Ανασφάλεια VS Αυτοπεποίθηση!

Καλησπέρα στα αγαπημένα μου πλασματάκια!
Τι μου κάνετε?? εγώ στην προσπάθεια να συμφιλιωθώ με τον χρόνο...που κυλάει...και ο άτιμος, πίσω δε κοιτάει...
Η σημερίνη μας ανάρτηση όπως προιδεάζει και ο τίτλος...έχει να κάνει με την ανασφάλεια...και πόσο τελικά μπορεί να επηρεάσει και να ανατρέψει μία κατάσταση...!!
Ζούμε στην εποχή που όλοι θεωρούν τα πράγματα όχι απλά εύκολα...αλλά δεδομένα! έστω και αυτό το μικρό δείγμα χαριτωμένης ντροπής που κάποτε είχε ο κόσμος, που εγώ ας πούμε θεωρώ πως ήταν απόρια των ηθικών φραγμών που έχει ο καθένας μας μέσα του και του σεβασμού για την ύπαρξη άλλων ανθρώπων γυρω μας,, είναι είδος υπό εξαφάνιση..!! Κ όμως μέσα σε αυτό το κλίμα, που κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι γεννάει ανθρώπους με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, υπάρχουν άνθρωποι που επειδή έχουν ζήσει κάποιες άσχημες καταστάσεις (που δε κατάλαβα δηλαδή??? γιατί ποιος δεν έχει χαλαστεί ποτέ στη ζωή του??) θεωρούν ότι αυτές οι καταστάσεις ευθύνονται για τον ιδιαίτερα ανασφαλή χαρακτήρα τους, και για να επιβιώσουν ή παρασιτούν σε άλλους και ζούνε μέσα από τη ζωή των άλλων...ή αποφασίζουν ότι ο μόνος τρόπος για να έχουν ένα δικό τους αξιοπρόσεκτο σενάριο ζωής, είναι να σβήσουν από το χάρτη τη ζωή των άλλων..!! ή τουλάχιστον να ζήσουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να το κάνουν αυτό, αφού τις περισσότερες φορές τέτοιου είδους άνθρωποι, δεν είναι ικανοί για το "τέλειο έγκλημα"!
Λοιπόν η κατάσταση στην πραγματικότητα είναι άλλιως...!!
1) Η μεγάλη αυτοπεποίθηση δεν είναι ελάττωμα αγαπητοί μου! και να μην επιτρέψετε ποτέ σε κανέναν να σας κάνει να πιστέψετε ότι είναι ελάττωμα!
2) Το να κλέβει κάποιος την παράσταση είναι πολύ μεγάλο ταλέντο..!! και αν η φύση σας το χάρισε απλόχερα, να το χρησιμοποιείτε...δε φταίτε έσεις αν ο κόσμος είναι κομπλεξικός και μυγιάγκιχτος!!
3) Όταν κάποιος σας παρουσιάζει την ανασφάλειά του σαν αποτέλεσμα κάποιας άσχημης ίσως εμπειρίας (εντάξει δε θα του γυρίσετε και την πλάτη) αλλά κανείς δε γεννήθηκε μαθημένος! όλους μας δίδαξε κάτι η ζωή...Αν υπάρχουν άτομα που θέλουν να γυρίσουν την πλάτη τους στα μαθήματα της ζωής τους τότε αυτό δεν είναι δικό σας πρόβλημα..!! είναι δικό τους...και πρέπει να το αντιμετωπίσουν μόνοι τους...και αν δε θέλουν να το κάνουν αυτό εσείς δεν είστε υποχρεωμένοι να ανέχεστε τις παραξενιές κανενός..!!
4) Τώρα βέβαια αν ανήκετε στους μαζόχες...τι να σας πω εγώ!?!? ανεχτείτε τους!
5) Το να προσέχεις τον εαυτό σου ΔΕΝ σε κάνει κακό άνθρωπο..!! ΕΞΥΠΝΟ σε κάνει...!!
6) Και το να είσαι ικανός για πολλά πάλι δε σε κάνει κακό! ίσα ίσα που σου δίνει δύναμη να αντέξεις πολλές καταστάσεις..!!
7) κ αν ποτέ φανείτε και έσεις αδύναμοι....μην αγχώνεστε...όπως σας είπα...το να κλέβεις την παράσταση είναι ταλέντο...και όποτε έρθει η κατάλληλη στιγμή ο οργανισμός σας θα το χρησιμοποιήσει..!!
Θα μπορούσα να συνεχίσω...αλλά λίγο πολύ όλα πηγάζουν από αυτά που ανέφερα..!!
Τα περαστικά μας σήμερα πάνε...στους αδύναμους...που όμως θέλουν να το παίξουν δυνατοί...ρίχνωντας τους άλλους..!!Ε λοιπόν σας έχω νέα...Το μαλλί σου δεν είναι ωραίο επειδή κάποιο άλλο είναι άσχημο...!!!
Για να μη πω και τίποτα χειρότερο...αφού κράτησα και ένα επίπεδο...
till next time:))
kiss kiss:))

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"