Άτιμο... timing...!!

Καλησπέρα σας και καληνύχτα σας αγαπημένα μου πλάσματα θα μπορούσαμε να πούμε...!!
Σήμερα αν και τα μυαλά μας είναι πιο ζωηρά και ξεκούραστα... η έξοδος μας δεν ήταν ανάλογη... λίγοι και καλοί που λένε...!!
είπαμε είπαμε είπαμε...και αυτό που μονοπώλησε σήμερα την κουβέντα? σε όλους μας γνωστό και ως timing...!! τί είναι τελικά το σωστό ή και το λάθος timing? τί ακριβώς περιμένει ο καθένας από εμάς γι αυτό? Γιατί άλλοτε όλα γίνονται τόσο τέλεια σύμφωνα με το χρόνο που θέλουμε και άλλοτε όχι? θα μπορούσαμε να απαντήσουμε ότι για όλα υπάρχει λόγος και καθετί που γίνεται έχει το λόγο του... μοιρολατρικό? από την άλλη υπάρχει και η ορθολογιστική άποψη ότι εμείς φτιάχνουμε τα πάντα και ξέρουμε που αρχίζουν και που τελειώνουν ανάλογα με το τί βολεύει... πότε όμως μπορεί να βολεύει κάτι πάνω από έναν άνθρωπο την ίδια στιγμή? όπως και οι ίδιοι θα έχετε ανακαλύψει πολύ σπάνια... και έτσι χαλάνε οι σχέσεις...ερωτικές, επαγγελματικές, φιλικές... άλλο εσύ περίμενες και άλλο εγώ έδινα στο συγκεκριμένο χρόνο πάντα..
ποια είναι τελικά ή σωστή απάντηση? δε ξέρω.... η πιο ανακουφιστική πάντως σίγουρα είναι η πιο μοιρολατρική.... σου δίνει ένα άλλοθι βρε παιδί μου.... σε κάνει να νιώθεις ότι δεν έφταιγε κανείς... παρά μόνο ο χρόνος... αλύπητος... απεριόριστος... λάθος τις περισσότερες φορές... ένα μέγεθος με τόσες παραμέτρους... πως να τις ταιριάξει όλες ώστε να μας κρατήσει ευτυχισμένους? σπάνια.. ξαναλέω.. σπάνια...
άλλα έχω να πω και κάτι ακόμα.. όταν αυτό το "σπάνια" συμβαίνει.... τότε όλα φαίνονται πιο ανοιχτόχρωμα... πιο όμορφα.... πιο εύκολα... και κανονικά έτσι θα έπρεπε να είναι... μην ακούτε πως ότι αξίζει είναι δύσκολο.. δικαιολογίες για να ευφραίνονται τα αυτιά μας.... όταν ο χρόνος είναι σωστός ξαφνικά όλα γίνονται πιο εύκολα.. έτσι όπως θα έπρεπε εξ' αρχής να είναι..... οι σκέψεις πιο απλές... οι προτάσεις αλληλοσυμπληρώνονται...!! και ο χρόνος.. αχ ο χρόνος... ρίχνει κάθε στιγμή στη σωστή της θέση...
έτσι λοιπόν σε όσους κουράζονται και τελικά μένει μια πικρία μέσα τους έχω να τους πω... λίγη ακόμη υπομονή... μια φορά ή και λίγες περισσότερες στη ζωή μας ο χρόνος κάθεται εκεί που πρέπει να καθίσει... μα αυτές οι λίγες.. θα σας ξεκουράσουν και θα σας ανταμείψουν για την υπομονή που κάνατε..!! όσους πάλι αντιμετωπίζουν το χρόνο αντιδραστικά... έχω να πω... θα χάσετε κατά πάσα πιθανότητα τη σωστή στιγμή.. και δυστυχώς... ο χρόνος είναι καλός.... δίνει ευκαιρίες.. μα είναι και άτιμος.. και δε γυρίζει πίσω... δε συγχωρεί... δε στέκεται.... φεύγει και παίρνει μαζί του και σκορπάει ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε σωστά....!!
το παιχνίδι θέλει προσοχή... θέλει τάξη... θέλει υπομονή.. θέλει ασφάλεια... θέλει συγκέντρωση... σα να πρέπει να χτυπήσεις τη μπάλα τη σωστή στιγμή με τη σωστή δύναμη..τη σωστή κατεύθυνση....μια φορά και μόνο.. αυτή τη μία που δε πρέπει να χάσεις.. αυτή τη μία που θα σε κάνει να πανηγυρίζεις για τόσο καιρό μετά... αυτή τη μία που θα σου αλλάξει όλα τα δεδομένα..
σαφώς επηρεασμένη από ότι κουβεντιάσαμε σήμερα...
και σαφώς ξαπλωμένη και έτοιμη να ενώσω το χρόνο με την ακριβή ώρα πλήρους χαλάρωσης...(χεχε)!!
σας εύχομαι καληνύχτα.... και να περάσετε μια όμορφη Κυριακή..!!
μην ξεχάσετε να αλλάξετε την ώρα..και ο χρόνος φύγει χωρίς να το καταλάβετε ε!!!
όσο για τους ξενύχτηδες..
till next time:))
kiss kiss:)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"