Η ζωή είναι ωραία όταν....!!!

Καλησπέρα σας μεσημεριανά μου πλασματάκια!!!
Μετά από ένα γεμάτο σαββατοκύριακο, και ένα πρωινό Δευτέρας απάλευτο επιτέλους να πιούμε ένα καφεδάκι!!! Αχχχχχ!! η ζωή είναι ωραία τελικά!
εύκολα το λέμε και πολύ συχνά θα έλεγα....γιατί με όσους δε το λένε συχνά δε μπορώ να συναναστραφώ εύκολα έτσι και αλλιώς...!!
Αλλά για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!
Η ζωή είναι ωραία αν και εφόσον ξέρεις τη ζεις! Αλλά πολύ γενικό και αυτό...οπότε ας προσδοιορίσουμε κάποια πραγματάκια!
1. Μείνετε μακρυά από μίζερους ανθρώπους!!!!! Προς Θεού δεν εννοούμε ότι απαγορεύεται κάποιος να έχει μια άσχημη μέρα...αλλά ρε φίλε δε μπορεί όλες οι μέρες σου να είναι άσχημες προβληματικές και μονότονες...και ακόμα κ αν είναι ε στο τέλος τέλος δε μπορούμε να σε ακούμε άλλο!!! Βρες επιτέλους τι θες να αλλάξεις και άλλαξε το!!! Μέχρι τότε πάρε άδεια από τις παρέες πριν πάρουν αυτές από εσένα!
2. Χαμογελάτε!!!! προσπαθείτε να χαμογελάτε ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις που φαίνονται απείρως προβληματικές.....άλλωστε αν νομίζετε πως έχουν συμβεί όλα τα στραβά του κόσμου ε τι χειρότερο να γίνει μετά??!!!
Το χαμόγελο σε όλες του τις μορφές (όμορφο, καλό, ξινό, ειρωνικό κ.τ.λ) είναι το καλύτερο όπλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε!!!! και θα μου πείτε...μα δε μπορώ!! κάποιες φορές θέλω να τα σπάσω όλα!!! ε σπάστα βρε παιδί μου! αλλά σπάστα χαμογελαστά!!!
3. Ανακαλύψτε τις κομπλεξικές πτυχές του χαρακτήρα σας και αγαπήστε τις ώστε να εξαφανιστεί το κόμπλεξ!! λίγο τετράγωνη λογική αυτή αλλά ποιος λέει ότι δεν είναι λογική??!! εάν εσείς αποδεχτείτε αυτό που είστε χωρίς να έχετε πρόβλημα...ε τότε όλοι οι υπόλοιποι θα σταματήσουν να βλέπουν το πρόβλημα....
τώρα βέβαια όσοι είστε γεμάτοι κομπλεξισμούς και ψυχολογικά προβλήματα....καταλαβαίνω..ασήκωτο το βάρος...μα τόσα βάρη που σηκώνουμε και εμείς καθημερινά δε μπορούμε να σηκώσουμε και τα δικά σας! get over yourselves and get a life!!!
4. τώρα που είπα get a life... εδώ δώστε βάση...βρείτε τη δική σας ζωή..αυτά που εσάς σας κάνουν να είστε ο εαυτός σας κατά προτίμηση ο ευτυχισμένος εαυτός σας και να ξεχωρίζετε γι αυτό...!! και όχι να προσπαθείτε να ζείτε μέσα από τη ζωή των άλλων ανθρώπων..είναι κουραστικό για εσάς βαρετό για εμάς..!! ο καθένας χτίζει αυτό που είναι..δε μπορώ εγώ να είμαι εσύ σε μια στιγμή..ούτε εσύ να είσαι εγώ...!! και ακόμα και αν το προσπαθήσει κάποιος ε στο τέλος δε θα του βγει σε καλό και θα γυρίσει σε πρότερη κατάσταση!
5. Μη ζηλεύετε!!!!! το ξέρω ότι σχεδόν ποτέ δεν θέλουμε αυτό που έχουμε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να θες αυτό που έχει ο διπλανός σου...αυτό είναι δικό του! βρες δικό σου!!!!! και αφήστε τα κανείς δεν είναι κανενός..!!!! κάτι τέτοια ακούτε και ο κόσμος οδεύει αργά και σταθερά προς την καταστροφή..!!!!!
6. οι ιδιοκτησίες για τις οποίες μίλησα παραπάνω έχουν να κάνουν με υλικά αγαθά! και όχι πνευματικά...!!! για παράδειγμα...η αγάπη ΜΟΥ! ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΉ ΜΟΥ! και θα τη δώσω όπου και όπως και όποτε θέλω εγώ!!!! μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος σκέφτεται και πράττει διαφορετικά από εμένα...μα δεν είμαι υποχρεωμένη να του δώσω και την αγάπη μου! Απλώς τον καταλαβαίνω...μέχρι εκεί..!!!! Από εκεί και πέρα...χαμογελάμε και από μακρυά και αγαπημένοι...!!!!
7. μην απαιτείται από τους άλλους να κάνουν κάτι που εσείς δε θα κάνατε...μόνο και μόνο γιατί σας βολεύει..!! ναι ναι για τα γνωστά παρτάκια μιλάω..!! Σαφώς θέλετε να σας αγαπάνε και να σας εκτιμάν γι αυτό που είστε...μα τον παρτάκια ποτέ δεν τον αγάπησε και δεν τον εκτίμησε κανείς..!! οπότε γυρίζουμε σε προηγούμενο κεφάλαιο, το κεφάλαιο του κόμπλεξ που λέει βρες το! και άλλαξε το!!!! αλλιώς ως γνωστόν τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία..!!!!
Από όλα τα παραπάνω ένα γενικευμένο συμπέρασμα θα ήταν....αδειάστε το μέσα σας από όλα τα άσχημα που σας κατατρώνε..κακίες μιζέριες και άλλα τέτοια στραβά! και κάντε μια μικρή αντικατάσταση με όμορφα πράγματα! και αφού αυτό γίνει για να μη ξαναγυρίσουν τα άσχημα αδειάστε και το έξω σας από ότι δεν αξίζει να αναπνέει δίπλα σας!!! και ξαφνικά μπορεί και να ξημερώσει μια πιο όμορφη μέρα για σας...ξεκούραστη, χαμογελαστή με ανθρώπους κοντά σας που να τους γεμίζετε και να σας γεμίζουν...Τότε και μόνο τότε θα ξημερώσει μια Δευτέρα πρωί που θα σας κάνει να ανυπομονείτε για το επόμενο σαββατοκύριακο..!!
Τα κλασικά περαστικά μας σήμερα πηγαίνουν στα γνωστά σε όλους λαμόγια....που ορίζονται ως οι άνθρωποι που εξαπατούν συστηματικά καταστάσεις και άλλους ανθρώπους....η "τύχη" κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα τελειώνει...και τότε...γελάνε καλύτερα όσοι θα έχουν μείνει για να γελάνε!
όσο για τους υπόλοιπους..
till next time
kiss kiss:)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"