Στρουθοκαμηλισμός!!!!

Καλησπέρα σας όμορφα πλασματάκια μου!!!Τι μου κάνετε??? εγώ στην προσπάθεια να τελειώσω με δουλειές που δε μου ταιριάζουν ιδιαίτερα αλλά πρέπει να γίνουν..!!Ε ναι λοιπόν πέφτω ακόμα κ εγώ θύμα των πρέπει ορισμένες φορές!! χεχε!!!
Καταρχάς πριν μπω στο θέμα να τονίσω στην μικρή ξυνή πόσο τυχερή είναι που συναναστρέφεται πλέον μόνο με πανέξυπνους ανθρώπους σαν εμάς, καθότι δεν αποτελούν για όλους μέρος της εκπαίδευσης μας τα μαθηματικά 1, 2 και 3 και με την τελευταία της ανάρτηση θα μπορούσε να έχει απογοητευτεί από το "κοινό" της...ε τώρα αν γυρνάνε και τίποτα χαζοί εδώ μέσα...δεν έγινε και τίποτα...απλά λυπούμαστε που δε θα κατάλαβαν αυτή τη θεσπέσια ανάρτηση..!!Στο θέμα μας λοιπόν..!!
Υπάρχει μία θεωρία όταν πηγαίνουμε σχολείο..που λέει ότι αν κρύψεις το κεφάλι σου πίσω από τον συμμαθητή σου έτσι ώστε να μην βλέπεις τον δάσκαλο τότε δε σε βλέπει κ ο δάσκαλος..!! Η θεωρία του στρουθοκαμηλισμού με άλλα λόγια...!! WROOONG!!! Ο δάσκαλος καθότι κατέχει αυτή της πανοραμικής θέας θέση στην τάξη σε βλέπει πάντα!! όχι ότι είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη αλλά και η στρουθοκάμηλος δε φημίζεται για το υψηλό IQ της!!! Αυτή τη θεωρία στεναχωριέμαι δυανύοντας το 2010 να βλέπω τον κόσμο να την υοθετεί όλο και πιο πολύ μέσα στη ζωή του...!! Γυρνάμε την πλάτη στον συνάνθρωπο, τα περνάμε όλα αψήφιστα (όχι λόγο υπερβολικής γεναιότητας), κλείνουμε την πόρτα στα προβλήματα και επιμένουμε να πιστεύουμε πως αν εμείςδε δώσουμε σημασία θα χαθούν, θα εξαφανιστούν όλα τα άσχημα..!! θα σας πω εγώ όμως ότι έτσι διαλέγετε την κουρτινα 3... ZOOONG!!! και όχι το κουτί 4 που ενδεχομένως να σας χάριζε μία ηλεκτρική κουζίνα MIELE. Και ναι για σένα που μόλις είπες ότι δε δίνεις δεκάρα για την κουζίνα να τονίσω ότι μιλάω μεταφορικά! Κάθε δυσκολία είναι ένα μάθημα...Κάθε καλή πράξη θα έρθει πίσω διπλή....Κάθε φορά που θα φανείτε απαραίτητος για κάποιον, για κάτι που ίσως σας πάρει 5 λεπτά από τη ζωή σας, γι' αυτόν μπορεί να είναι η σωτηρία του..!! φυσικά δεν είμαστε θεοί..αλλά με προδιαγραφές να γίνουμε πλαστήκαμε..!! γιατί λοιπόν να μη ζήσουμε με βάση αυτές τις προδιαγραφές, και να μικραίνουμε τον εαυτό μας όλο και πιο πολύ κάθε μέρα??? think about it..!!
Τα περαστικά μας σήμερα πάνε σε όσους δεν αφιερώσουν έστω 5 λεπτά από την πολυτάραχη ζωή τους για νασκεφτούν πως θα ήταν αν άλλαζαν σιγά σιγά τον τρόπο που σκέφτονται!! Επίσης ( και αυτό είναι η μοναδική σπόντα εδώ μέσα σήμερα....) τα μεγάλα μας περαστικά πάνε σε κάτι απομιμήσεις των ξυνών που πήραν το μάτι μας μέσα στον κόσμο του ιντερνετ..!! Δε θα πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό γιατί έτσι κ αλλιώς το made in China  είναι πάντα δεύτερο και φαίνεται κιόλας..!!
αυτά για σήμερα λοιπόν...
till next time:))
kiss kiss!:)

Σχόλια

Ο χρήστης oi agapimenes sas ksines!!! είπε…
1on oxi kai douleies pou de sou aresoun!!!!!
2on sovara twra....diladi o daskalos mas evlepe????plaka kaneis!!!!!
3on min anisixeis xriso mou gia tis ftines apomimiseis!!!!!amesws tis katalavainei o eksipnos kosmos!!!!!
mikri ksini

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"