Τι του βρίσκεις??? Τι του βρίσκεις??!!

Καλησπέρα σας μικρά μου πλασματάκια..!!
Και χωρίς χωρίς πολλούς προλόγους, γιατί γίνεται καταιγισμός ερωτημάτων αυτή τη στιγμή στο λιγοστό εγκέφαλο που μου έχει απομένει μπαίνουμε απευθείας στο θέμα!!!
Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τα λεγόμενα Κακά παιδιά? Τα πονηρά παιδιά...και μάλιστα ειδικά σε αυτούς τείνουν να φτιάχνουν και μια μάσκα...μια δικαιολογία ας πούμε ότι είναι τα καλύτερα παιδιά που γνώρισαν ποτέ??!!
Δηλαδή και καλά ότι ψάχνουμε το πρότυπο του μπαμπά μας ένα τεράστιο ψέμα...!! Γιατί δε πιστεύω καμιά από εμάς να έχει αυτή την άποψη για τον μπαμπά της!! χεχε!!!
Όλα ξεκινούν από πολύ μικρή ηλικία... πας στο σχολείο με τις ωραίες μακριές σου κοτσίδες..και μόλις έρχεται ο Γιαννάκης να στις ξεριζώσει η δασκάλα σε βλέπει στην γωνία που κλαις και τον μισείς και αντί να έρθει να σου πει "μη του δίνεις σημασία του βλαμμένου" σου λέει..έλα τώρα Ιλεανάκι...πήγαινε να τα βρείτε....σε αγαπάει ο Γιαννάκης...γι αυτό τα κάνει αυτά..!!!!
Τεράστιο λάθος!!! αμέσως αμέσως στο μυαλό αφομοιώνεται η αντίληψη ότι όποιος με κάποιο τρόπο σε "κακο-μεταχειριστεί"..σε αγαπάει κιόλας!!!
Μεγαλώνοντας.....στα δικά μου χρόνια ο γοητευτικότατος και υπέροχος και αξέχαστος σε όλες μας...Ο δημοφιλέστατος, ο φανταστικός ήρωας Τζαίημς Μποντ. Εξυπνάκιας, αντιπαθέστατος, εξωστρεφής, κυνικός. Του αρέσει να σκοτώνει και να κατακτά όσες περισσότερες όμορφες γυναίκες μπορεί, ένας πραγματικός παλιο-χαρακτήρας ο οποίος όμως είχε τεράστια, παγκόσμια, επιτυχία συμβολίζοντας τον ιδανικό άνδρα. Και ναι αγαπημένες και αγαπημένοι....αυτός ο Κακός αντικειμενικά άνθρωπος συμβόλιζε για πάρα πολλά χρόνια τον ιδανικό άντρα που όλες επιθυμούσαν.....
Άρα μάλλον, ερχόμενοι πάλι στο θέμα μας...πρέπει να έχει να κάνει με το όποιο είδος βίας μας εμπνέουν αυτοί οι άντρες....αυτό το αίσθημα ότι θα σε χαλιναγωγήσει...το οποίο βέβαια πιο πολύ ένστικτο θα το έλεγα παρά αίσθημα.....ότι θα βάλλει φρένο στις πολυγαμικές επιθυμίες που έχουν όλοι οι άνθρωποι...! ή μήπως το γυναικείο μητρικό ένστικτο ότι θα βάλει "το παιδί της" στο σωστό δρόμο??!! ή αυτή η επιλογή έχει να κάνει με ένα μήνυμα που θέλουν οι γυναίκες να περάσουν στους άντρες τους? ότι δε μπορούν να περιμένουν από τη γυναίκα τους να είναι πάντα σέξι, όμορφη, περιποιημένη, εργαζόμενη και αυτοί να είναι μουχλιασμένοι και μονότονοι??!! και ο κίνδυνος φυσικά...!! ο κίνδυνος ότι το κακό παιδί θα το χάσεις..το ξέρεις αυτό από την αρχή και όμως είσαι διατεθειμένη να προσπαθήσεις πολύ περισσότερο από ότι θα προσπαθούσες με ένα καλό παιδί που θα σε είχε βασίλισσα.!! το θέμα βέβαια είναι σε πιο τομέα θα σε είχε βασίλισσα..!! γιατί αν είναι να είμαι η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά μένω και μόνη μου!! να είμαι δε λέω...να είμαι ΚΑΙ αυτό! χεχε!!
και ερχόμαστε τέλος σε αυτό που νομίζω ταιριάζει πιο πολύ σε εμένα και φαίνεται η πιο πιθανή εξήγηση...!! ο φόβος της δέσμευσης..η σχέση με κάποιον που δε τα δίνει όλα...αυτόματα κρατάει και εσένα ασφαλή..!! δε τα δίνεις ούτε εσύ...και όσο λιγότερο συναισθηματικό νταλαβέρι υπάρχει...τόσος λιγότερος ο κίνδυνος της δέσμευσης, της συναισθηματικής κατάρρευσης, του για πάντα...του ποτέ....της ελευθερίας και πολλών πολλών άλλων...!!
και τώρα για να είμαστε και ειλικρινείς ένας δουλεμένος άντρας με γυναίκες "κακό παιδί" δηλαδή...μπορεί να έχει μάθει να χειρίζεται καταστάσεις μα ξέρετε πολύ καλά ότι όλα τα καταλαβαίνουμε και τα ξέρουμε...την τρέλα μας ικανοποιούμε και εμείς με τη σειρά μας...ε και όπως και να το κάνουμε..δεν ήταν μόνο η δασκάλα που είπε ότι ο Γιαννάκης σε αγαπάει....ήταν και και το κοριτσάκι που το διασκέδασε να ασχολείται μαζί της ο Γιαννάκης...έστω με την κοτσίδα της!
πρωτόγονο και παντοτινό κυνηγητό!! για πάντα εκεί έξω άντρες γυναίκες θα το αναζητούν! οπότε μην την ψάχνετε πολύ...αφήστε τα καλά παιδιά για λίγο στην αναμονή...έτσι και αλλιώς εκεί θα τους ξαναβρείτε όποτε νιώσετε έτοιμες....μάλλον!!!
Τα περαστικά μας σήμερα πηγαίνουν σε όλους τους άντρες και γυναίκες που μένουν και επιμένουν σε απόψεις απόλυτες...ο δρόμος δεν είναι ευθεία...αλλιώς θα κοιμόμασταν στην οδήγηση χωρίς κανένα φόβο και στον αυτόματο πιλότο! έχει στροφές...πολλές πολλές...άλλες του γκρεμού κ άλλες όχι...!! αν δεν τις πάρεις όμως.....ποτέ δε θα ξέρεις!
όσο για τους υπόλοιπους...
till next time:)) 
kiss kiss!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"