Touch me!!!!

Καλησπέρα σας όμορφα μου πλασματάκια!!!
Ελπίζω όλοι να μου είστε καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα!!!!!!!
Σήμερα λοιπόν θέλω να μιλήσουμε για κάτι που νομίζω ότι περνώντας τα χρόνια γινόμαστε λίγο πιο τυπικοί και ξεχνάμε κάποια πολύ βασικά πράγματα!!!!
Όπως για παράδειγμα...το Άγγιγμα..!! Μία από τις πιο σημαντικές μορφές υποσυνείδητης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων..!! Κατά κάποιο τρόπο δίνει φυσική μορφή στα συναισθήματά μας..!!
Όταν για παράδειγμα θέλουμε να παρηγορήσουμε κάποιον τον αγκαλιάζουμε...ή αν θέλουμε να δείξουμε ότι κάτι μας θυμώνει πολύ μπορούμε ως και να τον χαστουκίσουμε...μη γελάτε..και αυτό άγγιγμα είναι μη τα πάρω!!!
Όλες μας οι σχέσεις χαρακτηρίζονται από διαφορετικού τύπου αγγίγματα...οι οικογενειακές, οι φιλικές και φυσικά οι ερωτικές.....διαφορετικό όπως είπα το είδος του αγγίγματος...μα δε παύει σε κάθε περίπτωση να υπάρχει.....
Η μαμά χαϊδεύει τρυφερά το κεφαλάκι του παιδιού που χτύπησε...!! ο αδερφός τσιμπάει το μικρό μωρό γιατί το ζηλεύει.....!! η γυναίκα σου, σου κάνει ένα δεκάλεπτο μασάζ γιατί νιώθει ότι είσαι κουρασμένος από τη δουλειά και πάει λέγοντας...
Σημασία όμως δεν έχει μόνο πως θα βγει το δικό σου άγγιγμα σε σχέση με ότι νιώθεις...αλλά και πώς θα αντιδράσει ο "αγγιγμένος"...!!
Για παράδειγμα, Παπαμιχαήλ χαστουκίζει Αλίκη στις περισσότερες ταινίες...κάτι που κανονικά δείχνει αργή μίσος αντιπάθεια....και αυτή απαντάει με φιλιά τα οποία αυτός ανταποδίδει...άρα τελικά το άγγιγμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο και με τη χημεία δύο ανθρώπων....και οι οποίοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τι σημαίνει...όταν συμβαίνει...άλλος μας πιάνει το χέρι και μας είναι αδιάφορο, σε άλλον το τραβάμε κιόλας...και σε άλλον ανατριχιάζει όλο το κορμί και το μυαλό τρελαίνεται..!!
Χημικές διαδικασίες αυτές που μόνο η άλλη ξινή ξέρει να εξηγήσει...!!!
Και αντί λοιπόν να αναγνωρίσουμε αυτή τη μαγική διαδικασία που προκαλεί το άγγιγμα...το προσπερνάμε στη ζωή μας έτσι απλά....δεν αγκαλιάζουμε το φίλο μας!!! δε φιλάμε την αδερφή μας για καληνύχτα.....δεν επεξεργαζόμαστε αρκετά το σύντροφο μας..και λοιπά και λοιπά! κανείς όμως δε ξεχνάει να ρίξει τα χαστουκάκια του...να χτυπήσει δυνατά το χέρι στο τραπέζι....τι μας δείχνει αυτό?
Εποχή μέσα στο άγχος...όλοι ζούμε ψάχνοντας τη δεύτερη σκέψη από πίσω...δεν εμπιστευόμαστε κανέναν ξεκινώντας από τον ίδιο μας τον εαυτό!!! νιώθουμε ότι απειλούμαστε από τα πάντα...τα πιο μικρά και ασήμαντα μοιάζουν να είναι γιγάντια προβλήματα...και αναρωτιέμαι εγώ τώρα!! μόνο σε εμένα δεν αρέσει αυτή η κατάσταση? που πήγε η αγάπη? η ανθρωπιά? η κατανόηση? όλα έγιναν δουλειά νεύρα άγχος???
Δε μου αρέσει καθόλου αυτή η κατάσταση....συχνά γίνομαι υποκείμενο παρεξήγησης γιατί δε δέχομαι τη νέα τάξη πραγμάτων..είμαι φοβερά εξοικειωμένη με το άγγιγμα...ίσως και λόγω δουλειάς..!! μου αρέσει να αγκαλιάζω τους φίλους μου....να τους δείχνω κατανόηση και αγάπη..και αντί αυτό να είναι το φυσιολογικό έχει γίνει το παρεξηγήσιμο..!!! Αλλά δε με νοιάζει...!! τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία όποιος δεν αντέχει..!!
αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο...!! ξεφύγετε από την νοοτροπία τι θα πει ο ένας και τι θα πει ο άλλος! αρκεί εσείς να είστε καλά με τον εαυτό σας και από κει και πέρα έτσι κ αλλιώς μπορεί και να λέγανε....μη μένετε σε αυτή τη στάσιμη εποχή που όλα χαρακτηρίζονται από έλλειψη συναισθημάτων..και αν δε μπορείτε να τα πείτε..αν νιώθετε ότι έτσι ξεγυμνώνετε ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού σας...δείξτε τα...! με ένα άγγιγμα...ένα απαλό χάδι στο κεφάλι μπορεί να πει πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεστε..!!!
Τα περαστικά μας σήμερα με αγάπη τα στέλνουμε στους μπλοκαρισμένους εαυτούληδες...που όταν ακουμπάν βασικά ακουμπάν μόνο τον εαυτό τους...(ας μη μπω σε λεπτομέρειες)!!!!!!
όσο για τους υπόλοιπους..
till next time
kiss kiss;))

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"