"οι δέκα μπήχτο - εντολές"...!!!

Καλημέρα όλη μέρα πλάσματα του ηλιόλουστου Σαββάτου!!!!
Μετά από το πρωινό μας καφεδάκι...... και το γνωστό και μη εξαιρετέο κουτσομπολιό μεταξύ γυναικών το θέμα αποφασίστηκε!!! ούτε εξεταστική να είχαμε!! χεχεχε!!
Σήμερα λοιπόν θα αναλύσουμε τις δέκα εντολές του γνωστού και διάσημου, που υπάρχει παντού, γκόμενου που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο αγώνισμα του χώνομαι όπου να 'ναι και γουστάρω..!! όλοι και όλες έχετε έναν τέτοιο στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή..!!! συχνά είναι ο αναφερόμενος και ως μπήχτης!
Τον κύριο αυτόν λοιπόν δε μπορώ να τον κατηγορήσω... αυτό ξέρει... αυτό κάνει...!! μεταξύ μας όμως κορίτσια... θα πρέπει να ακολουθείτε κάποιους κανόνες και εσείς...!!
πάμε λοιπόν..!!
1. Ο κύριος αυτός λοιπόν, όπως προείπα ξέρει τι κάνει...!! τα σημάδια τα αρχικά είναι ότι ξέρει να συμπεριφέρεται στις γυναίκες τέλεια...!! θα βγει από το αυτοκίνητο θα σου ανοίξει την πόρτα..... θα σου ανάψει ευγενικά το τσιγάρο.... ξέρει ακριβώς τι να πει... και πως να το πει... και πάνω από όλα γνωρίζει πια είναι η καταλληλότερη στιγμή να το πει...!! θέλει λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή για να τον αναγνωρίσεις ανάμεσα σε αυτούς που θα σου συμπεριφέρονταν παρόμοια επειδή όντως σε θέλουν..!!
2. το σωστό λοιπόν θα ήταν αν τον αναγνωρίσεις να φύγεις τρέχοντας... από την άλλη ρε κοπελιά και δε σε κατηγορώ μπορεί να μη θες να φύγεις... να το έχεις και εσύ ανάγκη να πιστέψεις στο τελείως φανταστικό και ονειροπόλο μέλλον σας!! οπότε εάν καθίσεις να το ζήσεις... ένα σου λέμε!!! ΜΗΝ ερωτευτείς...! ναι ναι... μπορείς... πάντα υπάρχει αυτή η επιλογή... πείσε με πείσμα τον εαυτό σου ότι δε σου χρειάζονται οι έρωτες στη συγκεκριμένη φάση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο...!! απλώς θέλεις λίγο να ξεσπάσεις!!!
3. θα πέσεις στην παγίδα να νιώσεις μοναδική... μα πίστεψέ μας... ο μπήχτης... δεν έχει διάκριση... θα πει τα ίδια και σε σένα και ενδεχομένως και στις φίλες σου ακόμη... δε τον νοιάζει αν το μάθεις... θα το κάνει με τέτοιο τρόπο που θα μπορεί όποτε θέλει να σε πείσει για το αντίθετο... σε αυτό το σημείο λοιπόν.. πρόσεχε!! είναι προτιμότερο να κάτσεις με τις φίλες σου να γελάσεις μαζί του... παρά να τσακωθείς με αυτές και να τα βρεις μαζί του...!! είπαμε πρέπει να θυμάσαι ότι είναι προσωρινός!
4. Μόλις πετύχει το σκοπό του.. θα περάσει και αυτός μια φάση ακμής... τι εννοούμε? δεν είναι απόδειξη πως θέλει μόνο εσένα το ότι θα βρεθεί μαζί σου άλλες δέκα φορές.. ενδεχομένως του ξύπνησες κάποια ένστικτα και θέλει να τα δοκιμάσει όλα μαζί σου... μέχρι να ορίσει αυτός μέσα του πως ήρθε ο καιρός να πάει για άλλα! κοίτα να εκμεταλλευτείς τις γνώσεις που θα λάβεις από τον μπήχτη... και τίποτα παραπάνω...!! χεχεχε!!!
