Τον εύκολο δρόμο? ή όχι?

"Σαν τις φωνές που ακούνε τα πλάσματα της νύχτας...και λυσσάνε να βρούνε αυτό που τους λείπει..να υποκύψουν στην αμαρτία τους...στον πειρασμό...σε αυτό που πρόσκαιρα μπορεί να τα ικανοποίησει..αλλά μακροπρόθεσμα θα τα μεταλλάξει...σε κάτι που ίσως δε θα τους αρέσει"...
Κάπως έτσι μικρά μου πλάσματα και εμείς σκεφτόμαστε....Νομίζουμε κάποιες φορές ότι έχουμε ένα προαίσθημα...ότι πρέπει να ακολουθούμε το ένστικτο μας...ΑΛΛΑ...ποιος από εσάς ξέρει να ξεχωρίσει το ένστικτο ή το προαίσθημα...από μια πιθανή φαντασίωση που μπορεί να έχετε? ή από μια αυθυποβολή?....Εμείς ήμαστε άνθρωποι...και η λογική, ο νους, μας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα δημιουργήματα...καλά τα προαισθήματα και οι διάφορες άλλες μεταφυσικές ιδιότητες που κυκλοφορούν και αλοίμονο αν όλη μας η ζωή βασιζόταν μόνο στα φυσικά και στα γήινα...Από τη στιγμή όμως, που εμάς μας δίνεται η δυνατότητα να συνδυάσουμε κάτι που νιώθουμε, με τη λογική μας...τότε αγαπητοί μου, ΛΥΠΑΜΑΙ που θα σας κατεβάσω από το συννεφάκι σας...αλλά καλό είναι να το κάνετε!!! Μη πέφτετε θύματα της απάτης της εποχής μας...το ένα δε σημαίνει τίποτα...το άλλο δε σημαίνει τίποτα...χαλαρά και ωραία όλα!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!! ξυπνήστε γιατί παρακοιμηθήκατε...!! όλα έχουν κυρώσεις ακόμα και αν τις ξέρετε μόνο εσείς...όλα έχουν συνέπειες...όλα έχουν το τίμημά τους..! και αν δε το βλέπετε...προσέξτε μη σηκωθείτε ένα πρώι και τα δείτε ξαφνικά όλα μαζί μπροστά σας..!
Μήπως τελικά όλες αυτές οι ταινίες με τα ζόμπι δεν είναι και τόσο φανταστικές..μήπως τελικά αυτό προσπαθούν να δημιουργήσουν??πλάσματα με τις ίδιες ανάγκες...χωρίς φραγμούς...που θα πάρουν ότι θελήσουν χωρίς να υπολογίζουν...γιατί δε νιώθουν...δεν είναι καν ζωντανά!
Τα περαστικά μας σήμερα προφανώς και πάνε σε όσους έχουν γίνει ζόμπι...σε όσους βρίσκονται στη διαδικάσια να γίνουν, σε αυτούς που πιστεύουν ότι αυτή η μετατροπή θα φέρει κέρδος και τέλος στους ανίκανους να δούνε τις μακροπρόθεσμες κυρώσεις..!!
Αυτά για σήμερα...
till next time:))
kiss kiss:))

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"