

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"