5. ποτέ μα ποτέ δεν είστε 2 στο παιχνίδι... βασικός του κανόνας είναι πάντα να κοκορεύεται έστω και μέσα του για τις επιτυχίες του! αυτό σημαίνει πως......πάντα ταυτόχρονα ετοιμάζεται το επόμενο θύμα.... σαν σειρά προτεραιότητας στην τράπεζα ας πούμε...!! δε χρειάζεται να χαλιέσαι αν σου αρέσει το συγκεκριμένο άτομο... σκέψου πως έτσι πιο εύκολα θα ακολουθήσεις τον κανόνα 2... και θα έχεις και εσύ το χώρο - χρόνο που χρειάζεται για να βρεις ένα παιδί να σου ταιριάζει!!!
6. θα σε ζηλεύει ψευτοειδός με παθολογικό τύπο ζήλιας..! δε θα είναι αληθινή αλλά θα το κάνει.... τουλάχιστον μέχρι να φτάσει εκεί που θέλει μαζί σου...!! έτσι θα σε κάνει να μην έχεις μάτια για άλλον.... και θα προσπαθήσει να σου κόψει το δρόμο για άλλα... αυτή η ζήλια όταν χαλαρώσει να είσαι έτοιμη για εγκατάλειψη!!! 100%!!!
7. ο αγαπημένος μας μπήχτης δεν είναι τυχαία αυτός που είναι... τον βοήθησαν οι περιστάσεις και ο γυναικείος πληθυσμός να γίνει αυτός που είναι σήμερα...!! τι σημαίνει αυτό???!!! αγώνας δρόμου...κοίτα να τον χωρίσεις όσο προλαβαίνεις εσύ για να έχεις και μια ηθική ικανοποίηση έτσι για την ιστορία... γιατί αυτός να θυμάσαι... δε θα σε χωρίσει ποτέ...!! 20 χρόνια να περάσουν... θα το έχει αφήσει έτσι... ο λόγος? ξέρει ότι κάποια στιγμή όλα τα παλιά αντικείμενα μπορεί να μας χρειαστούν... γι αυτό δε πετάμε τίποτα..!! οπότε το νου σου!!!!
8. μη κάνεις ότι δε τον θέλεις..!! όντως να μην τον θέλεις!!! μη κάνεις τίποτα για να τον εκδικηθείς στην περίπτωση που λίγο ερωτευτείς...!! δεν τον ενδιαφέρει... δεν τον αγγίζει... ήδη εξιτάρεται με την επόμενη ιστορία του... σκέψου λίγο τον εαυτό σου... πόσο σε νοιάζει ένας πρώην όταν έχεις ξεκινήσει να ενθουσιάζεσαι με έναν νυν??? καθόλου..!! πόσο μάλλον αυτόν τον κύριο!!
9. αν μία στο εκατομμύριο είσαι η γυναίκα που θα τον αλλάξεις.... θα είναι προσωρινό..!! ο μπήχτης νοιάζεται και για την εικόνα του.. και για την ενδεχόμενη μελλοντική μοναξιά του.. τότε που δε θα περνάει η μπογιά του που λέμε.... αλλά να ξέρεις... δε μένει αυτός πιστός σε μια γυναίκα... σαν εσένα έχει άλλες δέκα..!! μέχρι να τον χαμπαριάσουν!!
10. και φτάσαμε σιγά σιγά στο τελευταίο και πιο σημαντικό!! είναι η μόνη περίπτωση ανθρώπου που δεν δικαιούται δεύτερη ευκαιρία...!! ότι και να θέλει να σου πει.. ότι και να θέλει να σου εξηγήσει.... δε σε νοιάζει!!!!  εκτός και αν είσαι drama queen που γουστάρεις να πρέπει να τον ξεπεράσεις ξανά..!! γιατί αυτό θα ξαναγίνει...!!! η μόνη απάντηση που του αξίζει??? "ο συνδρομητής που καλείτε δεν υπάρχει....... για σένα"!!! και να το εννοείτε φυσικά!!!!
Με αυτά τα ολίγα σημερινά συμπεράσματα.... με τη σωστή δόση χιούμορ φυσικά.... και ελπίζοντας καμία να μη πέσει στα δίχτυα τέτοιων ερωτύλων σας εύχομαι καλό και επικοδομητικό ΣΚ!!
Τα περαστικά μας σήμερα είναι αυτονόητα....
με πολλή αγάπη, σας φιλώ όλους..!!
till next time:)
kiss kiss:)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζουν ανάμεσά μας!!

Είσαι η γυναίκα που με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι γυναίκα!!

"New virus on the block"